Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Sa raspund si eu:
- oua papam 2 pe saptamana, fierte tare, in piure, fara albus
- de trezit in timpul somnului de pranz cu plansete doar de vreo doua ori pana acum, dar nu m-am stresat, am presupus ca l-a trezit vreu zgomot, ceva.
- varilix nu am facut si nici nu am avut varicela pana acum, nu l-as face, dar nici bebe nu mai am in plan, daca as avea, poate, nu stiu...Cristi, mucenici se fac de doua feluri: ca o supa dulce, adica se fac niste optulete mici de coca care se fierb in apa cu zahar si nuca, poate si lapte (asa am mancat in Oltenia) si ca si niste colacei in forma de opt, mai mari, care se ung cu miere si se presara cu nuca (asa am mancat in Banat si in Moldova), buni sunt si aia si aia. Retete nu am ca nu am facut niciodata, dar gasesti pe net de ambele feluri. Am cautat eu (din pacate, nu am salvat nimic), dar nu fac pt ca mi-a interzis sotul , a zis sa nu sabotam cura de slabire .La noi ninge de ieri dimineta, s-a facut zapada bine si e un frig....Ce ghinion fetele, cu accidentele astea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sdcristian spune:

io din cei la cuptor ma gandeam, da nu am drojdie

azi am avut o cazatura, am auzit doar un urlet si am vazut 2 picioare in spatele dulapului, un kk constipat care ne-a ranit un pic si funduletul, si un dinte, nr 5

saracul copil

Mergi la inceput

Ah, si oua de prepelita nu am mancat nici noi niciodata, desi ma cam bate gandul, dar exclus crude... lui Alex i-as da, dar nu crude...
Acum am inteles ca ele se mananca crude, pt cura, dar cine poate , la copil asa de mic, ou crud, totusi, doar cu avizul medicului, zic eu...

Mergi la inceput

Cristi felicitari pt dintisor si sa treaca lovitura. Alex face mai moale ca de obicei cand ii da vreun dinte. Noi avem 8 si cred ca se mai pregatesc vreunii ca baleste si roade la greu, kk mai moale, dar nu ne lasa sa ne uitam in gurita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

'neata,

Intru si eu repede asa printre picaturi ca am nishte treaba la birou...am citit tot dar printre exceluri si situatii nu prea mai tin minte

Porumbita sa va fie de bine in noua casuta ...pe unde stati?

Anna Vladutul manierat...stiam eu ca este un delicat

Bebelusi si Cris sper sa rezolvati repede cu masinile...been there done that

Delia e un scump David ...imi place ca nu-i tace gura, vorbeste in limba lui acolo

Lisa felicitari pentru maseluta

Si la noi au aparut dintii mult baliti si asteptati...4 bucati noi de-abia "rasarite" ...in total avem cam 12 acum dar se vad inca 4 la orizont...dintos mare Razvi al meu ...

Revin...in limita timpului

gascha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

intre parcul IOR si 23 August , la vreo 2 statii de tramvai de metroul Muncii

robert tot la 6 dinti e!

si desi gingiile sunt inflamate de o gramada de luni nu se vede altceva la orizont!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Bebelusi, eu am facut, ca de obicei, din ochi... nu masor niciodata nik... Dar iti dau un blog unde am gasit si niste poze tare frumoase http://bucatareselevesele.blogspot.com/2009/03/mucenici-moldovenesti-sfintisori.html
Sper sa fie ok...

Spor la treaba!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Yashy....de post nu se pot face?????ca sotul meu tine post...

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Ba da! Nu pui oo si lapte, doar apa calduta si sunt gustosi si asa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisspy spune:

Citat:
citat din mesajul lui Porumbita

intre parcul IOR si 23 August , la vreo 2 statii de tramvai de metroul Muncii

robert tot la 6 dinti e!

si desi gingiile sunt inflamate de o gramada de luni nu se vede altceva la orizont!

Frumoasa zona ... sa-l stapanati sanatosi

Ehe si la noi erau gingiile inflamate din decembrie si abia acum au iesit...rabdare si batiste multe pentru balutze

Mergi la inceput