Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 8
DarkBendis spune:
Lisa, multu' mult pentru reteta de budinca de taitei. Acum, intrebarea e unde mama lu' naiba gasesc eu taitei im tara asta, ca asa mi-e pohta de o budinca cu branza... Ma gandesc ca nu se poate face cu spaghete, nu?![]()

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
bebelusi spune:
Delia ce vorbarettttttt, e mortal
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
Ciufik spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui DarkBendis Lisa, multu' mult pentru reteta de budinca de taitei. Acum, intrebarea e unde mama lu' naiba gasesc eu taitei im tara asta, ca asa mi-e pohta de o budinca cu branza... Ma gandesc ca nu se poate face cu spaghete, nu? ![]() ![]() Dark Bendis & Hogmanay Baby (31.12.2008) ![]() "Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law" |
ba da. eu le fac cu orice fel de spaghete (lungi, scurte, crete
si le mananc cu zahar pe deasupra, imi place combinatia asta dulce-sarat
sa avem pofta!
cami_antonia spune:
isis superrrrrrrrrrrrr melodie ai pussssssssss .... m-a uns la suflet
alinukkkkkkkk .... da super articolul .... si mie mi-ar placea sa vin da cum ca sunt in constanta .... poate veniti si pe aici .... adevarul e ca eu ador sa o imbratisez pe antoniaaaaaaaaaaa .... toata ziua si toata noapteaaaaaaaa
bebelusi i-a trecut iritatia de la fundulet? vezi poate nu e de la fructe ci de la cartofi ....
alina1976 vb cand ai tu timp ... sa imi dai accept .... te-am bagat in lista mea
irinaccccccccccc ce mai faci???????????? cum esti????
lisa pupiciiiiiiii
anuc bebe3 ...bravaaaaaaaa ... ce ma bucur sa aud astfelk de lucruri
darkkkkkkkkk te inteleg perfect ... si eu am ramas la fel fara laptop si tare aiurea imi este acum sa stau pe cel al sotului .... da asta e .... pupici la mister
delia super bebe
SPUNETI O RUGACIUNE PENTRU ALINA - operata pe creier SI ADRIAN - sa aibe putere sa o ingrijeasca
DOAMNE AJUTA!
DONEAZA 2 EURO LA SMS 879 PANA LA SFARSITUL ANULUI PENTRU ALINA DONESCU
povestea ei la www.alinadonescuumanitar.blogspot.com
DarkBendis spune:
Bun atunci
Maine cumpar si fac pentru cina. Sper sa-i placa la bebe... daca nu-i place papam noi ![]()
Bebelusi, si jupan ar intra mereu in bucatarie, mai ales cand gatesc eu acolo. Pana acum insa e mai mult atras de dulapurile cu oale (care au usile "blocate" - traiasca Ikea!) si frigiderul. Am inteles de la childminder-a ca a pus manuta pe cuptor care nu era foarte incins, ci doar cald si nu i-a placut... asa ca sper sa nu avem probleme. Am vazut si eu ca nu il tenteaza sa atinga caloriferele cand sunt calde. In rest... ca voi fac. Adica grija mare sa nu fie manere de oale la indemana, nu gatesc pe ochiurile din fata cand el e treaz, am grija sa nu las cutite, furculite sau alte chestii cu care s-ar putea rani pe suprafete unde la putea el/manuta lui cumva-cumva ar putea ajunge...si tot asa.
Delia, ce "chaterbox" e David! 

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"
Leditia spune:
Delia,ce scump e David.
Fii-miu e vorba lunga cand e ora de nani..atunci il apuca o vorbarie,ceva de groaza..
Si vorbeste..si vorbeste..de ma si mir cum nu oboseste odata si nu adoarme.![]()
Lisa,da mai,voi sunteti mai avansate la mancarici de oameni mari,sa zic asa.Noi mancam tot un fel de piure-uri..cu bucati mai mari ce-i drept,nu blenduite la robot,dar tot piure-uri sunt.Bucatele mananca doar din mana mea...in general fructe sau rontaie la biscuiti de bebei cand ii dau.Insa nu i-am dat chestii din astea si nici zahar.
Oricum,reteta suna bine..merita incercata,macar pt noi,astia mai mari.![]()
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
bebelusi spune:
Ciufik pentru noi si eu fac cu telemea ca si mie imi place chestia cu dulce sarat.
Dark poti face cu ce fel de paste vrea muschiul tau,
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
jasmi spune:
Neata!
azi fac ultima strigare pt poze:
Aryia
Elli
Ira
Pyc
Roxana (ai PM)
Dark
Miere
Dya
Porumbita
Deliafairais
Mara
Idaira
Isis
Ingrid
am enumerat doar fetele mai active.
daca sunt fete din listuta care nu scriu si doar citesc, pls trimiteti si voi poze! nu va mai enumar, dar m-am uitat si am vazut ca sunteti foarte multe
va rog mai anuntati-va intre voi pe messenger si trimiteti azi, ca deja am dat anunt de multe ori. multzam ![]()
o duminica frumoasa va doresc
Jasmi -
de
scumpa Iulia (10 februarie 2009)
Isis_23 spune:
cami_antonia,ma bucur k ti-a placut melodia!
Adevarul e k e superba,iazr fii-mea cand o aude,zambestesi ppune capul intr-o parte,si stie k e timpul de nani-nani!![]()
jasmi,sorry k intreb,dar unde iti trimit pozele?
cred k am sarit pagina unde ai scris ideea!
Mami mandra de Edith de pe 23.01.2009
http://www.flickr.com/photos/44563043@N03/?saved=1