Gravidute si mamici de Timisoara (42)
Raspunsuri - Pagina 14
ale_d spune:
Doina... imi pare tare rau ca iar treceti prin greutati.Sincer....esti o mamica tare puternica. Iti doresc mult curaj si putere in momentele astea si ma bucur ca problema vostra poate fi rezolvata. Asta e cel mai important lucru si pentru acest motiv nu trebuie sa fii trista, ci optimista ca totul va fi bine si de data asta. Daca cumva vei avea nevoie de ajutor sa nu eziti sa ni-l ceri.
Pupici
ale_d spune:
Dya,cu Bacila am nascut, dar nu am fost de prima data la el. Am fost la un alt medic ... cica... destul de vestit stiam eu atunci...( nu stiu cat e de adevarat caci pe forum nu am auzit niciodata de el) Prin luna luna 4 mi-a zis ca nu am lichid amniotic + alte prostii....si mi-a recomandat sa merg la Cioata sa fac o ecografie 4D sau sa ma internez sa imi faca o ecografie in spital sa se uite mai multi medici sa isi dea cu parerea.... Am refuzat sa ma internez.
Atunci m-am dus la Budau, apoi la clinica dr Cioata si cand mi s-a zis ca totul e in regula mi-am cautat alt medic si spre norocul meu l-am gasit pe Bacila :)
Pana la urma totul a fost spre bine caci daca ramaneam la primul medic de care nu imi placea deloc dar imi fusese recomandat de un alt medic vestit.... cine stie ce mi se putea intampla. A fost doar o sperietura zdravana...
luri spune:
Hallo,
Desi stau destul de mult pe net sunt o incepatoare in "socializare".Am ajuns aici cautand niste sfaturi pt eritemul de scutec. Desi sunt la al doilea bebe , pt. ca primul nu a facut niciodata asa ceva, nu prea stiu cum sa abordez problema. Am inteles ca fetitelor li se intampla mai des. Voi v-ati lovit de problema aceasta?
lili_77 spune:
Doina imi pare tare rau de ce vesti ne dai. Nu este cazul, cred sa-ti mai spun ca suntem si noi alaturi de tine si, curaj, ca o sa fie bine!
Uite aici un link despre cum se obtine formularul E112 (fetita lui Dragos Mostenescu a fost si ea operata tot de o malformatie la inima, in strainatate);eu am citit articolul intamplator zilele trecute.
http://www.click.ro/vedete/romanesti/dragos-mostenescu-povestea-fetitei-mele_0_910708987.html
Dar sa dea Dumnezeu sa nu aveti nevoie, totusi de el!
mamica incercata si baietelul curajos!
lili_77 spune:
Anca, curaj si tie ca o sa fie bine. D-nul dr. Cioata este un bun profesionist! Asigura-te ca o sa te vada dansul, totusi. Ca la el mai consulta si rezidentii lui.
lili_77 spune:
Luri, eu am nu am patit inca asa ceva, dar pot sa-ti spun ca folosesc numai Sudocrem (gasesti la farmacie) si cand a fost putin mai rosie am dat-o cu Bepanthen si apoi cu Sudocrem, peste si s-a calmat roseata.
Schimb-o cat mai des si spal-o tot timpul dupa ce face kk. Am mai citit si ca eritemul poate aparea odata cu eruptia dentara! Deci, poate te afli in situatia asta (nu stiu ce varsta are fetita ta).
dyanira spune:
Luri intr-adevar Sudocrem e tare buna.Poti incerca sa vezi daca trece.Noi nu ne-am confruntat cu probleme mari folosesc Sudocrem rar dupa baita in rest nu ii dau cu nimic sau eventual crema de galbenele nu are probleme.Poate o fi si marca de scutec problema ca au mai fost probleme pe aici de la unele scutece.Eu acum folosesc Libero si sunt ff multumita de ele.
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
ade24 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui luri Hallo, Desi stau destul de mult pe net sunt o incepatoare in "socializare".Am ajuns aici cautand niste sfaturi pt eritemul de scutec. Desi sunt la al doilea bebe , pt. ca primul nu a facut niciodata asa ceva, nu prea stiu cum sa abordez problema. Am inteles ca fetitelor li se intampla mai des. Voi v-ati lovit de problema aceasta? |
Eu de la nastere am folosit pentru scutec crema preparata la farmacia din centru, de langa pesti, Farmado se numeste. Nu am avut nici cea mai mica iritatie.
Este foarte buna. Se numeste "crema baby", stiu farmacistele de acolo despre ce este vorba. Am folosit-o si eu cand am avut iritatii.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
luri spune:
Am uitat sa dau ceva date despre noi. Numele meu este Laura si sunt mama lui Octav (3 ani si jumatate) si a Georgiei (6 luni).Multumesc pt. sfaturi. Avem in casa Sudocream dar nu am incercat-o pana acum caci nu au fost probleme cu cea pe care o aveam.Intr-adevar mi-a zis dna. dr. Malai , homeopata, ca ar fi probleme si din pricina scutecelor. Noi am luat pana acum la amandoi copii Babylove de la DM si au fost ok, dar acum am schimbat si scutecele.Mi-am facut probleme, desi nu pare o problema chiar atat de mare, pentru ca am inceput si diversificarea...si aici sunt iar tot felul de opinii...
bb_yasmi spune:
buna
offff ce de probleme.....
doina, pt tine trebuie sa fie totul bine! ma rog pt voi!
miha, multa sanatate buburuzei...ati fost la dr?? mai vii diseara la tae-bo?
off ca si iasmi a luat raceala de la mine...:((( eu sunt cobza...:( si acum vad ca si ei ii curg mucusori aposi, tuseste si stranuta...
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee