Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micola spune:

NEATA
jasmi, esti fenomenala...am plans la filmule si ai ales o melodie... mii si milioane de si de
Bee, sa iti traisca finuta!! uite, de asta nu am vrut eu toata sarcina sa stiu daca e baiat sau fata :)
Porumbita, felicitari pt casa noua! sa o stapaniti sanatosi si sa traiti fericiti si impliniti aici! Alexutu, tot ca Robert cu trezirile, cu diferenta ca nu prea mai suge...decat in somn...si nu sunt pregatita de intarcat....daca e treaz suge un pic si apoi ma musca taaareee si rade..chiar daca il cert rade... asa ca ii dau doar in somn, si asta cand mi se intaresc mie sanii si devin durerosi. as vrea sa-i dau doar un pic, dar nu se lasa pana nu se satura, in somn fiind
cu biberonul...o seara il accepta, 2 nu...deci tot la lingurita am ramas seara..problema e ca daca nu ia biberonul sera nu-l vrea nici noaptea cu apa, daca bea seara lapte din el, il accepta si noaptea...
ma duc sa caut si eu bazarul pentru David..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

I-am luat rezultatele analizelor si singura valoare iesita din normal este densitatea de urina, i-a iesit 1003, iar intervalul era 1015-1025? Ce sa inteleg din asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yashy spune:

Capitolul 96

O zi buna tuturor!!

Mergi la inceput