Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

jasmi, nu stiu care e treaba cu pozele,ce tre sa fac??!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Neata buna de la noi
(ca daca acum ne-am trezit... e 'neata la amiaza)

Jasmi, am trimis pozici: 2 cu Lachlan nou nascut si 2 cu recente pe mailul comun - iar titlul mailului e "Pentru Jasmi" . E bine asa? Ca nici eu nu mai tin minte exact ... mushy brains ce mi-s.

Scuze ca nu m-am ocupat de asta mai repede :)

Fetelor, la noi e soare si frumos... cica azi Glasgow-ul e cel mai cald oras din UK... 10 grade whoop-tee-dooo Oare totusi vine primavara? Bine ar fi!

Intr-alta ordine de idei... am citit "La generale" ca se pregateste o campanie impotriva abuzului/violentei asupra copilului. Ideea este ca "a-ti lovi copilul=abuz". Am mai vazut fete de la odiseea noastra pe acolo, si eu incerc cum pot sa ajut de aici. Ma gandeam ca e un subiect important, violenta asupra copilasilor (violenta in familie in primul rand)... si e o cauza in care niciodata nu sunt destui parinti implicati.
Iata link-ul, daca este cineva interesat:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149474&whichpage=1

Sanatate la toti bolnaviorii!!
Va urez o duminica frumoasa

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Idaira spune:

gata,le-am pus pe mailul comun...banuiesc ca vrei sa faci un colaj?!

dark,un pup pt lachlan si mami lui!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Salutare fetelor,

iertare ca nu am mai scris. Am inceput serviciul de o saptamana, teoretic cu 6 ore dar saptamana asta tot 8 ore am stat si saptamana viitoare la fel. Sunt fericita ca Marius s-a obisnuit cu mama mea, se impaca amandoi foarte bine, mananca, doarme totul e ok. Eu sunt geloasa ca seara cand venim nu vine si el la noi sa se alinte. Uneori vine si ne cearta cand intram in casa si apoi pleaca. Mai tarziu insa ne iarta si ne jucam impreuna si nu mai putem pleca de langa el ca nu ne lasa.

Vineri am mai fost la un party de bebe de 1 an. Ii plac asa tare lumanarile de pe tort cand sunt aprinse ca au aprins parintii celuilalt copil si pentru el lumanarea
Marius nu prea e vorbaret, inafara de mama si tata nu spune nimic pe inteles. In rest toata ziua umbla prin casa.

Cu bucataria am si eu aceeasi problema. Nu are usa si pana o sa renovam si o sa punem el o sa fie mare deja. Momentan incerc sa nu il las sa se apropie de aragaz cand coc ceva si la fel astept momentul cu renovarea cand sper sa imi iau cuptor separat si sa il pun mai sus. Poate macar pentru bebe 2 o fi bun.
A mai vazut-o pe mama mea ca bea cafea si a vrut si el si i-a explicat mama ca frige, ca e ufff ca doare..i-a pus si manuta un pic pe cana si acum nu se mai apropie de ea. Cu aragazul insa inca nu am reusit.

Va las si cateva poze sa vedeti ce baiat mare a crescut:
http://picasaweb.google.com/rn.paula/MariusBaietelLunaMartie#

Eu va mai citesc de la servici daca ajung inainte de 8 dar de scris nu pot. Si cand vin acasa dupa 8 ore de calculator mi-i greu sa mai deschid.

Va pup pe toate si doresc sanatate la bebei.

Dark sper ca ai salvat si linkurile cu miile de retete.

Cat despre masa de seara cam asa mancam si noi, macaroane cu lapte, gris cu lapte, macaroane cu branza, cereale, am facut si budinca din branza si oo la cuptor, mamaliguta cu lapte sau cu branza, iaurt. Azi la pranz i-am dat si mamaliguta de cartofi cu iaurt si i-a placut. I-a facut mami si ciorba de perisoare (binenteles din carne de pui). Si alta mancare care ii place tare este dovlecel cu smantana si piept de pui. M-a vazut ca mancam varza calita si a vrut si el. I-am dat sa guste si i-a placut dar nu stiam daca e bun pentru el asa ca m-am limitat doar la gustat.

Aaaa si de cand e cu mama mea (care roade la mere toata ziua) s-a invatat si el sa manance mar, cu sau fara coaja. Ba chiar a deschis usa de la dulapul unde e gunoiul. Si a vazut acolo un mar aruncat ca era stricat o parte si s-a repezit la el sa il ia . Noroc ca l-a vazut bunica -sa la timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Isis_23 spune:

cum intru pe mail-ul comun???

Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009

http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Isis, activeaza-ti PM-ul sa-ti trimitem parola. Adresa e ianfeb2009@gmail.com

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

paula, ce baiat frumos aiiiii!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa79 spune:

PAULA...m-a dat pe spate Marius...un frumos,imi palce cum se stramba ca si aici,profit ca doarme Ana si ma uit la toate pozele

un vot va rog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

paula da sa nu ne uiti da?
promiti?
ca asa au disparut la fete
care scriau si erau atat de dragi
si imi pare rau ca nu mai stim nimic nimic de eleeeeeeeee

e un scump mariussssss
multi pupici
e bine ca se invata sa manance si altele decat ii dadeai tu
vai ce bine sa o ai pe mama sanatoasa si care sa te poata ajutaaaaa

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Dragelor va pup si eu, si imi pare asa rau ca nu mai pot intra asa des....dar va citesc tot timpul

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput