Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 15
edinutza spune:
WOW JASMI!!!!

SUPERB iti multumesc mult pt efortul depus!cel mai frumos cadou!iti trimit un mare
!
MAMICILOR LA MULTI ANI !!! sa ne de-a Dumnezeu multa multa sanatate si putere sa ne putem creste comorile noastre !

julia_Carla e superba,ma dat gata!![]()
crisppy_eu cam doua oua ii dau sau maxim 3 !
bpaula spune:
Fetelor am stat ca pe ace astazi toata ziua asteptand sa vin acasa sa vad filmuletul. Jasmi multumesc din inima, am lacrimat vazant puiutii nostri cei frumosi. Au crescut ca in povesti.
Multumim si de apreciere pentru Marius. Avem toti copilasi frumosi si mari. 
Si cate o floricica pentru toate mamicile de la odisee
si inca una pentru bunicile de copilasi
. E unul din putinii ani in care o am pe mama mea alaturi de mine si tare e bine. Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare clipa ca am avut parte de asa o mama, de asa parinti. Na ca acum plang de-abinelea 
![]()
bpaula spune:
Si am uitat sa adaug ca tare as fi vrut sa pot scrie de la munca...Ledi eu ma ofer cu cazare si ajutor daca vreodata vii aici la vreun curs de terapie pentru David.
iuliacris spune:
Inca o data La multi ani! de 8 martie, la noi e o zi superba, insorita, 15 grade. Eu am fost azi sa-mi scoata capsele din cap
si la controlul de un an al Carlei. Are 9,700kg (dar mancase doar 60ml lapte dupa 11 ore de somn, de-acum trebuie s-o duc dupa amiaza la doctor dupa ce baga mancarica in burtica sa iasa si ea mai grasa
) si 77,5cm, deci e slaba si inalta. Ca dezvoltare, e ca un copil de 13 luni jumate. A urlat si cand a masurat-o si cand l-a vazut pe doctor si la vaccine si de fapt pana am iesit din clinica. Nu stiu ce a avut, ca pana acum nu facea asa urat. Anyway... I-a dat doar 3 vaccine, varicela si MMR doar la 15 luni ca asa se face aici.
Multumim si de aprecieri cu privire la filmulete, ne-am distrat bine la mot, cred ca a ales surubelnita, termometrul si rujul, dar doar de surubelnita suntem siguri
, spre disperarea lui tat-su, hihi. Am fost cam putini, ca unii s-au imbolnavit, iar altora le-a intarziat avionul. Dar a fost f. bine asa ca oricum piticania a fost rupta de oboseala la final. Unde mai pui ca a si reusit sa stinga lumanarea cu degetele, ca viteza mea de reactie a fost mai mica decat a ei. A facut un mic bubu si a plans, dar i-a trecut repede.
Eu sunt extrem de multumita de mobilitatea ei, are doua saptamani de cand umbla si inca merge cracanat, dar nu cade, stie foarte bine sa se lase jos, ori in fund ori cu fundul in sus adica asa http://picasaweb.google.com/iulidemeter/4Martie2010PrimulAnisor#5445161195552773794
si se ridica foarte usor de jos in picioare. Nu-mi dau seama cum a evoluat asa repede, cred ca mersul in 4 labe ajuta enorm la dezvoltarea mobilitatii.
Cadia, si Carla se mai trezeste plangand cateodata, dar doar la sf. somnului.
Ledi, nu am mancat niciodata oua de prepelita si bineinteles ca nu i-am dat nici ei. Noi suntem inca la un galbenus/2 pe saptamana, abia ieri i-am dat albus pt. prima data. Dar, ca de obicei, nu suntem relevanti, ea fiind cea mai mica.
Irina, multa sanatate amandurora si putere de munca. E absolut incredil cum pot evolua astia mici, pana mai ieri nu intelegeau mai nimic si parce dintr-o data li se lumineaza mintea.
Alinuk, multumim de frumoasa urare de 8 Martie si cat mai multe succese s-aveti cu proiectele voastre inimoase!
Ira, of, imi pare rau de coxartroza aia urata si ca trebuie sa incetezi alaptatul!
Paula, e grozav ca Marius s-a adaptat asa bine cu mama ta.
Alina1976, bine ca ai mai trecut si tu pe-aici, sper sa o faci cat mai des. Urata treaba cu alunitele
. Cat despre live delivery, super meserias!
Naty, tin pumnii sa fie totul bine
! Te imbratisez cu drag!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
bebelusi spune:
Iulia este o dulce mezina noastra, asa de mult imi place de ea....mi se pare asa finuta
Euu azi am primit cadou 6 milioane in MINUS pentru ca am gasit masina busita in parcare, si desi avem CASCO, avem fransiza....asta inseamna ca rimele 6 mil le platim noi.....super tare....saptamana trecuta a fost revizia de 10 mil....si tot asa....mai strang eu bani de nasit.......

Apropo de asta aveti idee cat mai este un meniu la Mariott???Aproximativ....sunt tare curioasa
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Porumbita spune:
crisspy eu doar un ou ii dau (cu spanac si cartof); ce mai ou asa in taiei sau pe unde se mai nimereste in mancare
ledi inca nu i-am dat; mai astept cu ouale de prepelita
cadia si robert se scoala asa dar noaptea...
iuliacris e haiaoasa pitica!!
cris30 spune:
Iulia, ati patit exact ca noi cu lumanarea, nici noi n-am reusit sa reactionam la timp
, de fapt nici nu ne-am gandit ca isi baga degetele direct in flacara
.
Felicitari pentru parametri,nu e slabuta deloc,e numai bine
.Am vazut si eu filmele, Carla scumpa si vesela ca de obicei
.A crescut si finutul vostru, vad ca merge deabusilea.Carla se comporta ca o sora mai mare
.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
lisa79 spune:
Iulia,e o dulce Carla.
Anna,multumim!
Sa ne laudam un pic:
- mai avem o maseluta in partea de jos
- ne urcam pe masa din bucatarie
- si spunem :Ana cand o intreb cum o cheama
si apa dupa masa
mai ma uimeste,nu este zi in care sa nu ma mir cum se schimba,cat e de receptiva. nu e asa de vorbareata ca altii...dar nu ii nimic. Tipa intr-una si musca pentru a atrage atentia.
mai nou,a inceput sa se lase in genunchi cand nu vrea sa mearag undeva si sa se oftice tare tare
...si cand ma gandesc ca e numai inceputul![]()
ada_coman spune:
La multi ani!!! fetelor 

Jasmi
Multumim frumos pt montaj, ff frumos.
Am vazut ca ai pus licuricii in ordinea nasterii, insa pagina noastra afugit oleaca mai incolo ![]()
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
iuliacris spune:
Bebelusi, nasol tare cu masina. Asa vin cateodata cheltuielile cu gramada, fir-ar sa fie
. Sanatosi sa fim!
Asa zici tu Cris ca a facut si Daria
, pai da ca n-a mai vazut flacara, trebuia sa ma gandesc ca o sa se repeada la ea. Da, a crescut si David, nu e finutul nostru (desi avem un finut pe care-l cheama David
), de fapt el merge f. bine in picioare, a inceput sa mearga de-a busilea abia dupa ce-a inceput sa umble. De fapt de-aia si ziceam ca ce bine ca a mers Carla in 4 labe prima data, pentru ca el, desi merge mult mai bine decat a mea fata, nu stie sa pice, cade ca din pod si se loveste. Dar e simpatic si dulce si-i place de mine, imi zambeste cum ma vede. Dar tu cu esti asa ocupata, draga?
Porumbita, pupici lui Robert, tot asa te necajeste noaptea? V-ati mutat?
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla