LMA!!!ghiocei de martie-Aprilie 2009**171**
Raspunsuri - Pagina 17
andiaroro spune:
Gianina-sigur merge si la cuptor...eu o fac la abur( in chestia asta http://www.beaba.com/flash/#/en_GB/products/details/16-23-Steamer-cooker-blender-Babycook) si intr-un sfert de ora e gata.De obicei pun si mar si iese la gust ca la borcanel...Cum un copil are probleme cu diarea, la cresa la masa de fructe are "garantat" gutuie cu mar (borcanel). Daca sunt constipati, primesc borcanel de mar+prune.
Sigur merge si la voi, ba s-ar putea chiar sa fie f buna
chatonel spune:
simona, succese la operatiunea olita :)
pisigri, sa ne spui daca a suflat pisilinca luminarea
noi nu avem in plan nici o petrecere (cu invitati) pt sarbatorirea dragoanei la un an... vad ca voi toate aveti de gind sa chefuiti ... hm, poate ma razgindesc si fac si io ceva sa marchez momentul.
Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009
Toulouse, la ville rose
carmenada spune:
Va multumim la toate pentru aprecieri , sunteti niste dragute.
Geanina, Ina tocmai ce papase o bucatica de prajitura si nu a vrut sa risipeasca nimic , asa ca a recuperat toate firmiturile de pe jos.
carmenada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui chatonel simona, succese la operatiunea olita :) pisigri, sa ne spui daca a suflat pisilinca luminarea noi nu avem in plan nici o petrecere (cu invitati) pt sarbatorirea dragoanei la un an... vad ca voi toate aveti de gind sa chefuiti ... hm, poate ma razgindesc si fac si io ceva sa marchez momentul. Famille Dragoon cu Izia, 23 mars 2009 Toulouse, la ville rose |
Initial nici io nu am vrut sa fac nimic in ideea ca ea oricum nu pricepe nimic, dar m-am gandit ca este un pretext bun sa ma intalnesc cu prietenii, asa ca ma gandeam sa-i chem acasa desi... sunt cam multi....
Apropo de lumanare: faza de rasu'-plansu'... saptamana trecuta fetita unor prieteni a absolvit primul an.I-a facut mama tort, a pus-o pe scaunel, a aprins lumanarea si incerca sa o convinga sa sufle, dar in loc de asta intr-o fractiune de secunda sarbatorita a reusit sa mangaie un pic flacara . Nu spun cu ce urleta s-a lasat..... nu s-a ars dar cred ca mai mult s-a speriat de reactiile din public.
carmenada spune:
citat din mesajul lui m_monique multumesc celor care mi-au imbogatit plantatia. am votat si eu ce plantatii am mai gasit in cale. ------------------------------------------------------------------------- mami de Andrei (16.12.2006) si Ioana (03.04.2009) |
Unde ti-e plantatia? Ca pe a ta am ratat-o. Baga un link ca sa dau o tura pe acolo.
m_monique spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui carmenada
Unde ti-e plantatia? Ca pe a ta am ratat-o. Baga un link ca sa dau o tura pe acolo. Carmen mami de Ina..mica (16.03.2009) |
aici e plantatia mea
merci de vot
inna30 spune:
Buna seara gagici..va pup si va rog imi dati si mie un vot la plantatie, suntem incepatori..multumim
reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-daniutza/
m_monique spune:
citat din mesajul lui inna30 Buna seara gagici..va pup si va rog imi dati si mie un vot la plantatie, suntem incepatori..multumim reclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-daniutza/ |
73 monede de la mine
mireal spune:
citat din mesajul lui inna30 Buna seara gagici..va pup si va rog imi dati si mie un vot la plantatie, suntem incepatori..multumimreclama ilegala - considera acesta un avertismentplantatia-lui-daniutza/ |