Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 16
iuliacris spune:
Ada, pupici fetelor, sunteti bine?
Lisa, bravo Anuscai pentru asa realizari! Tu ai fost smechera, i-ai pus nume usor, pana si-o zice a mea numele o sa treaca ceva vreme... Cum se urca pe masa, pe scaun si apoi pe masa?
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
cris30 spune:
Iulia, sorry, ramasesem cu impresia ca baietelul e finutul vostru
.Nu sunt ocupata cu ceva anume,am mici treburi de rezolvat, plus ca de joi incoace stam ca pe ghimpi din cauza unui accident de masina pe care l-am avut dupa ce am iesit de la cetatenie
.Poveste lunga,a facut sotul dreapta si masina din spatele nostru megea cu viteza si nu ne-a observat in timp, a pus frana brusc si s-a rostogolit cu masina pana a nimerit intr-un copac.Pe noi nu ne-a atins, pentru ca deja facusem dreapta, dar daca ne atingea ar fi fost rau de tot, mai ales ca ne lua din spate.Am ramas putin socata, de pericolul la care am fost expusi si sunt cu gandul ca ar fi putut sa o lovesca rau pe Daria, numai asta am in cap acuma
.In fine, soferita nu patit abolut nimic, ma bucur si pentru ea, in schimb il acuza pe sot ca i-a taiat calea.Acuma asteptam raportul politiei si sper sa nu fie nevoie sa platim daune sau mai stiu eu ce
, desi nu sotul este cel vinovat.
Betty,felicitari pentru progrese,
Anusca.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
iuliacris spune:
O, Cris, imi pare rau de accident, imi inchipui ce spaima ati tras! Tin pumnii sa iasa bine!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
anca_ spune:
La multi ani mamici, de 8 martie! Sa aveti o primavara frumoasa, plina de impliniri!
Jasmi, multumim pt filmulet! O amintire frumoasa pe care o vom pastra peste ani.
iulia, mi-a placut f mult filmuletul de mot, mi-a placut cum a facut Carla curat pe masuta
. E clar ca stie ce nu vrea ![]()
cris, cred ca o sa fiti ok pt intotdeauna in cazuri de astea de accident vinovat e cel din spate pt nu a pastrat distanta. Iti spun din experienta ![]()
Ma intorc la munci si revin mai tarziu..
bebelusi spune:
Cris bine ca nu ati patit nimic....sa ne tii la curent cu ce se intampla
Lisa felicitari |Anuscai....super realizarile, noi stim unde e cucu....ca baietii...ce sa invatam si noi la inceput 

Rein mersi, cam asa ma gandeam si eu
Ledi nici eu nu am incercat inca cu oua de prepelita
Porumbita cum sunteti cu intarcarea? Ce canita ai luat?
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
cris30 spune:
Anca, sotul venea de pe banda a doua, ea era pe banda intai. Am semnalizat cand am trecut pe banda 1, dar ea mergea cu viteza si nu ne-a observat ori nu a avut timp sa franeze, de aceea sustine ea ca i-am taiat calea. Am impresia ca nici atenta la drum nu era, pentru ca dupa ce s-a rostogolit si a iesit din masina, avea telefonul mobil in mana( ori vorbea, ori scria mesaj).Politaiul nu ne-a dat ticket, deci nu am incalcat nici o regula de circulatie.Sa vedem poate maine este gata raportul si ne linistim si noi.
cris30 spune:
Patricia, pai cel care v-a busit masina unde este?? Am patit si noi tot in parcare, am gasit-o dimineata sifonata in partea din spate.Tipul care ne lovise a lasat un bilet pe masina cu numarul lui de telefon si asa am luat banii sa putem plati reparatia.
bebelusi spune:
Draga mea Cris, la voi poate e lumea mai civilizata....la noi nu au lasat nici un bilet, desi se presupune ca suntem din Sibiu....marele oras cu cele mai mari inclinatii Europene....mai avem si noi uscaturi din pacate.
Mami puiutului Vlad Mihai
Cutiuta cu bijuterii
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"