Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Buna seara!

Eu fac budinca de taitei (ma rog, paste) cu branza

Flowerbee, felicitari pentru finuta! De surpriza... eu nu mai zic nimic ca mai stim si pe altii care aui "patit-o" asa

Andreea, felicitari pentru nepotel!

Mai, sa stiti ca si noi am patit-o cu masina (o fi ceva in aer?). Am gasit oglinda retrovizoare crapata - masina fusese parcata peste noapte in fata casei. Chiar nu incapeau de ea? Ufff!

Felicitari dintosilor. Mister tot 6 dincuti are... tot cu manutele in gura e dar inca nu am vazut sa iasa vreunul nou.

Porumbita, felicitari pentru mutarea la casa noua!

Cris, bine ca ati scapat teferi din accident! Ooooff ce nu-mi plac chestiile astea... mi-e asa o teama de accidente.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Citat:
citat din mesajul lui jasmi

Citat:
citat din mesajul lui ada_coman

Jasmi Filmuletul de pe mail e la fel ca cel vechi, adica pagina noastra e tot unde vrea ea , adica dupa 1 feb, nu vrea dom'ne sa stea la locul ei, pe 29 dec.

am vazut si eu , de aia am si sters e-mailul
nu reusesc nicicum sa-l fac sa stea acolo, desi totul pare ok

ai fata cu personalitate

o sa sterg intr-o zi tot si o sa le pun din nou, da' de-a merge.
sper sa nu te superi

Jasmi - de scumpa Iulia (10 februarie 2009)

Nu ma supar, Doamne fereste...dupa ce ai depus atata efort...
Asa e, e cam capoasa fata mea din fire

Andre_ea sa va traiasca nepotelul si sa fie sanatos. Cat despre cu cine seamana, nu prea conteaza...Mie, cand am nascut-o pe Daria, mi-a zis drita "Si te-ai chinuit atata si seamana cu tat-su"

Dark pofta mare, sa iasa buna budinca si sa-i placa si lui Mister.

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

fetelor am reusit sa vad in seara asta si eu filmuletzul

emotzionant

felicitari jasmi, iti multumim din sufletzelele noastre de mamici de licurici!

Alinuk
www.youtube.com/watch?v=k0TSNlh-ZpE" target="_blank">cantecul de leagan al copilariei /
Andu mik si Teo voinik

un vis pentru ei, pentru micutzii mai putin norocosi

www.asociatiamame.com/ro/implica-te/persoana-fizica.htm" target="_blank">invitatie F230
............................................................................
Nimic nu-i intamplator!
............................................................................

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

fetele
buna seara si de la noi
azi nu am apucat sa intru deloc
sunt franta
stau cu antonia toata ziua
am mers
si la dentist iar
ma termina caci este destul de scump
mai ales ca
fac totul la viteza
azi mi-a plombat deodata 3 maseleeeeeeee
offffffffff
asta e
si maine din pacate nu ma vin la bucale
imi pare atat de rau
da e vremea urata
la noi e zapada de juma de metru
si nu ma risc
desi imi era atat de dor de finutii mei de acolo

bee felicitari pt finutaaaaaaaaaaa

porumbita felicitari pt mutare si pt mai putine treziri

ira te inteleg perfect
eu am fost distrusa vreo 2 saptamani timp in care antonia nu era prea disperata dupa san
dar cand o apuca plangeam eu
offfffffffff
o sa treaca

pupici

SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Jasmi nu cred ca e nevoie sa stergi tot, daca o tragi la locul ei nu vrea sa stea? Cand mai ai timp sa te ocupi sa stii ca mai sunt 2 poze ale lui Rein pe mail. Multumim din nou

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria
Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Sunt obosita franta..David maraie intr-una.Nu stiu ce-a patit,ca el era un copil tare cuminte,dar de vreo cateva zile imi scoate peri albi.Cand vine ta-su nu poate omu' sa se schimbe,sa se spele,trebuie sa-l care in brate peste tot.Daca vreau sa i-l iau din brate,sa-l las si pe el sa manance..il ia urlatul,se duce dupa el,il trage de haine..Nu-i mai convine nimic,e in permanenta agitatie si maraiala.La aerosoli e scandal..urlete,lacrimi..
Deci dim de la 8 pana la 12-13 cand il culc,ma termina cu maraiala..vrea in brate,nu vrea in brate,vrea la geam,nu vrea la geam,vrea ceva,nu mai vrea..nu poate face ceva maraie,nu-l las undeva maraie si se tranteste in fund de nervi..si tot asa.Asa..acum ca l-am parat,pot sa-mi vars si eu frustrarea..ei bine,sunt geloasa!Cand intra ta-su in camera lui(daca suntem acolo) zici ca intra Dzeu..cand iese din camera e mare scandal.Daca se loveste se duce la ta-su,sa-l linisteasca el,daca cumva il vede k iese pe usa de la intrare plange si sta acolo si bate in usa cu manuta..Dupa ce-i fac aerosolii,fuge la ta-su plangand "sa ma parasca" si el sa-l aline...si lista ar putea continua!Ta-su e cel mai cel..si io,is si eu pe acolo..asa..mai o mancarica,mai un pampers,stiti voi.. si nu-mi convine dom;le,nu-mi convine,ca nu mi se pare corect.

Flo,sa-ti traiasca finuta si sa fie sanatoasa.
Eu am facut varicela cand eram mica,de altfel e singura boala a copilariei pe care am facut-o!Pe David il vaccinez impotriva ei.

Patricia,imi pare tare rau de problema voastra.Sper s-o rezolvati cu bine.

Andre_ea,sa-ti traiasca nepotelul.Si eu stiam ca baietii seamana cu mamele,dar cel putin la mine nu e deloc asa.David e copia fidela a lui ta-su si are f putin de la mine,niste chestii insesizabile(gropita din barbita de ex)

Irina multa sanatate va doresc.

Ira,multa sanatate .

Porumbita,felicitari pt mutare,sa fie intr-un ceas bun.Si felicitari pt trezirile tot mai rare ale lui Robert.

Dark,si tu Brutus?(ma refer la masina)Nu aveti asigurare gen casco?(nu stiu cum sta treaba pe acolo cu chestiile astea)

Si din pacate,inchid,ca nu mai vad tastele de somn si mai vreau sa pun si niste poze pe net sa va arat cum cara el sticlele de colo-colo.
O noapte placuta tuturor.
Edit:a se observa si tunsoarea nr 5 facuta de mine:)))(am pus poze noi:) )De data asta,l-am tuns doar in fata si in parti si i-am pastrat carliontii de la spate-1 k ma durea sufletul sa-i tai..si 2.nu sta dom;le,nu sta locului deloc.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Bazar general

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DarkBendis spune:

Oooof Ledi, asa-i... uneori si jupan e la fel. Ba vrea una, ba nu mai vrea, ia-ma in brate ba lasa-ma jos, da-mi aia ba nu ca dau cu ea de podea si tot asa.
Avem asigurare, cum sa nu (aici e ilegal sa nu ai), avem si echivalentul de Casco (aia de interventii/cand te lasa masina in plop daca nu ma insel) dar idealul e sa nu te folosesti de asigurare pentru "incidente" de astea. In primul rand ca platesti o suma fixa si tu (parca 50 de lire... ceea ce se merita daca totalul reparatiilor ar fi mare, de sute sau mii de lire) si, ce e mai important, iti pierzi no-claims bonusul (aici daca nu recurgi la asigurare in fiecare an platesti mai putin). Deci pentru o oglinda chiar nu se merita... si cum nu stim cine a spart-o nu avem pe cine sa tragem la socoteala.

A iesit buna budinca Bebe a papat (amestecata cu putin lapte si semi-pasata) mami a papat, acum papa si tati.

Aici vaccinul anti-varicelei nu se face.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008)

"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Ledi eu dupa ce m-am ofticat bine ca Fabi e fan tac'su am ajuns la concluzia ca mai bine ii incurajez si mai respir si io in minutele alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Ledi eu dupa ce m-am ofticat bine ca Fabi e fan tac'su am ajuns la concluzia ca mai bine ii incurajez si mai respir si io in minutele alea

si la noi e la fel, si eu profit la maxim de clipele de liniste.da' taicasu e disperat, ca vres si el sa se relaxeze dupa serv si nu poate.

andru e marait tot asa cand se intampla ceva: masele, virusi, oboseala acumulata

Mara , mami de Flavi (7 dec 2005) si Andru (8 ian 2009)

Pasiune de Bijoux

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Corect AAlina, asa fac si eu Vlad este fan Mircea......dar eu ma bucur ca dupa ce vine el acasa RESPIR si eu

Mami puiutului Vlad Mihai

Cutiuta cu bijuterii

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput