Bravo Carmita!!Pufuleti Ian-Feb 2010 (143)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Decenuela, hai ca acum e de vorbit cu multa lume !!!!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

buna dimineata

suntem, cred, mai bine. ieri a fost apogeul si in comparatie cu ieri totul pare mai bine: nu mai colcaie mucii in gura, nu mai tusheshte la 2', nu mai plange in somn ca un pisoi abia fatat. am avut de toate: putina febra, secretii atat de abundente incat au blocat caile respiratorii de la un moment dat a facut okii mari, s-a invinetzit si...am pus-o cu capul in jos in cada, batut pe spate, apasat pe burta si...curgeau mucii din gura, garla. picioare moi, stare de panica, sani pietroi, canale infundate....sa aiba mami ce duce.

dupa amiaza a venit MF, care mi-a ascultt la plamani si a decretat: inceput de bronshiolita. acelasi lucru imi spusese si nasha mea, ascultand-o la telefon... dar MF mi-a dat pomelnic cu augmentin, flixotide (corticoid), humex sirop, etc, etc etc (vreo 7 chstii). am crezut ca nu-i adevarat. am sunat iar pe nasha dupa ce a plecat si m i-a zis ca pot sa nu-i dau augmentin, ca e virus si nu o ajuta....

juma de noapte a fost nasol rau, ca ziua: aspirat/aerosoli/plans si de la capat. de pe la 3-4 dimi s-a mai linistit si respira relativ ok. iar de azi de la 7 dimi nici nu am mai aspirat-o...

insa de papat: doar la 23, 5.30, 10, cate 10', fortzata de ciupituri, gadilaturi, pacalita. cand ma gandesc ca multe dintre noi se roaga sa pape bb asa putin si sa doarma 5-6 ore noaptea, iar eu ma rugam de ea sa traga putin...

am decis sa mai merg azi la un dr. sa imi confirme ca e spre bine si ca e ok sa nu ii dau augmentin si restul balariilor. merg la neonatoloaga de la maternitate.

nu am apucat sa citesc mare lucru. o sa recuperez cand imi vin si mie toate la locul lor.

pup

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

offf
sanatate multa,sa dea dumnezeu sa se face bine repede sa nu se mai chinuie micuta
edit: eu nu i-as da augmentin

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

A venit mama la mine in vizita Mai bine nu venea. Nu ma inteleg cu ea deloc, as prefera-o de nspemii ori pe soacra-mea.
Parca eram singura in casa, atat ca imi facea mancare, in rest pe fetita abia o tinea in brate ca se apuca de plans (fetitza) ca si cum as fi lasat-o singura. Parca nici nu a facut copii, nu stia cum sa o linisteasca nu vorbea cu ea, nimic.Sa schimbe pampersul sau alte cele...nimic. Daca vedea ca nu sta linistita cu ea se aseza la calculator si baga nspe mii de Solitaire.
Aseara dupa ce m-am certat toata ziua cu ea am crezut ca imi pierd laptele. Sanii mei erau moi moi de parca nu ar fi nimic in ei. L-am pus pe sot sa-mi faca ceai de chimen cu anason si compot de mere.

Maine la pranz isi ia zborul
Abia astept sa plece.

Vai de capul ei viitoarea cumnata a mea peste ce soacra o sa dea

31.12.2009 de Diana
Poze
Bebe Diana

aiurea...de obicei e invers,nu se inteleg cu soacrele ,dar cu mamele ... offf .. .nu te mai supara k ii cauzeaza lui bb

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

fetelooor!!
Yuppiiii, plecam acasaaa!

_
Lorex - Pufuletus Dependentus cu Bobitza de Iuria (01 martie 2010)

felicitari! va asteptam cu drag

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Vi4i

ah ce dor mi-a fost de voi!!!!!

noi va scriem din noua si micuta noastra casuta!!! si ce bine e!!!
nu socri,nu galagie,nu suparari si nu tipete!!!! eu si bebe avem tot timpul din lume acum sa facem ce vrem cand vrem,adica cand vrea el,el e cu comanda acum!!!

si ce mult imi pare rau ca am ratat predarea stafetei!!!! dar am reusit sa citesc cate ceva si am !!!! si sotul nu intelegea de ce!!! prima data cand am postat aici a fost in mai cand dupa o vizita la dr imi spusese ca e posibil sa fie cu oki,si eu eram speriata ca nu eram pregatita si chiar nu vroiam!!pana la urma mi-a venit ciclu si eu eram plina de fericire si asa am ramas cu un singur post postat DAR fara ca sa vreau sau sa ma gandesc luna urmatoare aflu ca sunt si de atunci a inceput frumoasa calatorie prin aceasta minunata odisee alaturi de voi si care acum s-a terminat!!! si un mare MULTUMESC ca sujnteti si ca mereu ati avut o vorba de incurajare p-u mine,fiind ce mai plangacioasa graviduta pe aici!!!!

sunt multe de spus da na nu vreau sa va plictisesc!!!!

bebe e bine,avem deja 3250 gr la o lunita!!!! papam 120ml de LP,mai dam si pe afara!! ne chinuim cu gazele si kk care nu vrea sa iasa asa de usor!!! dar nu avem crize din astea de care spuneti voi,plans neconsolat,noi folosim suzeta la greu adica mai tot timpul,in afara de noapte!!!!! ah si nu sta lipit de mine,adica ii place dar e bine si linistit la el in portbebe,doar cand mai doare burtica atunci e la mami in brate!!!!

felicitari LOREX sa-ti creasca bobitza sanatoasa si frumoasa!! ca nu am fost aici sa-ti fac galerie!!!

eu sunt obosita vreeeeeeeeau sa dorm continuu!!! nu stiu daca am sa reusesc sa citesc totul din urma dar voi incerca!!! dar cred ca cu timpul voi fi la curent cu toate noutatile si ce s-a mai intamplat pe aici!!!

poate mai tarziu oi pune si niste pozici noi!!!!

baby in burtica
poze bebe iubit

de Dionisios-Ionas 03.02.2010

bn ai revenit!
ma bucur ca in sfarsit te-ai linsitit si tu...k sunteti doar voi ..te cred cu somnulchiar dk nu recuperezi..mkr sa scrii zilnic
ptr bebe

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

update:

am fost la maternitate si doctoritei neonato nu i-a placut deloc de Ema: haraie, apatica, nu a supt toata noaptea si atunci cand o face e...prea putin si ne-viguros. plangea ca o matza amarata si dr. a zis ca e suferinda tare. mi-a dat sa aleg: augmentin si alea alea pe gura acasa si mers la spital la G Alexandrescu daca nu e mai bine sau...s-o punem pe picioare ambulator la maternitate, cu branula si ampicilina+gentamicina. am ales branula pt ca eu la G Alexandrescu am amintiri horror de la internare cu Ana si punctzie in timpan, la otita.

asadar mica mea va face tratament cu 2 antibiotice, dexametazona, aerosoli, nurofen si paracetamol. nu stiu daca mai era ceva, ca si asa mi se par...insa eu sunt in stadiul in care ma rog de ei sa ii faca orice, dar sa isi revina. daca e bun cantarul de luni (d-ala vechi, in cabinet MF), comparativ cu cel digital de azi, a scazut 300grame in 5 zile.

nu exista emoticon pentru neputintza?

stiu ca toate trec, dar lasa niste urme....simt ca am imbatranit cu 100 de ani si ca e degeaba.

va pup si aveti grija de copiii vostri. in special cele cu fratiori mai mari care sunt in colectivitati, desi chiar nu vad cum sa evitam contactul.

Cris, mami de Ema, my Lucky 13 (13.01.2010), si Ana(2003)
AMR: 7,9 kile!
poze

povestea noastra

offf...eu zic ca ai facut alegerea cea mai buna sa dea dumnezeu sa fie totul bine,ea o sa recupereze repede greutatea pierduta

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Yasmine

Pe mine nu m-ai zis, dar tot aici dupa cortina. Suntem bine crestem, Mara a pus intr-o saptamana 400gr va pupam si revenim.

>>Daruieste lumii un zambet shi toata lumea iti va zambi!<< Charlie Chaplin
Corinna, Andreas Noël, Yasmin Serena si Mara Letizia

super...felicitari

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am terminat de calcat...o tona de haine...si am mai intins 2 masini...deci maine o iau de la capat

bebica doarme...so recuperez

o printesa grabita...

ce harnicuta esti tu!
nu vii si la mine ca eu urasc sa calc haine?fac orice dar sa nu calc...

cornelia,mami de Radu Andrei(30.07.2000) si Alexander Gabriel
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

crede-ma ca nu le calc de placere ci DE NEVOIE!!!

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

E oficial: avem colici. Exact ca-n descrierea de la linkul dat de cristies... N-am mai mancat salata orientala si nu cred ca ii e asa de la aia de alaltaieri. Oricum, plange neconsolat de vreo juma de ora, cu mici pauze. O tin in brate, dar degeaba...

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

am terminat de calcat...o tona de haine...si am mai intins 2 masini...deci maine o iau de la capat

bebica doarme...so recuperez

o printesa grabita...

Felicitari! Eu de cate ori calc ma gandesc ca tu calci mai mult ca mine...
Si imi place poza ta de la mess

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

suntem si muuulti(Mario se schimba de 3-4 ori pe zi,deci...)da...calc....offf
ms,ma bucur

o printesa grabita...

Mergi la inceput