Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns CADIA spune:

FETELOR, AM SI EU O INTREBARE:

VREUNUL DIN PUIUTZII VOSTRII SE TREZESTE IN TIMPUL SOMNULUI DE PRANZ, PLANGAND CU SUGHIUTURI??????
CA NOI O PATIM CATEODATA SI MA CAM INGRIJOREAZA.

Claudia, mamica de puiutz Clara Maria cu falcutze incluse.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Razvi...da' mai mult noaptea...viseaza...ma mosteneste pe mine...eu urlu, rad, ma sperii, fac conversatie...de toate in somn ...

Cred ca daca ma apuc sa scriu tot ce am visat la viata mea iese de o carte

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crisspy

Mersi frumos Cadia ...eu nu mai stiu ce sa-i dau dimineata in loc de fructe si ma gandeam la un ousor cu zeama pe langa cele 2 din piure pe sapt...sper sa fie OK cu aprox 3 pe sapt...asta discutam si cu mama mea ca ei ii era frica sa nu fie prea mult...

Eu ii mai dau dimineatza cascaval cu paine sau branza de casa cu unt si paine, pe care le mananca cu POFTA.Ii mai dau cate o bucata de placinta facuta in casa (mere, branza, visini).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lisa, Anusca, imi pare rau ca sunteti pe 4

Cadia, si Vladut se mai trezeste cateodata plangand, de obicei il supara burtica sau a fost f agitat.
Crisspy, daca ti-e frica sa-i dai 3 oua pe saptamana poti scoate unul din cele de la pranz.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Si David rade in somn uneori..insa de cele mai multe ori plange.Se trezeste de ceva vreme o data sau de 2 ori pana in 1 noaptea..posibil de la dinti...k e tare marait.
Noi mancam 2 oua pe sapt.Tot vreau sa incep o cura de oua de prepelita,dar am citit ca se dau crude si mi-e cam teama.A dat cineva la copii?(am mai intrebat o data,dar nu mi-a raspuns nimeni)
David deja a insirat toate cd-urile lui ta-su prin casa..cara o galetuta de gem peste tot si-mi zapaceste usa de la debara,caci sunt multe lucruri acolo si el se chinuie sa intre..usa e plianta si e tare nasol..Mai nou are o treaba cu prelungitoarele si butoanele de la aragaz..Va mai zic?

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Ledi, eu nu i-am dat oua de prepelita si nici eu nu am mancat vreodata, de aceea nu ti-am raspuns ca nu am nicio idee, Davidutul nebunatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Acum face sport..cara doua sticle de apa,cu max un 1l in fiecare..si le tot zapaceste de colo colo.Le ridica,le doboara ca pe popice,le muta de colo colo..ce mai,face muschi..Jasmi,esti impresionata?Face baiatul muschi sa aiba un corp lucrat,sa-l placa fetele.

Anna,mersi de raspuns,chiar daca e unul negativ..Nah,macar m-a bagat si pe mine cineva in seama.

POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama
Cadia, si Vladut se mai trezeste cateodata plangand, de obicei il supara burtica sau a fost f agitat.

Asa mi-a zis si doctoritza ca s-ar putea sa fie de la burtica si sa-i dau inainte de culcare niste Sab Simplex.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris30 spune:

La multi ani tuturor mamicilor!! .
Jasmi, multumim pentru filmulet, este super .

Eu sunt un pic ocupata zilele acestea, asa ca nu prea am citit ce ati scris.
Cadia, noi am avut o perioada cand se scula plangand din somnul de la pranz, dar fara sughituri.Nu stiu ce sa zic, daca este ceva ingrijorator sau nu, poti intreba pediatrul.
Crisspy, noi papam 2 oua pe saptamana.

Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png

Mergi la inceput

fetelor, multumesc mult pt raspunsuri

o sa incerc cu Sab Simplex inainte de masa de pranz.

Mergi la inceput