Gravidute si mamici de Timisoara (42)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ank83 spune:

Miha pupici lui Eli.. Si eu te felicit ca ai tinut-o acasa pt tratament
Iuri eu am rezolvat eritemul fesier cu crema Bebe4you de la Tis ..e o crema cu extract de catina .. Ma ajutat de cateva cand nu am rezolvato nici cu Nidoflor

Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici

Mergi la inceput

Anca mult curaj si tie... si cum iti ziceau si fetele nu iti fa ganduri negre pana nu ai rezultatul de la Cioata.. E un foarte bun ecografist
Eroriii se fac multee... eu le-am trait pe pielea mea
(multi medici se uita pe ecran cu vreo 2 clase mai sus ca noi... si nu stiu decat notiuni generale de ecografie)

Poze pitici

Mergi la inceput

Cristina si la noi a fost foarte bun siropul de patlagina cu propolis

Poze pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Fetelor, m-a sunat aseara de la clinica unde vine dr.Cioata in Arad si mi-a zis ca nu mai ajunge saptamana asta, ca are ceva probleme personale....in sfarsit, m-a reprogramat pt vinerea viitoare (vineri e singura zi cand vine la Arad)...parca am avut o presimtire cand mi-a cerut aia nr de telefon....deci inca o saptamana de asteptare.Ma gandesc ca totusi, dintr-un motiv sau altul, asa trebuia sa se intample.

Pupici

29 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Citat:
citat din mesajul lui luri

Hallo,
Desi stau destul de mult pe net sunt o incepatoare in "socializare".Am ajuns aici cautand niste sfaturi pt eritemul de scutec. Desi sunt la al doilea bebe , pt. ca primul nu a facut niciodata asa ceva, nu prea stiu cum sa abordez problema. Am inteles ca fetitelor li se intampla mai des. Voi v-ati lovit de problema aceasta?

Eu de la nastere am folosit pentru scutec crema preparata la farmacia din centru, de langa pesti, Farmado se numeste. Nu am avut nici cea mai mica iritatie.
Este foarte buna. Se numeste "crema baby", stiu farmacistele de acolo despre ce este vorba. Am folosit-o si eu cand am avut iritatii.

Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008

Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun

Da, am si eu crema asta si e foarte buna. Cica e cu balsam de peru. Mie mi se pare mai buna decat bephanten, sudocrem si alte creme pe care le-am incercat eu.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gratiana77 spune:

DOINA, imi pare rau ca trebuie sa treceti din nou peste un obstacol, dar sunt convinsa ca totul va fi bine iar baietelul tau va fi sanatos. Fii tare pt el. Sunt alaturi de tine si daca pot sa te ajut cu ceva, nu ezita sa o spui. Te pup si va doresc toata sanatatea din lume.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Va multumesc, fetelor. Sunteti asa dragute ca-mi dau lacrimile.
Noi am primit raspunsul mult-asteptat. In data de 13 Aprilie plecam pentru ca Darius e programat in 15 Aprilie. Dl doctor a fost foarte dragut ne-a zis ca trimite o masina dupa noi la aeroport, pentru ca mai trebuie sa mergem 140km, noi ne gandeam la tren...dar s-a rezolvat, se pare. O sa ne spuna cat costa si cazarea (chiar sunt curioasa) pentru ca stiu ca daca ai copilul internat acolo, exista 2 unitati de cazare ale lor cu preturi cuprinse intre 0 si 20Euro/noapte.
Ne-a zis ca initial controlul costa 170Euro, iar daca in urma acestui control pare sa nu fie chiar totul in ordine, va trebui sa-i faca cateterism cardiac si angiografie pulmonara care necesita internare si un cost de aproximativ 4000 Euro. Nu sunt sume exorbitante, o sa ne descurcam, eventual facem imprumut la banca. Iar despre operatia(eventuala) vom apela la formular. Trebuie sa vad daca pentru cateterism si angiografie pot obtine formularul. Asta voi discuta cu dr. cand ajungem in Germania.
Trebuie, trebuie sa reusim !
Macar de mergem degeaba (ceea ce ne si dorim) si speram sa ne spuna ca nu e nimic si ca nu trebuie sa ne facem probleme.
La Tg Mures am avut "noroc" pentru ca Darius era la momentul acela o urgenta, iar urgentele sunt prioritare pentru ei. Acum, in stadiul in care suntem, nu mai prezentam importanta momentan si vom vi temporizati cat de mult se poate. Iar eu nu pot accepta asta.
Micutul meu va fi bine, nu ma las !!!!
Va pup si va imbratisez cu mult drag !

Anca, asteptarea e cea mai grea, dar ai incredere ! Se poate sa se fi inselat doctorii. La mama mea, de doua ori i-au pus diagnostice gresite si nu orice fel de diagnostic - cancer. O data metastaze osoase, acum 6 ani iar anul trecut, cand eu eram gravida, cancer pulmonar. Ambele s-au dovedit a fi eronate ! Deci ?!

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca imi pare rau. de ce nu incerci la clinica dr ciota din TM, poate ai noroc si a renuntat cineva. sau sa mergi la dr grigoras, si el are eco performant.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Doina, Doamne ajuta, ma bucur ca ati stabilit programarea si ca ati dat peste un asa doctor.Sa dea Dumnezeu sa nu fie nevoie de operatie! Multa sanatate si putere va doresc

BB_yasmi: ce sa zic, m-am gandit si la varianta sa incerc in Tm, dar dupa cate mi-ati povestit voi, e greu de obtinut o programare rapida...m-am gandit ca mai repede de vinerea viitoare, cand am aici in Arad, probabil nu as gasi liber la Timi.Mai am rabdare o saptamana

30 + cu Razvan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

anca uneori se intampla sa renunte cineva si sa fie loc liber. eu cand mi-am facut programarea mi-au spus ca daca renunta cineva mai repede ma suna.

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Mergi la inceput