Gravidute si mamici de Timisoara (42)
Raspunsuri - Pagina 12
ale_d spune:
bb_yasmi, Cristina va multumesc mult pt sfaturi. Le voi pune in aplicare, sper sa reusim :) |Si noi avem 1 an si 7 luni si cred ca e pregatita sa scampam de pampers.Vedem va tin la curent :)
A devenit tare smechera.... cand nu vrea sa o culc, imi spune pipi sau caca... stie ca o pun imediat pe olita.
Va pup.
ale_d spune:
Anca16... imi pare tare rau.... stiu prin ce treci acum...
Sfatul meu este sa mai mergi si la alt/alti medici sa vezi ce iti spun.
Dr Cioata are un ecograf performant 4D.Nu stiu sa iti spun cum e ca medic, dar de vestit este vestit in Timisoara.
Si eu am trecut printr-o experienta neplacuta.... cum treci tu... medicul care ma monitoriza mi-a spus ca am probleme, ca fetita nu e dezvoltata cum trebuie si ca nu am destul lichid amniotic.M-a trimis tot la dr Cioata, acest medic fiind foarte ocupat ...trebuia sa astept prea mult pt o ecografie, exact ca tine, asa ca m-am programat la un alt medic la clinica dr Cioata la 4D. Fetita mea era bine, aveam destul lichid amniotic.....deci medicul la care eram a vazut numai prostii.
M-am speriat foarte tare si m-am dus la mai multi medici ca sa fiu sigura ca totul e bine.
Eu te-as sfatui sa mergi la o ecografie si la dr Budau, are cabinet particular, eu am ramas impresionata de felul in care isi face meseria si e tare cunoscut, stiu ca are paciente si din Arad si din Resita. Este un foarte bun ecografist, desi are un aparat 2D sau 3D.
Te pup si sper sa fie doar o alarma falsa cum a fost la mine.
bb_yasmi spune:
anca nici eu nu stiu nimic despre ce ti-a zis dr, dar te sfatuiesc sa mergi cu incredere la dr cioata. e un dr f bun. eu am facut morfofetala la 21 de sapt la el si intr-adevar a analizat si inimioara! bine ca ai reusit sa iti faci asa repede programarea..de obicei se face cu cateva sapt inainte...:(
sunt sigura ca vei reveni cu vesti bune!
happy mom & ladybird Iasmina Alissa 2+
astept vara...caldura...concediu...piscina...soare..eheeeeee
mihaser spune:
Buna Anca!
Trebuie sa stai linistita! Mergi la Cioata si eu am fost la prima sarcina si am plecat foarte linistita. S-ar putea sa ai ceva de asteptat...ar fi bine sa spui la receptie ca esti din Arad. Dr asta e foarte bun ecografist si o sa iti spuna si ce va trebui sa faci in cazul in care este o problema.
Mergi cu toata increderea! Iti tinem pumnii!
dyanira spune:
Anca du-te cu mare incredere la Dr Cioata.E un dr fff bun si vei putea sta linistita apoi.Sa stii ca ai fost norocoasa ca ai gasit programare asa repede ca si eu stiu ca se fac cu sapt inainte programarile.Se sta mai mult la el dar se merita.
Tinem pumnii si asteptam vesti bune.
Ale_d dar tu nu ai fost la Bacila??
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
doina2222 spune:
Anca fi tare ! nu va fi nimic, o sa vezi !
Iti tin pumnii !
Fetelor noi suntem cu vesnicele probleme - inimioara lui Darius. Pana acum ma bateam cu pumnii in piept ce bine ii este si ieri ne-am intors de la Tg Mures unde am fost pentru control, daramati.
SE pare ca are o stenoza pulmonara si stenoza de ram stang al arterei pulmonare (defect rezidual in urma operatiei) si s-ar putea pe viitor sa fie nevoie de inca o interventie. Na, asta chiar ca nu mai pot suporta!
Simt ca totul se prabuseste in jurul meu, sunt cu moralul la pamant, cand ma uit in ochisorii aia veseli imi vine sa plang, sa urlu.
De ce ?????????????
Dar imi tot spun ca pentru el trebuie sa fiu tare dar parca de data asta nu mai pot...
Momentan inimioara nu este afectata in nici un fel dar trebuie monitorizat. Revenim la control peste 3 luni.
Azi am vorbit si cu dr. Eugen Sandica din Germania care a operat multi copii romani care erau declarati inoperabili in Romania. Omul a fost extrem de amabil si mi-a propus sa merg sa-l vada si el. Astept sa-mi spuna cand ne programeaza si ne vom duce.
Cam astea ar fi noutatile despre noi, niste bieti parinti care nu se pot bucura in liniste de copilul mult-dorit. Sunteti atat de fericite, fetelor, cum nici macar nu va imaginati...Bucurati-va in orice secunda si nu va mai faceti griji pentru nimic !
cam atat...
mamica de baietzel Darius
www.petitieonline.ro/petitie/fonduri_pentru_institutul_de_boli_cardiovasculare_si_transplant_tg_mures-p23145044.html" target="_blank">semnati petitia !
pozele lui Labuta
poze
Darius s-a nascut a doua oara
dyanira spune:
Doina am citit cu tristete vestile care ni le-ai spus.Imi pare tare rau pt problema aparuta la Darius.E chiar obligatoriu nevoie de operatie?
mamica puternica si greu incercata.Trebuie sa fii si in continuare la fel de puternica pt puiul tau.Offf Ce greu trebuie sa iti fie
Diana
mamica fericita de ANDREI TUDOR
anca16 spune:
va multumesc pt incurajari, imi sunteti tare dragi ca mereu m-ati ajutat cu sfaturi.Dr.Cioata vine o singura zi pe saptamana, vinerea, la Arad, la o clinica particulara, Laser System se numeste..am incercat direct aici, ca m-am gandit tocmai la faptul ca, fiind din Tm, probabil are acolo mult mai multe paciente si va fi mai greu de prins...Doamne Doamne a tinut cu mine si am reusit...intre timp am mai aflat ca majoritatea doctorilor din Arad isi trimit pacientele aflate in situatia mea sau in situatii asemanatoare, tot la el, deci se pare ca unul mai bun ca el nu e/nu vine in Arad.Ale, l-am notat totusi si pe dr.Budau, sper insa sa nu mai fie cazul.
Doina, imi pare nespus de rau pentru ce i se intampla micutului tau, intr-o mica masura, in momentele astea, te inteleg.Sper din tot sufletul sa fie totul bine, sa nu fie nevoie de operatie si sa veniti cu vesti bune din Germania, cat mai repede.
Va cu drag pe toate
29 + cu Razvan
ade24 spune:
Doina am citit cu multa durere ce ai scris. Nu imi vine sa cred. Insa eu cred ca totul va fi bine si Dumnezeu va avea grija de puiutul tau curajos si puternic.
Sunt (suntem) alaturi de tine si ne rugam ca totul sa se termine bine si sa nu fie nevoie de inca o operatie. Trebuie sa fii tare si optimista. Stiu ca e usor de zis si numai cine a trecut prin ce treci tu te poate intelege cel mai bine dar ingerasul tau are nevoie de tine, trebuie sa te simta puternica ca sa fie si el la fel.
Nu uita ca aici gasesti tot timpul sustinere, intelegere, multi umeri pe care sa te sprijini. Suntem alaturi de voi si daca ai nevoie sa te ajutam cu ceva nu ezita sa ne spui.
Daca vrei iti las si numarul meu de telefon si putem comunica si asa.
Te pup si ma rog in fiecare zi pentru Darius.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun
ade24 spune:
Anca fii increzatoare ca totul va fi bine.
Sunt convinsa ca doctorita ta s-a inselat si ca sa fie sigura te-a trimis la Cioata. Ai incredere in el, este un medic foarte bun si experimentat.
Te pup si asteptam vesti bune, vineri.
Mami fericita de Ania-Olivia , 23.12.2008
Poze aniversare Olivia
Poze Olivia Mos Craciun