Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

JASMI, ESTE SUPERB!!!!

MULTZUMIM DIN TOT SUFLETUL!!!

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

LA MUUULTI ANI MAMICILOR!!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui iuliacris

Filmulete de la mot aici http://picasaweb.google.com/iuliademeter1/Filme#5445761821172075122

CE SCUMPA A FOST CARLA, CUM LE ARUNCA DE PE TAVA PE CELE PE CARE NU LE VOIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

La multi ani de 8 Martie! Sa fiti iubite si fericite!

Jasmi, super colajul, multumim pt efortul depus si pt bucuria facuta
Iulia, o dulceata Carla, sa-ti traiasca, si voi tare simpatici erari Pana la urma ce a ales?
Irina, multumim pt gandurile bune Imi pare rau ca are mucisori si Andreiutu, sper sa scape repede de ei Vladut este racit, e posibil febra sa fii fost debutul virozei. Acum am luat si eu si tati...asa ca e plin de virusi la noi in casa

Va pe toate si va doresc o zi minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rein spune:

Jasmi, multumesc si eu, e de apreciat efortul tau si mai ales rezultatul! e un cadou frumos pentru noi azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

Jasmi, multumim frumos de fimlulet, este super
musai sa intru sa zic ca am vazut-o pe Carla cum arunca pe jos tot ce nu ii place de pe tava.. copilu' e extrem de hotarat! si sa imi arat invidia pentru cat de bine coboara si se urca pe canapea... mandra mea e kamikaze, numa cu capu inainte se arunca....
sa aveti o zi excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

Hello fetele!

Va doresc si eu La multi ani pentru 8 martie!

Nu am mai scris de mai multe zile si nici nu am apucat sa citesc nimic fiindca am multa, multa treaba si o dispozitie cam nasoala (ca sa nu zic ca-s chiar deprimata).

Am fost joi la Horhoianu, mi-a dat sa fac mai multe investigatii, deocamdata mi-am luat doar sange (pentru prolactina) si astept rezultatele. Sper sa ajung saptamana asta sa fac si celelalte analize.

Fetele-s bine.

Raluca, mamica printeselor Ioana - Alexandra (10.10.2004) si Nadia - Ana (29.12.2008)

NOI

Asa a venit pe lume Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

La multi ani tuturor femeilor!Sa fiti sanatoase,sa aveti copii sanatosi ca asta conteaza cel mai mult si sa fiti iubite si fericite!

E o dulceata Carla...am vazut filmultele cu ea si e scumpa rau.

Eseea,multumesc.Pe aceasta cale,rog fetele care doresc si au disponibilitatea de a o face,sa ajute cu produse la bazar sau daca au nevoie de ceva poate intai dau un ochi pe acolo.Multumesc.

Eu caut fizioterapeut momentan pt David,apoi vreau sa-i caut o minge mare sa incep sa fac exercitii cu el acasa,vreau sa-i achizitionez o masca care se gaseste doar afara..sunt multe de facut,iar cum el ar trebui sa faca zilnic fizio,poate si de 2 ori pe zi,nu stiu cine si-ar permite toate aceste cheltuieli.Momentan ramane sa gasesc un fizioterapeut care sa lucreze cu copii si care sa stie despre aceasta boala.Stiu ca este unul in Tm,care stie tehnicile,este pe domeniu,dar..e in Tm,prin urmare nu am cum sa ajung acolo.Mai stiu ca in Tm(caci daca centrul national e acolo,mai toate se petrec acolo) se fac niste cursuri pt parintii ai caror copii cu FC,ii invata diverse metode,in special se merge pe diverse exercitii din cate am inteles,care se pot face acasa,caci e evident,tratamentul se face o viata intreaga zi de zi si nimeni nu si-ar permite o viata intreaga de fizioterapie acasa nu stiu cate sedinte pe zi.(in general se fac 2-3,iar in perioada de exagerbari pulmonare se fac mai multe)Pana voi invata eu sa-i fac,restul de manevre,caci tapotament ii fac zilnic de cateva ori pe zi,in functie si de cat de linistit este,voi apela o perioada la un fizioterapeut(atunci cand il voi gasii,evident).
Cam asta e pt inceput,apoi om mai vedea,caci fizio se face in functie de varsta,acum el va face doar anumite lucruri,fiind mic si necooperand la lucruri mai complexe.(am citit in ultimele zile despre treaba asta si am vazut ca este foarte importanta si obligatorie in FC)
In rest,aceleasi probleme..tuse,manute si picioruse cu pielea luata..acum maraieli si plansete ,posibil din cauza unui dintisor,treziri noaptea...Aseara am zis ca-mi iau campii pt ca nu am reusit sa-i fac aerosolii,nu stiu ce a avut,dar a fost crunt,nu cred ca am reusit sa-l tin 1 min sub masca,din cele 9...mi-a tras de masca,o musca,a scos-o din locul ei,mi-a scos capacul de la dispozitiv..A fost o lupta corp la corp..pur si simplu nu a vrut el si gata!Iar eu nu-l pot imobiliza si sa-l tin si corect si sa-i tin masca corect..etc etc.Asa ca aseara am facut eu mai mult aerosolii decat el.Sper ca azi sa fie mai bine,desi la cati peri albi mi-a scos azi dim nu prea prevad o zi linistita.

Jasmi,meriti un buchet de flori.

Cam atat despre noi.Aveti grija de voi si va dorim multa sanatate si numai bine.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

la multi ani

celor mai inimoase mamici!!!

aveti pe mail urare

ca aici am un martisor pret de vreo luna!
(sub forma de triunghi...mi-ar fi placut mai mult un trifoi cu patru foi...da deh)

si sunt supermegacalihistric de regulamentara!!!!

mei nu puneti si aici linkul de la jasmi?

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Jasmi, multumim ca ti-ai luat din timpul tau si ai facut un filmulet-amintire, frumos, pentru licuricii nostri!

La multi ani tuturor de 8 martie!Imi pare rau ca nu prea mai am timp de scris, dar citesc, din pacate, pana vine randul la scris nu mai tin minte prea multe....Cineva, parca Cami intreba de alunite de scos: eu am scos deja 6, din care una de doua ori, nu stiu daca m-as mai grabi asa de repede sa scot...
deci totul a inceput cam asa:
aveam pe dosul unei palme un nev albastru din copilarie (12-14 ani, nu mai stiu exact, eu am crezut ca m-am lovit si am un cheag de sange sub piele), nu ma deranja, dar la un moment dat (acum 8 ani) a inceput sa creasca (adica jumatate din el a inceput sa creasca, ca altfel nu mi-as fi dat seama). Am fost la dermatolog care mi-a zis sa-l scot la chirurg si sa fac analiza histopatologica+ inca doua alunite suspecte si in pozitii in care erau usor de traumatizat. Chirurgul mi-a scos doar nevul albastru si una dintre cele doua alunite. Analiza a venit pt nevul albastru ca nu era scos in intregime si pt alunita ca era nev intradermic cu activitate jonctionala (adica bine ca l-am scos, cum s-ar zice). Dupa vreo doi ani, iar mi s-au parut suspecte niste alunite si am fost la dermatolog care mi-a spus ca trebuie scoase. Acum eu am facut o fata si m-a trimis la Timisoara la dermatoscop. Acolo doctorita a cercetat si a inceput sa zica: asta-i suspecta, asta-i suspecta.... iar eu i-am zis sa le faca un semn cu marker-ul, ca nu le tin minte. Cand am ajuns acasa eram toata pictata.... M-au apucat toate pandaliile, m-am dus la dermatolog si l-am intrebat: eu daca le operez pe toate voi arata ca un puscarias care, de plictiseala se taie pe corp...Am uitat sa spun ca toate cicatricile sunt destul de mari si uratele, pt ca trebuie sa decupeze din piele lasand o margine de siguranta langa alunita de 0,5-1 cm, depinde de cat de suspecta considera dermatologul. O alunita cancerigena nescoasa in totalitate e mai grav decat daca nu o scoteai deloc... Eu am avut noroc ca nevul albastru nu face parte dintre nevii cancerigeni.
In fine, am mai scos patru din care doua cu activitate jonctionala (la jonctiunea dintre doua straturi ale pielii au cea mai mare posibilitate de transformare)marcata. Astea doua le-au trimis la Bucuresti, a venit rezultatul la markerii oncogeni, am fost la oncolog care mi-a zis ca nu e cancer. Dupa un timp, in cicatricea de la mana a inceput sa creasca ceva alb si am reoperat chiar cand am ramas insarcinata cu alex (inca nu stiam). Cicatricea arata rau si ma doare uneori, in plus trebuie protejate de soare.
Cicatricile ar trebui scoase la plastician, dar nu mai am nervi. Pe burta de exp. am scoase trei si cand merg la mare ma intreaba lumea daca am operatie laparoscopica de ceva
Cu celelalte alunite, i-am zis dermatologului ca nu mai scot si a ramas sa le urmarim si daca se intampla ceva cu vreuna abia atunci sa mai scot, desi prea curand nu ma mai prinde chirurgul (desi, asta al doilea, plasticianul, era tare de treaba) desi numai cicatrice de plastician nu a iesit...Ideea e ca o alunita cancerigena trebuie scoasa, din pacate, ca sa stie daca e cancerigena trebuie s-o analizeze, iar asta nu se poate face 100% decat daca e scoasa asa ca se pot scoate alunite degeaba. Eu din sase scoase: 3 degeaba si 3 cu folos

Mergi la inceput