Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 11
bebelusi spune:
Jasmi iti multumesc mult de tot, cred ca mi-ai facut cel mai frumos cadou de 8 Martie, ai muncit foarte mult la el si se vede asta...

Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
mara95 spune:
La multi ani, mamicilor!Sa fiti sanatosi cu totii si impliniti!

Eu de cand am cele 2 gagalici, sunt cea mai fericita!Toate prioritatile din tinerete au palit in fata lor.Un zambet al lor sterge tot gri-ul unei zile nereusite.Ii iubesc atat de mult!
iulia, super filmulet!ce "m-am mai amuzat"!
Mara
, mami de Flavi (7 dec 2005)
si Andru (8 ian 2009) 
Pasiune de Bijoux
flowerbee spune:
LA MULTI ANI, MAMICI SI LICURICI!
Jasmi, superb montajul, e un cadou pretios de ziua noastra! Multumim!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
jasmi spune:
neata fetele
ma bucur ca va place
am pus si un album cu pozele respective, ca parca in filmulet nu se vad asa clare si frumoase, nu stiu de ce ... iar de pe album se pot si downloada
dark, piesa e My precious one (Celine Dion) - cred ca e de pe un album dedicat copilului in totalitate, numai ca n-am avut rabdare sa le ascult pe toate si sa o aleg pe cea mai cea
sa avem o zi frumoasa, ca e a noastra 
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
sdcristian spune:
jasmi multumim de montaj, e minunat sa vezi cum creste un om mic
la multi ani voua tuturor, o primavara frumoasa si linistita, multe impliniri si fericire
crisspy spune:
La Multi Ani tuturor mamicilor!!!! Sa aveti o primavara frumoasa alaturi de licurici 

Jasmi multumesc din suflet pentru filmuletz 

Iulia am vazut filmuletzele...oau ce distractie a fost acolo...super tare...
printesei
O zi frumoasa va doresc 
deliafairais spune:
LA MULTI ANI MAMICI!!!
jasmi, f f f reusit montajul! multumim mult, chiar e un cadou deosebit de 8 martie!
Aalina spune:
Jasmi multam ca ai pus si pozele, intradevar se vad mult mai bine, Doamne ce copii frumosi. Si tu cat de mult ai muncit 
Eseea spune:
Fetelor, la multi ani in primul rand.
vroiam sa va anunt ca se va deschide si pt David de Ledi bazar, la ajutor umanitar. Va rog, cele care vreti sa donati cate ceva sau care vreti sa cumparati, va asteptam aici :
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=149349&whichpage=18
va rog rupeti un pic din timp si uitati-va prin dulapioare, sigur gasiti ceva de donat sau veti avea nevoie de ceva!
Mami de fetita
si de baietel 
Noi, 2 minuni:
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=1" target="_blank">es1.jpg
www.supereva.ro/vedetesupereva/folderview.asp?folder=My%20life&page=2" target="_blank">es2.jpg
Everything is hard before becoming easy...