serata fetelor OLANDEZE (1)
Raspunsuri - Pagina 6
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jenn Paste fericit!Dupa ce am gustat din pasca facuta de Fecian,pot sa declar ca e supercalifragilistica!Umplutura super si blatul imi aduce aminte de pasca mamei.Draga mea ,iti multumesc! |
Sa-ti fie de bine, iubita!
Ma crezi sau nu noi abia azi am mancat si noi din pasca (care sotului meu drag si scump nu prea ia placut), am mai dat si vecinului, si colegilor...si uite asa s-a dus pasca...bine macar ca e cineva caruia ii place.
tuturor OLANDEZELOR!!
P.S. Ati vazut ce zi superba e afara? Numai buna de lasat munca balta, luat cupilul de manutza si tzusti la joaca!
ce mult as vrea
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
fecian spune:
citat din mesajul lui jenn Am fost la joaca azi,urmarea: blugii-s negri...Dar cum soarele e musafir rar, profitam! |
Sa va fie de bine . Si noi dupa ce a mancat matzul, am iesit in gradina si s-a tavalit (ca nu se tavalise destul la gradi) pana mi-a lasat hainele numai bune de pus in masina de spalat!
Era asa de frant aseara ca a adormit la desene...Si a dormit neintors pana dimineatza cand i s-a facut foame , a papat si a mai dormit inca o ora la noi in pat....evident pipaindu-ne din cand in cand sa verifice ca suntem acolo
Eu azi am fugit nitzel la sport ...maaama ce bine a fost.! Cred ca o sa imi fac un obicei ca la pranz sa fug juma'de ora la sala de fitness...macar sa fie timpul meu
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
fecian spune:
Albertje? pe unde ai fugit dragutza? Chiar asa de tare te-ai suparat? Uite o sa iti treaca
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
albertje spune:
citat din mesajul lui fecian Albertje? pe unde ai fugit dragutza? Chiar asa de tare te-ai suparat? Uite o sa iti treaca Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008) Nasterea lui Gabriel _ Fericirea e o alegere! |
oooo,lume noua!
mersi de flori! nu m-am suparat ,numai ca saptamana asta am musafiri din ro ..aglomeratie mare ,nu am mai avut timp sa trec pe aici!
azi musafirii mei au plecat la amsterdam asa ,ca mi-am permis sa ma recreez la comp,dupa ce mi-am terminat treburile.
la noi a fost vremea urata ,am iesit un pic,dupa somnicul de pranz ,dar e rece .am vazut ca si la voi e aceiasi vreme ! parca nu se mai termina cu frigurile astea !imi e dor de stat pe o terasa ,la un capuccino ,pe malul Rinului...
poate ne reglam cu intratul pe forum .va poop pe amandoua ! poate mai apar si alte fete ,ar fi fain!
fecian spune:
citat din mesajul lui albertje oooo,lume noua! |
hihi...apar cand nimeni nu mai spera si dispar cand ti-e lumea mai draga
citat din mesajul lui albertje mersi de flori! nu m-am suparat ,numai ca saptamana asta am musafiri din ro ..aglomeratie mare ,nu am mai avut timp sa trec pe aici! azi musafirii mei au plecat la amsterdam asa ,ca mi-am permis sa ma recreez la comp,dupa ce mi-am terminat treburile. |
Bafta .Si eu ma mandresc ca saptamana asta vine si mami meu cu frate-meu ...sper sa le placa, e pentru prima oara cand vin la mine.
citat din mesajul lui albertje la noi a fost vremea urata ,am iesit un pic,dupa somnicul de pranz ,dar e rece .am vazut ca si la voi e aceiasi vreme ! parca nu se mai termina cu frigurile astea !imi e dor de stat pe o terasa ,la un capuccino ,pe malul Rinului... |
Heee, vise maica vise!!! De unde atata caldura...si mai ales capucino la malul Rinului...
Eu visez la un weekend fara tzipete, urlte, crize. Sa dorm pana la 9 e o utopie, iar mersul la film nici nu mai exista in planuri...d-aia, mofturile vremii sunt cel mult un topping la tot ce avem parte zilnic
citat din mesajul lui albertje poate ne reglam cu intratul pe forum .va poop pe amandoua ! poate mai apar si alte fete ,ar fi fain! |
Ar fi fain! Insa vad ca majoritea olandezoaicelor nu prea intra pe aici...din diverse motive. Asta e, ne multumim cu ce avem. Plus, o bisericutza e mai faina cand e mai mititica, nu?(look at the bright side of things)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
jenn spune:
Ce terase fetelor,aici de 3 dimineti apa de pe acoperisuri ingheata.Mai am bulbi de pus,dar nu indraznesc.Am spalat gecile de iarna,acum le am luat iar.Bate un vant de te ia pe sus.Singura veste buna e ca s a mai nascut un rolandez,vineri,baietel,sanatos si frumos.
Alina Maria spune:
Sarumana la toata lumea , ma bucur ca m-ati anuntat si pe mine de acest nou subiect . Chiar nu-l observasem . Sper sa ne mai adunam .
Acu o saptamana , de fapt weekend-ul trecut a fost o intalnire a romancelor din Olanda la un ceai . Imipare rau ca nu m-am dus data viitoare sigur voi merge .
Revin ma duc sa culc copii .
albertje spune:
citat din mesajul lui Alina Maria Sarumana la toata lumea , ma bucur ca m-ati anuntat si pe mine de acest nou subiect . Chiar nu-l observasem . Sper sa ne mai adunam . Acu o saptamana , de fapt weekend-ul trecut a fost o intalnire a romancelor din Olanda la un ceai . Imipare rau ca nu m-am dus data viitoare sigur voi merge . Revin ma duc sa culc copii . Alina cu Rayan Ioan si Mandy Stephanie 3 ani http://community.webshots.com/album/563022521Iznlso |
unde fetelelor? de unde aveti voi atatea info ? e drept ca intru rar ,poate am omis .
si noi ,,alte ,,romance din nl ,ge ,be ,ce frecventam alt forum ,avem intalnire pe 5 iunie in limburg.
jenn spune:
Alina,eu te-am anuntat draguta,nu folosi pluralul.Eu stiu de bebe pt ca vb cu mami a lui,o stiu din alta parte.