Gravidute si mamici de Timisoara (42)
Raspunsuri - Pagina 16
mihaser spune:
Neata!
Am trecut cu bine peste noapte...Are o bronsolita destul de urata...noaptea isi cam face de cap...Ne-a propus chiar sa o internam 4 zile, dar am ales tratamentul la domiciliu...si bine am facut! Vad ca doamne doamne s-a indurat de noi si n-am ajuns la spital, desi avem bilet de internare.
Ela danke de pm! Sanatate si lui Victor al nasei (sau Darius cum il stim noi!) Am uitat sa-ti spun ca si aici la chip fac germana...Cri deja stie sa salute!
Eli azi se imbraca ptr gradi ...eu ma gandeam sa nu o mai duc vreo luna
Iuri bine ai venit! Cum il cheama pe baietel si cand e nascut?
Si mie imi e groaza de spitale...dar important e sa fie sanatosi!
Ptr eritem cremele Weleda sunt ok. Eu l-am vindecat cu Nidoflor...desi se da la copii mai mari. Mai am o reteta de crema de la o mamica din Sibiu. O caut si o postez!
Carmina sigur iti iau cremele...stai linistita! Am 2 variante...merg si niste prieteni si vecinii!
Anca te pup! Mult curaj! Doina la fel...o sa va fim si noi alaturi!
Va multumim din suflet ptr incurajari!
Va pup!
mihaser spune:
lotiune eritem fesier
uz extern
Acid boric 1,6 grame
Zinc oxid 15 grame
bismut subgalic 15 grame
stamicina (nystatin) 6 tablete (dg0
apa distilata 60 grame
glicerina 10 grame
mihaser spune:
crema eritam fesier m.f.u uz extern
acid boric 1,6 grame
stamicin 3 tablete (dg)
dermatol (bismut subgalic) 15 grame
zinc oxid 15 grame
talc 15 grame
balsam peru 5 grame
lanolina 20 grame
vaselina 20 grame
Din cate stiu ptr eritem trebuie sa alegi o crema cu zinc, cica sunt cele mai eficiente.
cristina_nagy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mihaser Neata! Am trecut cu bine peste noapte...Are o bronsolita destul de urata...noaptea isi cam face de cap...Ne-a propus chiar sa o internam 4 zile, dar am ales tratamentul la domiciliu...si bine am facut! Vad ca doamne doamne s-a indurat de noi si n-am ajuns la spital, desi avem bilet de internare. Ela danke de pm! Sanatate si lui Victor al nasei (sau Darius cum il stim noi!) Am uitat sa-ti spun ca si aici la chip fac germana...Cri deja stie sa salute! Eli azi se imbraca ptr gradi ...eu ma gandeam sa nu o mai duc vreo luna Iuri bine ai venit! Cum il cheama pe baietel si cand e nascut? Si mie imi e groaza de spitale...dar important e sa fie sanatosi! Ptr eritem cremele Weleda sunt ok. Eu l-am vindecat cu Nidoflor...desi se da la copii mai mari. Mai am o reteta de crema de la o mamica din Sibiu. O caut si o postez! Carmina sigur iti iau cremele...stai linistita! Am 2 variante...merg si niste prieteni si vecinii! Anca te pup! Mult curaj! Doina la fel...o sa va fim si noi alaturi! Va multumim din suflet ptr incurajari! Va pup! Mihaela&Cristian 25.03.2006&Maria Eliana 19.05.2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=341f286d3bf41ca4ad740e&skin_id=701&large&utm_source=otm&utm_medium=embed" target="_blank">Cu toata dragostea! |
Sanatate Eli!
Miha, ma bucur ca ai ales tratamentul la domiciliu. Sigur v-a fi bine. Primele 2 zile sunt mai critice apoi gata.
Pupici multi multi!!!
dyanira spune:
Miha bine ca ati trecut cu bine de noapte.Multa sanatate.
Am inteles ca asa se intampla odata cu intrarea in comunitate de aia eu incerc sa nu il duc pana la 3 ani.Stiu ca se va imbolnavi si atunci dar mi se pare ca e o diferenta sa fie bolnav la 2 ani sau la 3 ani ma refer la cat de usor trece peste boala si cat de grava e boala.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
violeta4 spune:
buna fetelor!
ptr Anca si Doina! fiti curajoase!..bunica mea mereu imi zice ca:"Dumnezeu nu ne da mai mult decat putem duce!"...asa ca fiti optimiste si totul va fi bine!...asa cum au spus si celelalte mamici, noi suntem alaturi de voi..si nu ezitati sa cereti ajutorul, daca aveti nevoie!
28 saptamani cu
dyanira spune:
Am si eu o intrebare la voi
Puteti sa imi recomandati ceva cazare la Baile Felix.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
doina2222 spune:
buna fetelor,
Miha, multa sanatate micutei !
Are cineva vreo cunostiinta la CAS Timis ? S-ar putea la un moment dat sa avem nevoie de formularul E112 si trebuie sa ma interesez din timp. Macar sa fiu informata, sa dea Dumnezeu sa ma informez degeaba !!!
Noi inca asteptam raspuns de la doctor, cat ne costa controlul, cum ajungem la clinica si unde ne-am putea caza in apropierea spitalului. Deja nu mai am rabdare ca nici ieri nu mi-a raspuns. Verific mailul din 5 in 5 min. Sunt cu nervii pe bigudiuri .
Am gasit o oferta super buna la avion. in jur de 600 Ron pentru toti 3, ceea ce mi se pare buuunn . Acum vedem, asteptam....
mamica de baietzel Darius
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
bpaula spune:
N-am mai intrat de mult. Imi pare rau ca sunt probleme.
Anca ma rog sa fie totul bine si la ecografie sa reiasa ca a fost doar o sperietura degeaba.
Doina va tin pumnii sa se poata rezolva cat mai usor pentru Darius.
Miha sanatate multa la Eli.
Eu am inceput munca de la 1 martie asa ca dupa 8 ore de calculator acasa nu mai am chef sa il deschid,plus ca abia astept sa stau si eu cu Marius. Zilele astea am umblat si dupa un medic de fibroza chistica pentru o prietena si colega de odisee din Constanta. Din pacate baietelul ei are aceasta boala cumplita, am reusit sa aflu ceva informatii de la dr Liviu Pop si acum vreau sa strang bani sa poata veni la Timisoara, deoarece din pacate nu isi permit.
In rest sunt bucuroasa ca i-au iesit analizele bine la Marius. Prima data au iesit ceva germeni in urina de m-am chinuit cateva zile sa ii dau un praf. A doua ora a iesit bine si am reusit sa ii luam si sange din degetel.
La mine genunchiul nu a mai trecut desi am facut si o serie de injectii de 20 zile. Asa ca nu prea multa miscare si a rezultat ca m-am ingrasat. Sunt suparata ca nu imi mai trece deoarece in mai am fi vrut sa ne apucam de bebe 2. Bine ca e Marius sanatos ca in rest mai vedem noi.
Va las si niste poze ca sa nu ne uitati de tot.
http://picasaweb.google.co.uk/rn.paula/MariusBaietelLunaMartie#
Ank83 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui doina2222 Va multumesc ca sunteti alaturi de mine. Astept mail de la doctor sa vedem cand ne cheama. Oricum daca se va ajunge la o noua operatie pe viitor, vom apela la formularul E112 si vom merge la dr.Sandica in Germania. trebuie sa fie bine ! Nu ne lasam noi asa usor !!! Aseara mi se inecasera corabiile, eram asa trista si necajita. Astazi vad ca mi-a mai trecut. Nu este o chestie chiar atat de grava care sa nu se poata rezolva pana la urma (de! cu gandul asta ma mai consolez si eu). Ade iti multumesc pentru numar. Si voua fetelor, multumesc pentru toti umerii pusi la dispozitie. Sunteti niste dragute si vorbele voastre imi dau putere !!! mamica de baietzel Darius www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia ! pozele lui Labuta poze Darius s-a nascut a doua oara |
Doina un pupic mare si de la noi... Uite maine dupa masa am sa intreb si eu daca poate cineva sa te ajute cu formularul asta E112.
Si fii puternica.. Ai vazut ca deja incepi sa vezi partea plina a paharului
Si ..esti o invingatoare si puiul tau un mareee castigatorr.
Ank Raul 17.10.2007 si Cecilia 11.12.2008
Poze pitici