Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Seara buna fetele!
Iata cum a trecut si wendul fir ar sa fie..
Am vzt cateva poze pe mailul comun fff faine si l-am vzt si pe mister Marius de Paula, pare fff mare domne!!e un scump.

Cami multumesc de cele 1000 de intrebari pt mine sunt in zona, mai bine cu raceala dar de sambata are si Andrei muci.Normal ca dehPn acum doar muci si doar din cand in cand, ma rog sa fie ceva mai blanda treaba de data asta.Azi am fost afara cu mucii din dotare cu tot ne am intors am mers la bunica si acum nani lat baiatul meu.Am o senzatie tare ciudata, baiatul domne creste!Nu doar ca stie una alta dar pricepe tot tot...executa comenzzi la greu , zice Alo! la orice telef prinde uneori si la telecomenzi.Nu se mai sperie de musafiri multi si interactioneaza cu ei, rade chiar si cu mucii in barba , sta pe geam si observa tot ce misca de la pisica la masini...il iubesc intr un cuvant ce sa mai!

M-a impresionat de pe mailul comun poza lui Lachlan.Si nu musai poza ci ce a scris Andra: Lachlan baietel!Da, noi avem acum un baietel sau o fetita nu mai avem ...bebelusi!O mai avem doar pe Patricia

Va pup si sa stiti ca imi lipsiti.Acasa nu mi vine sa mai stau si pitita la laptop abia astept sa mi savurez comoara.In plus chiar am de citit si ...oricum nu mai am timp,.Dar va citesc cu sarg zilnic aproape.
Speram sa fiti sanatosi cu totii, Vladutz sper ca esti bine maine si ca mami e mai linistita dupa accidentul masinii-of of -- si ne rugam si fim si noi mai bine si sa scapam ca eu cel putin am avut o forma oribila!

O saptamana frumoasa mamici si LA MULTI ANI de 8 martie!!pt mine e primul 8 martie...pt ca anul trecut l-am ratat.Eram la spital si am plans o zi intreaga pt ca A nu era deloc bine dupa o sapt de la internare.Va pup si va iubesc pe toate

Primul an cu Andrei
Poze Andrei
mami cea mai fericita de Andreita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Draga mea Irina asa e...eu tot bebelusi sunt, dar vladut nu mai e. .....oare v-am pove de ce mi-am pus numele bebelusi?pentru ca imi doream gemeni fff mult

Si Vlad e un adevarat barbatel, incearca sa reproduca orice cuvant....e un dulce

Irinuca si noi te iubim

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

LA MULTI ANI, dragi mamici

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

la multi ani de 8 martie!

sa fiti sanatoase, fericite, iubite si sa va bucurati de puii mici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR!!

Paula, ai baiat asa de mare si frumos!!

Irina, multi . Inteleg exact ce spui, si eu asa de greu ma adun sa scriu in timpul saptamanii, oboseala ca oboseala, dar imi doresc sa petrec fiecare moment al serii cu puiul meu.

Bebelusi, cine stie, poate "tura" urmatoare vor fi doi

Eu raportez azi inca o mancarica gatita de je si acceptata de bebe. Am incercat o reteta de paste cu legume in care amn adaugat si un ou fiert si ras si bebe a papat tot. Incet-incet prind si eu curaj

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmi spune:

La multi ani dragi mamici!
cadoul va asteapta pe mailul comun
eu ma bag la culcare ca am numa' colaje in fata ochilor

isis, imi pare tare rau ca te-am lasat pe dinafara
facem noi cumva sa updatez filmuletul (nu stiu sigur cum in momentul asta, dar rezolvam)

sper sa va placa cat de cat si sa nu se supere fetele la care am dat putin buzna prin albume ... in scopuri constructive bineinteles

va pup si noapte buna

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Jasmi e superb filmuletul
Si pozele, si muzica (cine canta, e minunata si vocea, si versurile si cantecul?) si realizarea, tot tot tot!!

Multumim tare frumos, si eu si tati ne-am uitat si am lacrimat un pic

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arriel spune:

LA MULTI ANI MAMICI!!!
Jasmi multumim pentru filmulet...Inutil sa-ti spun ca mi-au dat lacrimile
IrinaC ne gandim la tine
Paula tare dragalas Marius
Delia este mortal David cum vorbeste la telefon. si Thea duce telefonul la ureche, dar mai mult de doua trei silabe nu spune. In schimb shtrumful tau poarta adevarate conversatii, cu pauze si intonatie
Dark felicitari pentru reusitele culinare. Asta este cel mai important, ca Mister apreciaza efortul facut de mama lui. Sa ne mai spui ce mai gatesti, poate ne mai dai si noua idei. Eu azi am facut dovlecei umpluti si i-am servit cu putina smantana deasupra. Succes si la noi.

Mami de Thea Bianca (03.02.2009)

http://www.flickr.com/photos/cristiserban/sets/72157617398070712

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Jasmi, superb filmuletul, multumim! Ira a facut un grup pe facebook, numit "mamici de licurici".
La multi ani si din partea mea de 8 martie tuturor mamicilor frumoase!

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliacris spune:

Filmulete de la mot aici http://picasaweb.google.com/iuliademeter1/Filme#5445761821172075122

Poze...

www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze

Iulia & Carla

Mergi la inceput