Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 13
ingrid70 spune:
Of Ledi, esti o curajoasa si o puternica! 
Zilele astea caut si eu prin dulapuri sa vad daca se potriveste ceva la bazarAlinuk, de ce ai primit avertisment? 
koruccia spune:
La multi ani doamnelor, sa avem o zi frumoasa de primavara!
jasmi, mi-a placut foarte mult filmuletul! Multumesc frumos pentru idee si pentru efortul depus!
iulia, am vazut filmuletul cu motul Carlei. M-am amuzat si de ce bine v-ati distrat:) Am ras cand a zis Cipri ca a doua zi mai faceti o extragere numai cu carti:)))
E o dulce si o scumpa Carla, foarte tare ma binedispune sa o vad
Ledi, da-ne detalii te rog despre chestiile care ar putea fi procurate din strainatate, sa incep sa ma interesez pe aici
Ref. la fizioterapia respiratorie (de asta e vorba, nu?), Caterina a facut cand a fost internata in spital cu bronsiolita, iar medicul a zis ca asta a ajutat-o cel mai mult din tot tratamentul. Fizioterapeuta venea de 2 ori pe zi si ii facea si mi-a aratat si mie ce era de facut.
Ar fi super sa reusesti sa inveti si tu de la un fizioterapeut specializat, daca reusesti sa gasesti unul in zona. 
Noi suntem tot racite. Eu tusesc sec si iritativ de m-am saturat eu insami de mine, iar Caterina are inca nasul infundat si o usoara raguseala. Am sunat la pediatru si i-a dat antihistaminic + fiziomer de pus in nas + supozitor cu paracetamol. Sper neaparat sa o pun pe picioare saptamana asta, ca luni trebuie sa facem ROR-ul si nu as vrea sa-l aman.
cami_antonia spune:
LA MULTI ANI FETEELEEEEEEEEE
UN 8 MARTIE CALDUROS IN SUFLET
JASMI mii de pupici
LEDI bafta la bazar ... ne vom intalni ca e bazar unic si avem si noi deschis pt alina ....
INGRID multumesc de info
irinaccccc draga mea cuscra te pupiiiiiii multttttt ... si stii ca ma gandesc la tine nu???????
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
lisa79 spune:
La multi ani MAMICI de licurici si nu numai!
Jasmi,foarte frumos montajul
,felicitari!
un vot va rog!
veronica75 spune:
Un buchet de ghiocei si o primavara superba la toate mamicile

Va pup
Jasmi - multumim - f frumos
Fotografii noi si vechi 
http://lb2f.lilypie.com/NYCKp1.png
anna-mama spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crisspy Fetelor voi de cate ori pe saptamana le dati la copil ou? |
Eu stiu ca 2-3 ori pe saptamana e suficient.

Te-ai hotarat ce faci cu schimbarea?
crisspy spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui anna-mama
Eu stiu ca 2-3 ori pe saptamana e suficient. ![]() Te-ai hotarat ce faci cu schimbarea? |
Anna cum esti tu pe faza cu toate raspunsurile Intrebam de ou pt ca sambata i-am facut lui Razvi ou fiert cu zeama in care i-am pus miez de paine si i-a placut...insa el pana acum manca in piure cam de 2 ori pe sapt si imi era sa nu-i dau prea mult...

Cu schimbarea inca nu, mai e pana pe 1 aprilie cand se fac 30 de ani de pacaleala
CADIA spune:
CRISSPY, eu ii dau Clarei tot cam de 2 ori pe sapt. ou, dar sapt. asta de ex., i-am dat ciorba facuta si cu ou si i-am dat placinta cu branza care avea ou, deci cred ca si-a terminat portia.![]()
Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.
crisspy spune:
Mersi frumos Cadia
...eu nu mai stiu ce sa-i dau dimineata in loc de fructe si ma gandeam la un ousor cu zeama pe langa cele 2 din piure pe sapt...sper sa fie OK cu aprox 3 pe sapt...asta discutam si cu mama mea ca ei ii era frica sa nu fie prea mult...