Licurici de ianuarie-februarie 2009 (95)
Raspunsuri - Pagina 7
Aalina spune:
Alinuk sa stii ca mie nu mi se par redundante si tare imi place sa citesc asa ceva. Uite chestia asta cu imbratisarile mi-a placut tare mult si mi-a dat acum o idee foarte frumoasa(sunt intr-o faza de ajutor a unei persoane dragi - si stiu ca aceste randuri or sa faca bine mult de tot, asa ca multumesc
). Uneori nu mai am timpul pe care il aveam pe vremuri sa caut informatii, si ma bucur cand cineva are timp si disponibilitatea sa ni le ofere. Iar tu ai toata admiratia mea pentru ca te implici in asemenea proiecte.
lisa79 spune:
alinuk...foarte frumos articolul...si da,asa este,un copil are nevoie de afectiune,,eu la varsta de 30 am afectele mele.
Budinca de taitei:
jumate pachet punga taietei se pune la fiert(al dante,adica nu foarte fierti)
400 gr br de vaca se amesteca 1 z vanilat,stafide +1 ou.
intr-o tava de chec,se unge cu un pic unt tava,se adaiga taieteii scursi de apa,branza(la alegere se amesteca taieteii cu barnza si se toarna amestecat),si taietei deasupra. se da la cuptor,foc mediu 45 de min. aaaa....clar imi fac azi
un vot va rog!
Leditia spune:
asa...cum dati budinca asta copiilor?intreb si eu,ca noi suntem pe mancarurile pasate la furculita.
(mai putin carnea,pe care o maruntesc cu cutitul)..Acum mi-e pofta de budinca..
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Alina1976 spune:
Hello gagici, 
Incep cu....ELI e iar gravida?? OAUUUUU!!! 
...si eu nu am stiut nimic...offff. Va rog imi dati si mie capitolul si pagina unde s-a scris despre asta! ELI, ma bucur mult pt tine! Sa fie intr-un ceas bun. 

Anuc, are you serios?? Chiar vrei BB3? Esti tare!! Adica daca il si faci
....ca eu parca cu ce trece timpul cu atat imi dispare dorinta de a fi iar gravi si de a avea inca un pui. Imi plac bebeii de mor insa nu cred ca mai am rabdarea necesara sa o iau a treia oara de la capat....
Cami, ai PM. Da sa stii ca pana luni nu stiu daca o sa intru pe mess...din motive de lipsa de timp :-(
Arriel, Sabinutza se speriase de fotograf si de agitatia din jur. Erau 20 de copii care se agitau pe acolo si care isi asteptau randul la fotograf...nu am putut sa o calmez deloc...de aia nici nu a iesit vreo poza in care sa nu planga 
Ciufik 
, multi zic ca Sabina seamana cu mine...si eu cred acelasi lucru. Ana e mai mult spre ta-su...desi ochii si culoarea tenului sunt tot de la mine.
Idaira in afara de ce au zis fetele eu i-am mai dat si mar copt cu gris cu lapte. Adica pui un mar la copt si in scobitura lui adaugi un pic de scortisoara si un pic de zahar vanilat, asa de gust. Faci separat un gris cu lapte (lapte normal) si apoi amesteci grisul cu marul copt si pasezi bine cu furculita. Sabina este innebunita dupa amestecul asta.
SABINA-MARIA
(29 decembrie 2008)
ANA-ISABELA
(9 octombrie 2006)
"http://lb4f.lilypie.com/qhF1p3.png" Asa creste Anutza noastra
"http://lb1f.lilypie.com/lHCCp3.png" Asa creste Sabinutza noastra
bebelusi spune:
Eu i-am facut asta seara paste de orez cu tofu cu ou si un pic de zahar vanilat.....yamiiii
, a lins castronul
Fetelor eu am bucataria deschisa cu sufrageria si vlad are acces la aragaz, deschide ochiurile....pune mana pe cuptor....sunt terminata....Am incercat si eu cu ars/.....a tinut minte pana data viitoare 
Mami puiutului Vlad Mihai
http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1
"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"
lisa79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui deliafairais asa vorbeste david la telefon: http://www.youtube.com/watch?v=x1r_zovNyR0 mamica de pui zambaret david din 4 ian 2009 |
wow ce vorbaret e

,pai cat a zis el in 2 min Ana zice intr-o ziun vot va rog!
lisa79 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Leditia asa...cum dati budinca asta copiilor?intreb si eu,ca noi suntem pe mancarurile pasate la furculita. ![]() POZE CU NOI de David Christian Speranta si incredere pentru David |
eu i-o dau asa cum e,o portionez cu lingurita. mai nou vrea sa manance singura,dar nu frumos cu lingurita...ci cu mana si musca din ea.
un vot va rog!
DarkBendis spune:
Buna fetele!!
Ce mai zi... plin la banca, autobuzele care circula si nu prea (ca toata lumea e in targ la cumparaturi si traficul se misca in viteza melcului turbat).
Bebe a avut o zi super azi, a fost la o zi de nastere a unui baietel de 3 ani, si s-a simtit tare bine. A topait si tropait, s-0a dat (mai mult cu tati) pe topogan, s-a jucat cu copiii... ce mai, lumea lui.
Eu mi-s cam suparata, ca laptopul meu (ala pe care aveam printre altele salvate link-urile la enspe mii de retete de papa) nu mai poate fi reparat. Noroc ca pozele si majoritatea documentelor le aveam salvate si pe desktop si pe laptopul lui tati, iar ce e pe hard-drive va putea fi recuperat...cand om avea timp. Si sper ca la sfarsitul lunii sa am un laptop sau netbook nou. Dar pana atunci... meh! 

Ma duc sa citesc din urma.

Dark Bendis
& Hogmanay Baby (31.12.2008) 
"Ye harm none, do what thou wilt shall be the whole of the Law"