Gravidute si mamici de Timisoara (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui doina2222

Anca fi tare ! nu va fi nimic, o sa vezi !
Iti tin pumnii !

Fetelor noi suntem cu vesnicele probleme - inimioara lui Darius. Pana acum ma bateam cu pumnii in piept ce bine ii este si ieri ne-am intors de la Tg Mures unde am fost pentru control, daramati.
SE pare ca are o stenoza pulmonara si stenoza de ram stang al arterei pulmonare (defect rezidual in urma operatiei) si s-ar putea pe viitor sa fie nevoie de inca o interventie. Na, asta chiar ca nu mai pot suporta!
Simt ca totul se prabuseste in jurul meu, sunt cu moralul la pamant, cand ma uit in ochisorii aia veseli imi vine sa plang, sa urlu.
De ce ?????????????

Dar imi tot spun ca pentru el trebuie sa fiu tare dar parca de data asta nu mai pot...
Momentan inimioara nu este afectata in nici un fel dar trebuie monitorizat. Revenim la control peste 3 luni.

Azi am vorbit si cu dr. Eugen Sandica din Germania care a operat multi copii romani care erau declarati inoperabili in Romania. Omul a fost extrem de amabil si mi-a propus sa merg sa-l vada si el. Astept sa-mi spuna cand ne programeaza si ne vom duce.

Cam astea ar fi noutatile despre noi, niste bieti parinti care nu se pot bucura in liniste de copilul mult-dorit. Sunteti atat de fericite, fetelor, cum nici macar nu va imaginati...Bucurati-va in orice secunda si nu va mai faceti griji pentru nimic !

cam atat...

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Doina!!! fruntea sus!!! esti cea mai curajoasa mamica!!! totul v-a fi bine cu puiutzul tau!!!
Sa-ti spun ceva : daca Dumnezeu vroia ca Darius sa plece la el il lua atunci de cand s-a nascut si nu mai treceai prin ce ai trecut!
El este un invingator! prin orice ar trece v-a trece cu bine ptr ca are zile sa traiasca!!! Totul se intampla cu un scop in viata si bine ca ai descoperit la timp si se poate face ceva.
Te pup si sa stii ca totul v-a fi bine si mai povestim peste ani... cand se v-a insura ... si tu vei fi in culmea fericirii!!! , eventual o sa comentezi de ce nora ti-a adus ...

Curaj mami!!! suntem alaturi de tine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Neata!

Doina te pup si sunt alaturi de voi. E foarte bine ca ati decis sa mergeti si in Germania. Te rog sa ne spui daca va putem ajuta cu ceva!
Pup Dariucul cel viteaz!

Anca e mai bine ca mergi in Arad. Abia astept sa ne spui cum a fost. Mie personal imi place mult de Cioata ca e foarte credincios...esti pe maini bune!

Si Eli are o bronsolita...sper sa ne primeasca azi Sabau...saraca abia a putut sa doarma...asa greu respira. Ne-a pus naiba sa mergem la zoo pe vremea asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana_m spune:

Doina fii tare , piticul are nevooie de asta .....iti suntem alaturi si daca ai nevoie de ceva nu ezita sa ne ceri ajutorul ....mult optimism si curaj iti doresc ...

Vizitati si cumparati www.pitikfr.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Citat:
citat din mesajul lui anca16

Fetelor, azi am fost la echo de 29 saptamani si am primit o veste trista, pe care eu totusi deocamdata refuz sa o cred..s-ar parea ca bebe are probleme la inimia, mai exact extrasistole (nu bate inima regulat).Dr mea m-a trims la dr.Cioata (poate stiti sa imi spuneti de el ca e timisorean), am reusit sa ma programez vineri la pranz pentru control, mi-a zis ca el se pricepe mult mai bine si o sa imi spuna daca e ceva cu adevarat sau nu e nimic grav.Sunt putin socata, pt ca pana acum totul a fost absolut in regula, in continuare a crescut bine, are peste 1400 gr., nu stiu de ce sau ce s-a intamplat.Voi stiti cazuri asemanatoare? mie mi-a zis sa poate fi doar o chestie de lipsa de maturitate a inimii care se recupereaza...nu stiu, cred ca pana vineri o sa mi se para o vesnicie

29 + cu Razvan

Pana nu vezi o parere specializata nu dispera!
Ai incredere in dr Cioata ptr ca e un medic bun si cu multa experienta!
Se poate ca medicul tau sa se insele, iar daca nu sigur se v=a gasi o solutie la problema ta.
Pupici si fii curajoasa ptr Razvanel mic din burtik!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Doina, multa putere si optimism! Trebuie sa fie bine! Imi pare tare rau sa vad ca treceti din nou prin probleme!

Anca, tin pumnii sa fie totul bine!

Miha, multa sanatate! Sa nu ma uiti de creme daca merg cumva vecinii tai, please.

Lucia, sper sa ajung saptamana viitoare la ccf. Noi saptamana asta ne mutam si tot strang si strang si am impresia ca nu se mai termina.

Va pup pe toate!

Carmina + Andreea (21.05.2009) si Bogdan (04.02.2005)
Poze ***Poze *** Poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Doina, sunt convinsa ca este totul in regula si veti avea super noroc!!!! Mi-au dat lacrimile cand am citit, stim ca ti-e greu...noi ne vaitam pt o raceala si avem impresia ca e capatul lumii cand au muci sau chestii ""simple"" in comparatie cu problemele voastre...... si ai dreptate cand spui ca nu stim cat suntm de norocoase!!
Sincer, nu am nici cea mai mica indoiala ca totul va fi supoer bine! Sunteti norocosi de felul vostru!!!!Capul sus! Sa ne spui, te rugam, daca putem ajuta cu ceva....

Anca, jumatate din mamicile pe care le cunosc au fost trimise la Cioata cu diverse ""probleme"" si la eco la Cioata totul a fpst normal.....si la tine e la fel, sunt convinsa....imi pare rau ca treci prin asta dar sigur este bine totul!

miha, sanatate la Eli!

aaa, am strans 110 ron pt copilasi.........

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fancy spune:

Carmina, spor la adunat!:):).....nu e graba cu lucrurile alea dar presupun ca vrei sa scapi de ele.....

Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serbanica spune:

Doina fi tare si capul sus,ai sa vezi ca totul va fi bine si Bunul Dumezeu te va ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doina2222 spune:

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine.
Astept mail de la doctor sa vedem cand ne cheama.

Oricum daca se va ajunge la o noua operatie pe viitor, vom apela la formularul E112 si vom merge la dr.Sandica in Germania.
trebuie sa fie bine ! Nu ne lasam noi asa usor !!!
Aseara mi se inecasera corabiile, eram asa trista si necajita. Astazi vad ca mi-a mai trecut. Nu este o chestie chiar atat de grava care sa nu se poata rezolva pana la urma (de! cu gandul asta ma mai consolez si eu).
Ade iti multumesc pentru numar. Si voua fetelor, multumesc pentru toti umerii pusi la dispozitie. Sunteti niste dragute si vorbele voastre imi dau putere !!!

mamica de baietzel Darius

www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !

pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara

Mergi la inceput