serata fetelor OLANDEZE (1)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Da asa e tu m-ai anuntat , nu stiu de ce am folosit pluralul ,o fac mai des , dar nu trebuie sa sari cu curu in sus ca asa pare ca faci .
Despre ce bebe vorbesti ?
Eu mai vorbesc cu romani pe un alt forum . Dar de intalnire stiu de la o prietena . O sa va anunt sipe voi data viitoare .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns albertje spune:

olandezelor,unde santeti? a dat caldura ,stati prin curti ,he?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fecian spune:

Buna albertje

Iaca am avut si eu musafiri pana azi , cand au plecat .
A fost mama mea si frate-meu pe aici.Tare m-am bucurat...sincer nici nu stiti cat de mult am vrut sa mai ramana...inca un pic. Dar azi, in cateva minute vor pleca acasa ...

Cupilul e marait, ca ii ies dintisorii, noi o data cu el ca e el marai...si tot asa

Jenn care bb? Cum il cheama? Sa creasca el mare si sanatos si sa fie el necolicos si mai ales MANCACIOS...ca stim noi cum e sa ai de cealalta rasa

Alina bine ai venit pe aici. Sper sa ne adunam mai multe pe aici

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui fecian

Buna albertje

Iaca am avut si eu musafiri pana azi , cand au plecat .
A fost mama mea si frate-meu pe aici.Tare m-am bucurat...sincer nici nu stiti cat de mult am vrut sa mai ramana...inca un pic. Dar azi, in cateva minute vor pleca acasa ...

Cupilul e marait, ca ii ies dintisorii, noi o data cu el ca e el marai...si tot asa

Jenn care bb? Cum il cheama? Sa creasca el mare si sanatos si sa fie el necolicos si mai ales MANCACIOS...ca stim noi cum e sa ai de cealalta rasa

Alina bine ai venit pe aici. Sper sa ne adunam mai multe pe aici

Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_

Fericirea e o alegere!

trist ...stiu cum e ! si mie cand imi vin pe aici ,sau cand ma duc eu pe acasa ,tare greu imi cade despartirea ! hai ca plang cu tine ...
am si motiv ...fetita mea e la fel de maraita ,ca puiul tau! motivul? caninii!!!!
am ceva zile de cand sant zombi ,imi doresc nespus sa ,dar cred ca nu am prea multe sanse pana nu ies binisor ...
trecem noi si peste asta .
am si multa munca de birou ...chaos total!
am am fost cu baiatul cel mare la oftalmolog si mai aveam putin si adormeam in sala de asteptare ...am asteptat si enorm de mult ,2,5h ,am citit 3 reviste si era logic ca de plictiseala ma lua si somnul.
la voi cum e vremea?
la noi e soare ,dar dimineata e inca rece .erau cu pojghita masinile azi ...oare mai vine vara?

va poop pe toate participantele la discutie si sper sa va aratati mai des pe aici! o zi faina tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna fetele , ce mai faceti ?
Noi nepregatim sa plecam in vacanta , vineri mergem cu rulota in Duinerel pt. 7 nopti .Speram la vreme buna .
Felicia naspa rau cu dintii si noi am avut probleme , pupici sa va treaca .
Jenn scuze de mesajul trecut , acum am inteles ce vroiai sa spui cu bb. vorbeai de al meu . Scuze inca o data , am avut o zi naspa nu mai stiuce si cum , imi pare rau ca ti-am raspuns asa , nu imi place cuvantul draga mi se pare spus asa aiurea .
O seara buna tuturor !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns helbi spune:

Buna,

am o intrebare la voi. Un amic trebuie sa ajunga in 2 sapt. de la Bucuresti la Haga. Unde ar fi mai bine sa aterizeze: la Amsterdam sau la Rotterdam? Si de la aeroport cum poate ajunge la Haga? Multumesc mult!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Buna,

am o intrebare la voi. Un amic trebuie sa ajunga in 2 sapt. de la Bucuresti la Haga. Unde ar fi mai bine sa aterizeze: la Amsterdam sau la Rotterdam? Si de la aeroport cum poate ajunge la Haga? Multumesc mult!

Andreia

roterdamul e mai aproape .oricum olanda nu e asa mare ...iar de ajuns in haga (den haag)o poate face cu trenul .infrastructura e ca la nemti .sper sa iti fooseasca .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jenn spune:

Intra pe ns.nl-e site ul cailor ferate olandeze,schimba in engleza si vezi.Eu as zice ca e simplu de la aeroport-Schipol- cu trenul la Haga,face 35 40 de minute,dar trebuie sa schimbe,asa am gasit eu.Sper sa va descurcati!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui helbi

Buna,

Andreia

andreia ,

aici ai un link ,e ca la noi deutschebahn ...poti vedea si cat costa si cat face pana la destinatie .rotterdam -haga ,in jur de 20 min .
http://www.ns.nl/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui jenn

Intra pe ns.nl-e site ul cailor ferate olandeze,schimba in engleza si vezi.Eu as zice ca e simplu de la aeroport-Schipol- cu trenul la Haga,face 35 40 de minute,dar trebuie sa schimbe,asa am gasit eu.Sper sa va descurcati!

am raspuns in acelasi timp
esti raritate pe aici !!!!

Mergi la inceput