Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 19
ada_coman spune:
Salut fetelor!
Aalina, Iuliacris 
Suntem bine acu, Daria din nou la gradi, sper sa nu mai raceasca.
Jasmi
Filmuletul de pe mail e la fel ca cel vechi, adica pagina noastra e tot unde vrea ea
, adica dupa 1 feb, nu vrea dom'ne sa stea la locul ei, pe 29 dec. ![]()
Sanatate bolnaviorilor mari si mici. 
Felicitari celor pe care i-a vizitat zana maseluta. 
Bebelusi imi pare rau pt masina voastra si pt ca tre sa mai si dati bani din buzunar 
Cris sper sa se rezolve bine cu accidentul. Bine ca nu ati patit nimic voi.
IrinaC multa sanatate tie si lui Andreiut. 
Anna
si sanatate la toti. Sa treaca repede raceala. 
Lisa desteapta foc blondina ta. O pupam dulce de tot. 
Porumbita felicitari pt mutare si pt noptile mai bune. 
Alina2700 multumim pt felicitare. Ce mai faceti? Ce mai face David? Te-ai suparat pe noi? 
Miere cum mai sunteti? 
Va pup pe toate. 

Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
flowerbee spune:
Baietelul pe care trebuia sa il botez este FETITA! S-a nascut acum 5 minute si are 3.400 g. Sa fie sanatoasa si fericita! Sunt tare emotionata!
Bee
Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)
Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!
andre_ea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui flowerbee Baietelul pe care trebuia sa il botez este FETITA! S-a nascut acum 5 minute si are 3.400 g. Sa fie sanatoasa si fericita! Sunt tare emotionata! Bee ![]() Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009) Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri! |
Haha! Ce-mi plac fazele astea. Sa fie sanatoasa!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
Speranta si incredere pentru David
iuliacris spune:
Bee, eu am avut varicela cand eram mica, altfel cfred ca imi faceau astia vaccinul pt. green card. Felicitari pentru finuta, sa fie sanatoasa si sa aiba o viata frumoasa!
Poze...
www.flickr.com/photos/8231022@N06/" target="_blank">...si iar poze
Iulia & Carla
ada_coman spune:
Bee felicitari pt finuta. Sa fie intr-un ceas bun si sa va bucurati de ea. 
Mamica de
Daria-Ioana 15.08.2007 si
Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
andre_ea spune:
Si cu ocazia asta sa ma laud si eu. De ieri sunt matusa unui baietel de 2500g, nascut la 35 saptamani, sanatos, care seamana (deocamdata) cu tatal lui.
In paranteze fie spus mie tare nu-mi place treaba asta cu nou nascutii care seamana cu tatii. Adica dupa ce bietele mamici se chinuie sa-i nasca, ei tot cu taticii seamana? Nu-i corect.
Eli, multe felicitari pentru sarcina! Sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos si cuminte.
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
edinutza spune:
| citat din mesajul lui andre_ea Si cu ocazia asta sa ma laud si eu. De ieri sunt matusa unui baietel de 2500g, nascut la 35 saptamani, sanatos, care seamana (deocamdata) cu tatal lui. In paranteze fie spus mie tare nu-mi place treaba asta cu nou nascutii care seamana cu tatii. Adica dupa ce bietele mamici se chinuie sa-i nasca, ei tot cu taticii seamana? Nu-i corect. Eli, multe felicitari pentru sarcina! Sa dea Dumnezeu sa ai un bebe sanatos si cuminte. Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005 si Ilinca- 09.01.2009 am tot ce am visat ![]() Delu Prichindelu' Prichinduta Speranta si incredere pentru David |
Felicitari!
andre_ea spune:
Edinuta
. Ziceam si eu ca macar la inceput sa semene toti cu mamele, ca doar ele se chinuie sa-i nasca. Dupa aceea pot sa se schimbe, cand mai uita si mama de nastere.
Apropo de copia mea fidela, cand s-a nascut a venit mama "Vaiii, ce seamana cu M (sotul)!" Tare m-am ofticat, mai ales ca se spune ca baietii seamana cu mamele.
Jasmi, multumim de filmulet
.
am tot ce am visat

Delu Prichindelu'
Prichinduta
cris30 spune:
Buna!!!
Ira, multa sanatate!
Bee, sa-ti traiasca finuta, ce surpriza!! Eu nu am facut vaccinul, am avut anticorpi.
Andreea, sa-ti traiasca nepotelul, sa fie sanatos!!!
Delia, un scump David, ce se distreaza el acolo!!Si noua ne plac mingiile si balonasele
.
Anna, Patricia, si aici sunt multe cazuri cand masinile sunt zgariate in parcare, unele accidental altele intentionat.La noi chiar ca afost un caz exceptional de ne-a lasat respectivul bilet, ne-am mirat si noi.
Noi inca n-am primit raportul, suntem oricum mai linistiti.Tipa nu a contactat asigurarea noastra nici pana la ora asta, mai nou am aflat ca nu ea este proprietara masinii, deci inca un punct in minus pentru ea. Asigurarea noastra nu o sa plateasca reparatia masinii, atata timp cat masinile noastre nu s-au atins.
Daria-Julia (21 decembrie 2008)
http://lb2f.lilypie.com/T5vIm5.png
jasmi spune:
| citat din mesajul lui ada_coman Jasmi Filmuletul de pe mail e la fel ca cel vechi, adica pagina noastra e tot unde vrea ea |
am vazut si eu , de aia am si sters e-mailul
nu reusesc nicicum sa-l fac sa stea acolo, desi totul pare ok

ai fata cu personalitate
o sa sterg intr-o zi tot si o sa le pun din nou, da' de-a merge.
sper sa nu te superi

Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)