serata fetelor OLANDEZE (1)
Raspunsuri - Pagina 11
fecian spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gusta Soare si caldura asa imi place. Fecian noi am facut si waterpokken si roodvonk la ultima am primit antibiotic si crede-ma ca e mai bine sa le faca cand e mic. Si noi ne pregatim de sarbatorit pui de 5 ani . o seara cat mai frumoasa. Marilena si Mara Augusta |
Deja le-am facut ...si roodvonk o data cu el. Am avut surprize ...insa faza cu roodvonk, e mai aiurea, fiind infectie bacteriana nu capeti imunitate.
La multi ani puiului
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
jenn spune:
Doamnelor,am lipsit motivat-copila mea se lupta cu varicela,asa ca toate planurile noastre au fost inghetate pe termen lung.Eu sunt in lupta cu o viroza urata,trai pe vatrai la noi in casa
albertje spune:
buna fetelor,
ma bucur sa vad ca ti intrat si ati postat asa de multttt,dar m-am intristat sa aud ca va confruntati cu bolile copilariei ...
fetita inca nu a facut nici o forma ,dar sant constiienta ca vor urma ... baiatul a facut varsat de vant ,pe cand locuiam in olanda si culmea si eu odata cu el .oribil a fost !
si la noi pare sa se incalzeasca vremea ! unde nu ar da Domnul?
azi am trecut pe la o gradinitza catolica sa inscriu fetita acolo .sper sa am mai mult succes caci la cele de stat sant pe lista de asteptare si am muuult de asteptat .imi e greu sa lucrez cand santem singure ,nu reusesc sa fac prea multe ,fiindca ma solicita mai mereu .
voi ce planuri aveti de rusalii? dar de fapt cu copii bolnaviori ce planuri sa aveti?
le doresc tuturor insanatosire grabnica si tie jenn la fel !
si evident un sincer la multi ani ,sarbatoritilor ! poate puneti si ceva pozici !ar fi super !
noi in septembrie facem 2 ...respectiv 12 ! avem multe de sarbatorit in luna septembrie si e frumos asa !
fetele mele dragi ,ma duc sa ma apuc de gatit .azi fac ardei umpluti ,iar pt diseara un gratin de paste cu ham si legume .
sa aveti o zi frumoasa !
jenn spune:
Merci,albertje!Sarbatoritul pe 23 e fiul lui fecian,face 2 anisori!Maine e ziua de nume a fetei mele,dau niste tort virtual,nu ingrasa,garantat!Nu ne ai zis ce parere ti a facut gradi catolica?Si noi am inscris -o pe fimea cu un an si jumatate inainte,e jale cu locurile.
albertje spune:
citat din mesajul lui jenn Merci,albertje!Sarbatoritul pe 23 e fiul lui fecian,face 2 anisori!Maine e ziua de nume a fetei mele,dau niste tort virtual,nu ingrasa,garantat!Nu ne ai zis ce parere ti a facut gradi catolica?Si noi am inscris -o pe fimea cu un an si jumatate inainte,e jale cu locurile. |
uau ,la multi ani ,sa traiasca cu numele ! si eu il serbez pe tata! deci dau si eu un pahar de sampanie ,to virtual ,sa nu care cumva sa va imbatati ...
la gradi abia am trecut sa vorbesc .doamna care se ocupa de inscrieri era intr-o intrunire .a ramas sa o sun maine sa stabilim o intalnire sa imi arate gradinita si sa vedem care sant conditiile si cat de lunga e si la ei lista de asteptare .
hee,eu am zis ca la voi in olanda e mai usor cu gradinitza .eu frecventez si un alt topic de olandeze si toate lucreaza si au primit si locuri de cand erau gravide pt copii lor ,la gradinitze .
deci asa zonnig nu e sau cum?
jenn spune:
Mai depinde de oras.Iti dai seama ca unele s au inscris cand erau gravide in 2 3 luni?Dureaza...Eu stau in oras mare,in cartier mare,nou cu 95 % din familii cu copii,deci f f multi copii pt alea 4 5 crese,gradi,scoli care sunt aici in cartier.Locuri mai gasesti dar departe,in partea cealalata a orasului si nu e practic deloc.Sau gasesti loc aproape dar nu primesc copilul decat 2 3 zile cat au ei loc si personal.Totul e relativ,eu am relatat ce am trait noi sau stim din surse sigure aici,nu am pretentia ca detin adevarul completOricum eu sunt de parere ca s prea mici pt comunitate la 2 3 luni,sa intre fecian si sa scrie cate boli si experiente negative a avut cu puiul ei.Cand nu ai de ales,asta e!La multi ani tatalui tau si tuturor sarbatoritilor zilei!
fecian spune:
citat din mesajul lui jenn Fecian,la multi ani pt baiatul tau frumos! |
Multumesc draga mea, ca de obicei , o dragutza.
Si acum gata, suntem mari , avem 2 anisori
A fost fain, ne-am simtit bine, am facut un gratar, am papat si tort...a fost foarte foarte simplu si fara prea multa agitatie... Mai mult eu ma agitam ca matzul vroia langa foc cu tac-su...bine ca a trecut.
A primit si o gramada de jucarii, pe care deja le-a dezasamblat si nu se mai joaca cu ele. Puzzel-urile in schimb fac furori! Mai sta nitzel, mai baga putin ochii la un puzzel.
Am fost in parc, am alergat dupa capre, dupa caprioare, am dat cu batu'n balta.
A fost o zi faina si plina, seara matzul era deja frant de oboseala.
Zilele astea superbe ne-au permis sa ne balacim putin si cu apa, sa umblam in picioarele goale, a fost suuper
Azi avem din nou petrecere, de data asta cu toti copii de la gradinitza, avem si prajiturele, toata gama...Plus party hats si toata gama. Sunt curioasa cum se distreaza matzii .sper sa primim si ceva poze
In rest, din nou la munci, si de data asta chiar trebuie sa ma apuc serios...am 2 saptamani grele in fatza!
Va pup dragelor si va doresc o zi superba de mai!
Pupici de la noi pentru toata lumea
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
albertje spune:
neatza ,
scuza-ti ca nu am mai trecut pe aici .cu zilele astea libere ,ne-am rasfatat .am fost mai mult plecati .am fost la see life intr-un oras la 40 km de noi ,pe malul rinului ,superb a fost , ca si vremea a fost pe masura .
am fost pe la strand ,plimbari prin parc ,o binevenita mini vacanta .
fecian ,felicitari pt aniversarea celor 2 anisori ! sa fie sanatos si sa cresca armonios si voi sa va bucurati de el!sa va traiasca si la multi ani !
ne pui si pozici?
jen ,la voi cum mai e ? ati petrecut frumos de rusalii?
noi astazi mergem la o grupa de joaca ,cca 1,5 ore .apoi dupa amiaza la un cafe special pt copii .e zi de joaca sa zic asa.
cu gradinitza ...am primit programare pe 30 iunie ...sa vizitez si sa ma inscriu pe lista ...ah ,slabe sperantesi aici.mai am vreo 2 prin cartier ,ma duc sa imi prind loc si la ele ,poate pana face fata 3 ani ,imi raspunde cineva ...
ieri a trebuit sa merg la doctor ,sa fac un control ,si a trebuit sa o las cu un baby sitter vreo 3 ore .
mna gata .m-am plans destul ...sa aveti o zi placuta !