Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns IRA_LIZA spune:

La multi ani, mamicilor! sa fiti sanatoase si voi si bebeii vostri si cei dragi voua! in afara de sanatate, va doresc echilibru in toate, noroc si multa-multa dragoste!

Eu am amanat sa incep tratamentul dat de dra de fam, intarcatul e mult mai traumatizant decat imi inchipuiam! cand o vad pe Eliza k intinde manutzele catre bluza mea ma topesc toata! ma si ia plansul, dealtfel, asa k o iau repede-repede in bratze si imi ingrop fatza la pieptul ei, va inchipuiti??? dupa care o pun in patul mare unde avem loc amandoua sa ne harjonim intre minutele de supt si ne inchidem intr-o lume a noastra! aceste clipe de ragaz, de pace, de ras si harjoana nu se vor mai intoarce niciodata! oricum, nu in forma asta! mai e atat de putin! auziti, ce spuneti, "trag a rau" vorbind asa?? (ce vretzi, baba sunt deja, deci vorbesc k atare) :)
Tratamentul primit deocamdata este compus dintr-un analgezic, un medicament pt stomac k sa atenueze efectul analgezicului si un medicment pt inceputul de insuficienta venoasa pe care l-a vazut pe picior doftora. Numai k intre timp, tot amanand sa incep tratamentul, am iesit din criza si nu ma mai doare asa de tare piciorul (acum o saptamana practic imi taram piciorul prin casa, nu mai e cazul acum), asa k deocamdata calmantele nu le iau. Lasa-le acolo k nu se stie mai departe! prbbl k las o impresie destul de deplorabila prin atitudinea mea, insa...asa simte inima mea de mama e mai important sa imi alaptez in continuare bebelina decat sa iau analgezice. Offf...
Cu radiografia de la genunchi o sa ajung, sper, saptamana asta la dra, cand ma uit ce nenorocire e afara imi vine sa ma incui in casa si sa inghit cheia.

Ira, mamica Elizei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Eu nu mai apuc sa intru decat pe la ore d-astea...parca-s cucuvea.

In sfarsit bazar pr David! Am ceva adunat, maine sper sa am timp sa fac poze, banuiesc ca trebuie la bazar.

Ledi, noi mancam oua de prepelita. Ioana le prefera. Ei ii dau 2 sau 3 in loc de unul de gaina, dar lui Filip ii dau de gaina ptr ca el este in continuare putin anemic, are nevoie de proteine si nu stiu cate sa-i dau de prepelita. Am intrebat-o pe doctoreasa si a zis ca ar fi ok 2...dar nu stiu ce sa zic.
Sunt f bune, nu au colesterol si din ce stiu eu au mai multe substante nutritive decat cele de gaina. Se fac cure cum zici si tu, sunt indicate in f multe boli. Mai multe nu stiu ce sa-ti zic.

Mami de Ioana&Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Neata,

Poftiti la o

La multi ani tuturor celor care nu au nume de sfinti

Lisa, super Anusca, felicitari. Chier merita sa o lauzi Nu-i problema ca nu vorbste mult, important e ca vorbeste ce trebuie
Cris, imi mare rau pt incidentul cu masina, offf, sper sa va dea dreptate politia
Bebelusi, ce ghinion cu masina, pfff. Si e rau lovita? Noi am gasit-o in parcare zgaraiata iarna trecuta, erau trase mai multe zgaraieturi cat e masina de lunga, se vedea ca-s facute special...
Iulia, e o scumpete Carla
Ledi, le-ai dat fetelor de la Bazar conturile voastre ca sa-l treaca si pe David pe prima pagina? Ma bucur mult ca s-a deschis bazar si pt voi si sper sa se stranga cati mai multi banuti

Mai ce m-am saturat de iarna, acum e totul acoperit de zapada Noi suntem in continuare raciti cu totii Iar copilul trebuie sa-l scot afara ca deja ieri nu a fost su e jale. Azi s-a trezit la ora 6.30 si m-a dus direct la usa de a intrare
Aaa, si v-am spus ce baiat manierat am, de cate ori tuseste pune manuta la gura , maimutica mica

Sa aveti o zi buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Fetelor, a facut careva din voi (adulti) Varilixul (impotriva varicelei)? Poate fetele din America? Eu vreu sa il fac si as vrea sa stiu la ce sa ma astept.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebelusi

Porumbita cum sunteti cu intarcarea? Ce canita ai luat?

nu stam nici cum

mananca seara (la lingurita) intre 250 si 400 ml de lapte Humana de seara + 4-6 lingurite de cereale Humana de seara;
asta pe 19:00
la 20 san si somn
se scoala dupa 3-5 ore (depinde); uneori il culc fara san la loc, alteori cu san;
uneori se lasa cu plansete, dar parca nu asa rau ca acum o sapt;

intre 5 si 6 dim il iau cu noi in pat pana la 7 jumate - sau uneori chiar opt jumate dc avem bafta (asta pt ca noi inainte de 12 - 1- 2 nu ne culcam)

inca mai studiez ref la canita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

neatza fetele

bee - nu l-am facut dar daca se poate la adulti mai ca l-as face

stiti cum se fac mucenici? la noi nu e traditia asta - dar parca m-ar tenta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

bebelusi, ce rau imi pare!dar la noi totul e posibil!

eu pe andru il intarc la vara.pe flavi am alaptat-o un an si 8 luni, iar de la 9 luni ale ei incepusem serviciul.

andru meu nu-s' ce a avut aseara, dar era ca un duracell.azi dim la 5 bantuia prin casa.m-a trezit cu degete in ochi, in nas.ca o musca.si mi-era asa somnnnnnn....

sanatate tuturor, mici si mari!

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deliafairais spune:

fetelor am mai pus 2 filmulete cu david:
de cand avea 10 luni: http://www.youtube.com/watch?v=n3Hyjii1uts
si unul recent: http://www.youtube.com/watch?v=V2X2IUrB0wI
sper sa va placa

ledi, noua ne dadea tata oua de prep. cand era mici, mama dar ce scarboase puteau fi! am ramas cu traume nu gasesc bazarul...

bebelusi, cat de naspa cu masina!!! nu ai idee cat ma dispera romanii astia uneori...asa o nesimtire ca la noi rar gasesti!

cris, sper sa iesiti nevinovati, daca nu v-a dat nici o amenda cred ca sunteti ok.

anna, ce baiat civilizat dom'ne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

LA MULTI ANI tuturor mamicilor!! Scuze de intarziere...

Cristi, ce fel de mucenici vrei sa faci?... Eu iti pot spune despre mucenicii moldovenesti... ca deh, mi-s de-acolo... cei care se fac in zona Bucurestiului n-am mancat niciodata...
Eu am facut cu Luka duminica 2 tavi de mucenici moldovenesti. Au iesit ff buni si gustosi. Lui Luis i-am dat varianta fara nuca, doar cu putin sirop si a mancat unul intreg... m-am cam speriat de el.

Multa sanatate licuricilor bolnaviori...

Nu am reusit sa citesc decat ultimile pagini... ca vreo 2-3 capitole le-am pierdut! Si nici timp sa recuperez nu am...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

yahy baga reteta....ca acus ma apuc de ei

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput