serata fetelor OLANDEZE (1)
Raspunsuri - Pagina 12
jenn spune:
Neata!Si noi am profitat de zilele libere.Albertje,daca e asa fara iesire de ce nu iei pe cineva pt jumatate de zi pt fata?Ca la joaca sta cat sa se distreze dar pt tine ...Poate asa lucrezi eficient ,ea isi face programul ei,ce zici?Sper ca esti ok cu sanatatea,mai vb pe mess !Fecian,cum a fost la petrecera de la kdv?
albertje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jenn Neata!Si noi am profitat de zilele libere.Albertje,daca e asa fara iesire de ce nu iei pe cineva pt jumatate de zi pt fata?Ca la joaca sta cat sa se distreze dar pt tine ...Poate asa lucrezi eficient ,ea isi face programul ei,ce zici?Sper ca esti ok cu sanatatea,mai vb pe mess !Fecian,cum a fost la petrecera de la kdv? |
am pe fata asta cu care o mai las cand e musai sa plec undeva si nu e sotul acasa .in weekend mai iesim si noi ,dar atunci las copii in grija fratelui meu si a cumnatului .ei lucreaza la noi la firma si le face placere sa ma ajute cand si cand cu copiii.
dat fiind ca eu lucrez de acasa si nu sant mereu zile, asa full ,nu am considerat ca e necesar sa iau pe cineva musai ,zi de zi.
eu sant si sceptica in ce priveste lasatul copiilor asa de mici pe mana altcuiva ce nu e profesionista.alta e la gradinitza si alta e cu o doica .
oricum ,incep sa ma obisnuiesc cu ideea ca nici anul asta nu vom primi loc ,cel mai sigur va fi la anul viitor in august ,atunci va avea garantat un loc (3 ani).
pupici.
fecian spune:
DEci zburatoare oladeze, salutare si de la mine, o zburatoare mai ...sedentara!
Pozici cu mandrul meu gasiti aici, de la ziua lui..Si de acasa si de la servici
Au fost cateva zile superbe, pacat ca nu am fost mai multi...distractia ar fi fost cu sigurantza mai mare..Asta e, poate la anu' , facem un party d-ala cu mai multi copiloi, poate si inchiriem o casutza sa sara berbecutii in el toata ziua buna ziua!
Albertje si la voi probleme mari cu locurile?
E tare ciudat sistemul, sincer...si aici si in Germania. Am inteles ca la voi chiar e o problema serioasa, ca efectiv nu ai unde sa iti lasi copilul pana la 3 ani. Macar aici, chiar daca te inscrii cu foarte multe luni inainte ai sanse sa gasesti ceva aproape de casa.
Poate o fi la noi mai usor ca e un oras mai mic...noi nu am avut nici un fel de probleme. Chiar am reusit sa il inscriu pentru toate zilele, asa pot sa merg la munca linistita.
Felicitari si pentru mini-vacantza .. Cred ca a fost tare relaxan! Sa va fie de bine! Pozici, nu pui ?
Jenn, iubita, cum mai sunteti voi? Cum se anunta faimoasa varicela?
Voi sunteti ok?
Halou, celelalte fete? Sunteti ok?
Ne aratati si noua pozici, sa va cunoastem? Sa va admiram si noi piticii?
Pupici , acum bag capul la munca olandezele mele
Felicia, mami de scufundac atomic, Gabriel (23 Mai 2008)
Nasterea lui Gabriel
_
Fericirea e o alegere!
gusta spune:
Neatza.
Azi ne sarbatorim cu copii ,sper numai ca vremea sa fie buna ca daca nu am o problema.In rest suntem bine si asteptam cu nerabdare vacanta.
Eu nu am avut probleme cu gradinita.
Marilena si Mara Augusta
albertje spune:
neatza ,
fecian ,am incercat sa vad pozele ,dar trebuie mai intai sa ma adaugi in lista de prieteni se pare ,dat fiind album privat ...am trimis invitatie .
gusta ,cum ati petrecut?
jenn ,la voi ce mai e nou?
unde mergeti in vacanta anul asta?
noi ieri am fost la ceva shopping .pt copii .am luat destule pt vara .acum asteptam sa se si incalzeasca sa le poata purta .
o duminica placuta tuturor.
albertje spune:
Citat: |
citat din mesajul lui jenn Neata!La noi e rece,hainele de vara le vom purta in Romania |
si la noi la fel jenn .si ieri si azi a plouat la greu .deja mi-a iesit pe nas ,vremea asta .maine e 1 iunie si eu tot cu puloverul pe mine ...
nici nu am iesit ieri din casa ,iar azi doar 2 ore ,la cumparaturi si pe unde mai aveam eu treaba ...
ati luat cadouri la copii? eu maine trebuie sa ajung prin oras ,sa le iau ceva .stiu deja la cel mare ce ii trebuie ,iar la fetita e usor ,caci ea inca nu stie asi exprima dorintele prin cuvinte ,iar ce ia mama e bun luat .jucarie sa fie ,colorata, sa cante ...
o seara placuta ! si mai intrati si voi mai des pe aici .eram mai multe ,dar cred ca va pregatiti de vacante.