Barbatii buni la pat

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ocebine spune:

Citat:
citat din mesajul lui Guestus

Deci un 55-60 ani e tocmai bine ...ok?

Cum o dai cum o sucesti domnii au numai si numai avantaje...de la tinerete pina la batrinete. ...e normal asa ceva?

Domnii, da...restul barbatilor nu.

Anamaria

"With sufficient thrust, pigs fly."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyda spune:

Citat:

Deci un 55-60 ani e tocmai bine ...ok?

Cum o dai cum o sucesti domnii au numai si numai avantaje...de la tinerete pina la batrinete. ...e normal asa ceva?

Mai Guestus , pentru mine nu e bine ca e cam mare diferenta de varsta, ii prefer pe cei mai tineri, asa intre 40-45,sa tina pasul cu mine.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amina_Marina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui Amina_Marina

Da, grosimea si lungimea conteaza, dar nu ciobsnesti de alea de 25 cm , nu vreau , chiar daca o fi eu baltzata romaneasca.Asa , cam 18-20 e perfecta.
Preludiul de 30 min. e prea lung, mai ales daca am luat la bord.
Cind am fost in tokyo cu sotul meu, dupa ce ne-am intors de afara , am intrat in cada amandoi, baie cu televizor,sticluta de shampanie , romantic ce mai..
In 5 minute am fost direct in pat , uzi fleasca si da-i bataie.

da tot timpul numai asta spui... "cind am fost la tokyo ...cind am facut la tokyo"..peste 1 an merg iar la tokyo"...ce este nene acolo?

e japonez sotul? tine la traditii ...te pune sa te incalti ca stramosii?
http://www.ee0r.com/proj/images/geta000.jpg

Fiule, eu cind m-am cunscut cu sotul meu , nu prea ne-am disrtat pentru ca deja au venit copiii. Vacante am facut , dar toate impreuna cu fiul. Intre timp a venit si fetita, toate vacantele in japonia si peste hotare le-am facut in formatioe de 4 , mai mult pentru copii. Orasele ale copiilor, hotel-resorturi, onsenuri etc.E, doar noi nu am fost nicaieri, ma refer la disrtactii/relax pentru oameni maturi, resturant etc. In decembrie fiul a plecat in tabara in Nagano 4 zile , de revelion deja facusem rezevarea la Unviersal Studios Japan pentru toti 4 , dupa cum vezi tot pentru copii, normal trebuie relaxati si sa aiba o copilarie frumoasa , nu cum am avut eu.Bun, ce s-a gindit sotul, de craciun a facut rezervare la un hotel super in tokyo, masa festiva luxoasa ca pentru oameni mari, camera exacutive suite cam pe la utlimele etaje cu vedere spre oras.
A fost o seara de vis, ne-am dedicat-o doar pentru noi doi , si acum realizeza ca , dupa 10 ani de casatorie cit de imoprtanta a fost pentru viata de cuplu.Sotul nu ma pune sa ma imbrac in kimono, am doua , dar nu am unde sa ma imbrac cu ele. cred ca le pastrez pentru fata.
Acum te-ai lamurit?

Citat:
in plus amina marina cred ca a fost la love hotel...cu pat rotativ..oglinda deasupra....catuse la dispozitie..filme cu ninja in actiune...adevarat? ...si managerul hoteleul pariu ca avea camera si urmarea tot ce se intimpla

Am fost la Tokyo Conrad Hotel, face parte din grupul Hilton.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Guestus spune:

Pai nu m-am lamurit amina marina.....tu vorbesti de 1 noapte aici...1 noapte acolo....pai in 10 ani asa numaram noi noptile? pe degetele de la mina stinga? ufffffff

Mergi la inceput

[quote]citat din mesajul lui Guestus

Pai nu m-am lamurit amina marina.....tu vorbesti de 1 noapte aici...1 noapte acolo....pai in 10 ani asa numaram noi noptile? pe degetele de la mina stinga? ufffffff

[/quote

Poate ca numara din zece in zece si in japonia 1=10 ca acolo toti se misca repede.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns espiritu spune:

Citat:
citat din mesajul lui elyda

Poate ca numara din zece in zece si in japonia 1=10 ca acolo toti se misca repede.

Dana

daca sunt facuti in shinkansen :D

I'm not crazy my reality is just different than yours !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Ei hai sunt convinsa ca au mai fost reprize........asa pe fuga cand dorm copiii.
Si eu cu sotul meu am facut nebunii in baie....in debara....depinde...in baie la vecini....se poate doar sa vrei.....

Madalina de minunica Eva-Maria 14.08.2009
http://picasaweb.google.ro/lhmadalina/EVAMARIA#
povestea nasterii

Mergi la inceput

Si e adevarat ca e mai intens....si mai bi
ne....
Dar sa fim seriosi...am o varsta la care prefer consistent si bun..nu iepurasi....am trecut de la categoria iepurasi cand eram tanara...la categoria urs...

povestea nasterii

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui eumada

Ei hai sunt convinsa ca au mai fost reprize........asa pe fuga cand dorm copiii.
Si eu cu sotul meu am facut nebunii in baie....in debara....depinde...in baie la vecini....se poate doar sa vrei.....

povestea nasterii

Si vecinii unde erau cand voi erati la ei in baie ?????
Sie u ca proasta , cand am amenajat apartamentul am daramat debaralele...mintea romanului aia de pe urma...
Dana

Mergi la inceput

conduceau musafirii......pana la scara jos.....

povestea nasterii

Mergi la inceput