Gravidute si mamici de Timisoara (42)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui luri

Hallo,
Desi stau destul de mult pe net sunt o incepatoare in "socializare".Am ajuns aici cautand niste sfaturi pt eritemul de scutec. Desi sunt la al doilea bebe , pt. ca primul nu a facut niciodata asa ceva, nu prea stiu cum sa abordez problema. Am inteles ca fetitelor li se intampla mai des. Voi v-ati lovit de problema aceasta?

Bun venit printre noi!!!
Si eu o fetita care a avut pb de mica cu eritemul (din spital) dar acum suntem ok datorita super cremei din centru de la Farmado preparata de ei. Foloseste-o cu incredere!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luri spune:

Doina, desi nu ne "cunoasteam" va dorim multa putere sa treceti cat mai usor peste acesta perioada. Imi inchipui ca este f greu. Eu am stat cu baietelul meu in spital doar o zi, la Turcanu, cand a fost operat de hidrocel,la un an, dar a fost crunt.Mi-am dat seama atunci ca cel mai important era sa incerc sa par eu vesela ca sa nu fie el speriat si a fost greu pt ca mie imi venea sa plang in continuu. Dumnezeu insa te ajuta si te intareste in astfel de momente.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna

offff ce de probleme.....
doina, pt tine trebuie sa fie totul bine! ma rog pt voi!

miha, multa sanatate buburuzei...ati fost la dr?? mai vii diseara la tae-bo?

off ca si iasmi a luat raceala de la mine...:((( eu sunt cobza...:( si acum vad ca si ei ii curg mucusori aposi, tuseste si stranuta...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Multa sanatate buburuzei!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

buna

offff ce de probleme.....
doina, pt tine trebuie sa fie totul bine! ma rog pt voi!

miha, multa sanatate buburuzei...ati fost la dr?? mai vii diseara la tae-bo?

off ca si iasmi a luat raceala de la mine...:((( eu sunt cobza...:( si acum vad ca si ei ii curg mucusori aposi, tuseste si stranuta...

happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+

astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee

Multa sanatate buburuzei!!!

Mergi la inceput

Eli, multa sanatate si pupici de la noi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyanira spune:

Miha multa sanatate la Eli.Am vrut si noi la zoo duminica dar am vazut cat e de frig si am mers doar putin in centru la porumbei.
BByasmi multa sanatate Iasminutei.Ma incearca si pe mine o raceala sper sa scap.

Diana

mamica fericita de ANDREI TUDOR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elatim spune:

Ceau fetele,

Anca ai incredere in dr. Cioata e foarte ecografist ,daca e ceva cu siguranta vede.Multa bafta !

Doina frucea sus ca-n Banat (ai povestit ca esti de pe linga Oravita),totul se rezolva pina la urma,mult curaj!

Eli multa sanatate ,fii un pic zgircita nu da la toata familia.

Bb_yasmi sanatate tie si Iasminei !

Va pupam
Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Anca ,vroiam sa zic ca dr. Cioata e foarte BUN ecografist ,din viteza am uitat un cuvint.

Mergi la inceput

Zilele trecute ati discutat despre pompa de san,cum zicea si bb_yasmi ,pt mine furia laptelui a fost cea mai naspa perioada ,desi aveam pompa Avent manuala ,nu m-a lasat neonatoloaga sa o folosesc pina nu s-au desfundat canalele ,operatiune la care au participat vreo 3 infirmiere ,mi-a aratat si medicul ginecolog ,iar eu munceam nonstop la muls manual ,vreo 2 zile ,pina am avut liber la pompa .
Bafta multa pt viitoarele mamici si fara furia laptelui!

Elatim si Victor 13.05.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca16 spune:

Va multumesc din nou si am sa revin vineri cu noutati.Ma bucur foarte mult sa aflu ca suntem pe maini bune la dr.Cioata.

Va pup

29 + cu Razvan

Mergi la inceput