LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**171**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

imi aduc aminte de andrei la 1 an. se uita tare nedumerit la tort si lumanare. mai mult noi am suflat in lumanare. dupa ce s-a stins lumanarea, a pus si andrei degetul sa vada cum e.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenada spune:

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

Citat:
citat din mesajul lui carmenada

Citat:
citat din mesajul lui m_monique

multumesc celor care mi-au imbogatit plantatia.
am votat si eu ce plantatii am mai gasit in cale.

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

Unde ti-e plantatia? Ca pe a ta am ratat-o. Baga un link ca sa dau o tura pe acolo.

aici e plantatia mea
merci de vot

-------------------------------------------------------------------------
mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009)

am gasit 61 monede

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inna30

Buna seara gagici..va pup si va rog imi dati si mie un vot la plantatie, suntem incepatori..multumim

reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-daniutza/

si pentru tine 38

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicky09 spune:

Buna seara cucuiete!

Ce mai faceti? V-ati apucat de plantatii de cafea....mmmm...mi-amintesc de Gaviota, era o telenovela acum 100 de ani.

Eiiiii si ce de sarbatoriti astazi...La multi ani si din partea noastra:RARES, ILINCA, GABRIEL,DIANA ANDREA...ati implinit un anisor, sa va fie de bine, sa aveti o copilarie frumoasa, sa fiti sanatosi si plini de viata!

Noi raportam o mare raceala din nou cu tuse,cu raguseala, fapt care m-a facut sa ma duc de urgenta sa cumpar un aerosol....acum astept sa se trezeasca si ii fac imediat, sper sa functioneze, sa nu se sperie de aparat( desi e dragut aparatul, e in forma de pinguin, cu ochii mari, cu plisc)...va pup si va dorim o zi buna.

Mina si ... fluturas...Nicholas (10.04.09)
Eu...in lumea asta ciudata
"In steaua ta sa crezi chiar daca cerul este innorat!"
8 luni si ceva
Nicho la 9 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgyiuly

Am mai votat si eu plantatiile Provistei,Monicai si Mireal(ei)...ca momentan doar acolo ma incadrez cu orele!

Ajutati-ma sa imi cresc plantatia

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui Pisik06

PROVISTA, site-ul este toybox, am vazut ca dat si tu link-ul. Eu nu am gasit in metro borcanul. Sau nu in Baneasa cel putin, ca am observat ca aici in Baneasa si car4 e f prost aprovizionat, comparativ cu cel din grozavesti.

de asta e cel mai ieftinla ei ca dau teapa, eu am gasit la noi in gl la metro borcan cu 100 ron

Ajutati-ma sa imi cresc plantatia

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui inna30

Buna seara gagici..va pup si va rog imi dati si mie un vot la plantatie, suntem incepatori..multumim

reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-daniutza/

44 de monede de la mine
plantatia mea mea

Bazar general pe DC

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kea spune:

Eu de mana cu Keutu cantam in cor "Multi ani traiasca" ghioceilor sarbatoriti: RARES, ILINCA, GABRIEL,DIANA ANDREA si asteptam cuminti felia de tort.

Keutulache are de 2 zile 3 dintisori si nu-i chiar in apele lui. Taica-sau nu-l vede pe al treilea, de ajung si eu sa ma indoiesc de ce vad.

Am colindat si eu pe plantatii si ieri si azi, deja imi spune ca treb sa mai iau o pauza de la scris coduri.

Acum ma relaxez pentru cateva minute cu un lichior de oua. N-are gust de omleta cum ma asteptam, dar a doua oara nu mai cumpar. Dar nu mai puteam de curiozitate. Poate gasesc ceva praji in care sa-l bag. Pana atunci ma mai sacrific cu cate un paharel.

Socrii mei renoveaza si sotul merge in fiecare zi dupa serviciu sa-i ajute, asa ca eu si Keutu suntem singurei pana seara. Iesim zilnic afara desi e frig, vreo 5-7 grade si vaaaant, dar din casa cand vedem soarele ni se pare ca a venit primavara. Numai ni se pare. Dar trece timpul mai usor.

Pisigri, eu torturile lui mamistef le stiu de pe culinar. Sigur e bun! Si pisica aia e haioasa!
Eu nu vi-l arat pe cel pe care am de gand sa-l fac ca il comparati mai apoi cu originalul si va dezamagesc

Va pup, ca-s franta si mai trebuie sa spal si biberoanele. Seara va mai citesc pe diagonala, dar nu prea am energie sa scriu mai mult de niste coduri pt plantatii.

Mergi la inceput

plantatoarelor.... am avut o reveletie... cat o supravegheam pe Ina: pot sa votez si de pe tel dar din pacate am gasit putini banuti: dodo doar 6 si provista 5 banuti ...
Daca mandra se mai joaca intru si pe celelalte plantatii iar dupa ce adoarme intru de pe calculator ca poate trec cele 24 de ore.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

am culcat mutzuniciul la 8... maine la 6 juma' o sa-mi traga pumni in cap sa ma trezesc... ca asa mi-a facut si azi

banuti de cafelutza yummy!!!
diana mami super fericit de mutunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
mutzunici la 10 luni
cum am venit pe lume

Mergi la inceput