Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anamaria1979 spune:

Techila m-a busit rasul cum descriai copilasii. Mai la vara cred ce vei fii mediator intre cei doi barbatei.
Am vazut poze dragute cu Raducu de Iulia.
Uka misto costumase. Si mie imi plac mult.
Dana felicitari pentru diversificare.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=56

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

Techila imi place tare mult poezioara scrisa la semnatura..haioasa si duioasa in acelasi timp..ca tine, de altfel; si zici ca falcosul incepe sa-si intre in rol?!! pai nu ziceai tu ca-l faci killer platit?! eee??!!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

ei draga...el este asasin platit...dar ca sa nu trezeasca suspiciuni face asa...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

hai ca ma mai ingaduie putin..

asa, Selen...pe la pagina 5 era treaba..felicitari micutei pentru statul in fundic! si zici ca sucul de morcov nu prea i-a placut? ca spuneai ca daca adaugi mar probabil ii va placea mai mult..si l-ai dat asa, diluat? in biberon? noi am primit o canuta din aceea de la avent cu cioculet din silicon (cred)..scrie pe ea de la 6 luni, dar ma tenteaza sa incerc sa o folosesc deja..poate o mai ajuta si la gingiute si zimtulet;

Ioanna multumesc tare...ma emotionez cand face ceva pentru prima oara..cred ca pe toate mamicile le trece asa, un fior..si ma bucur sa o vad fericita si vesela!

Nela tu ce mai faci mami? ziceai de o alergie, ceva..niste pete pe picioare..sper ca esti bine!

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doris_79 spune:

IULIA,ce copil frumos este RADUCU!Sa fie sanatos!

mami de theodora ioana 01.09.2009
si andrei gabriel 23.07.2003

Poze Theo

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

tare mult mi-au placut costumatiile de pe situl pus de Uka..Carinuta ar fi super haioasa imbracata asa..ea oricum este haioasa

Thank God I'm a woman!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

hai ca ma mai ingaduie putin..

asa, Selen...pe la pagina 5 era treaba..felicitari micutei pentru statul in fundic! si zici ca sucul de morcov nu prea i-a placut? ca spuneai ca daca adaugi mar probabil ii va placea mai mult..si l-ai dat asa, diluat? in biberon? noi am primit o canuta din aceea de la avent cu cioculet din silicon (cred)..scrie pe ea de la 6 luni, dar ma tenteaza sa incerc sa o folosesc deja..poate o mai ajuta si la gingiute si zimtulet;

Ioanna multumesc tare...ma emotionez cand face ceva pentru prima oara..cred ca pe toate mamicile le trece asa, un fior..si ma bucur sa o vad fericita si vesela!

Nela tu ce mai faci mami? ziceai de o alergie, ceva..niste pete pe picioare..sper ca esti bine!

Thank God I'm a woman!

eu i-am dat cu lingurita....biberonu nu ne mai coafeaza demult, orice as pune in el...iar la canita cu cioc nu m-am gandit...adik in mintea mea canutele astea-s pt bebei mai mari....mi-e sa nu-i vina prea mult lichid deodata si sa nu se inece

ea a inghitit saracuta sucul de morcov...nu l-a refuzat, dar nici prea incantata n-a fost...zic eu ca probabil cu mar o sa-i placa mai mult..

edit: eu nu l-am diluat cred ca n-am fost prea atenta cand s-a discutat de asta...acum am vazut si eu la madame Culcer ca scrie sa fie diluat cu apa...

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui anamaria1979

Techila m-a busit rasul cum descriai copilasii. Mai la vara cred ce vei fii mediator intre cei doi barbatei.
Am vazut poze dragute cu Raducu de Iulia.
Uka misto costumase. Si mie imi plac mult.
Dana felicitari pentru diversificare.
http://community.webshots.com/album/575086402IpuwTB?start=56

Hmmmmmmm !!!
Observ ca nici tu, nici Dana, nu imi bolduiti numele..... Sa insemne oare ca- s destul de bolduita acum dupa sarcina??!
Oricum, eu as fi mai atenta cu una care solicita punct, virgula, 3 de "i" daca-s articulati copiii ( asta doar in gand )...

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Acum am vazut si eu poezioara (cred ca special pt mine a scris acum Techila).Suuper faina

Da,uitasem si eu s-o feicit pe Ebruska pt marea realizare

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lutoniana spune:

Citat:
citat din mesajul lui alex25

Vaaaai Techila ce distractie acolo la tine, imi si imaginez cum e in actiune afurisitul.

Noi ne bagam cat de curand la hranit copila cu fructe si mi-a venit mie ideea stralucita sa amestesc si putin morcov in fructe, asa schimb si gustul (as fi introdus banana dar nu am in casa) si poate se invata si cu morcovul....ca doar nu e asa mare graba cu supa de la masa de pranz....nu??? Voi ce ziceti?

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Alexandra super fericita de ALESSIA ZEINA (26 septembrie 2009)
Da Doamne sa fim sanatoase!

eu zic ca am citit ca nu se amesteca legumele cu fructele pentru ca nu s-ar digera in acelasi mod. cum crezi si vezi ce mai zic fetele cochetele

Lucia, mami de David 13 Septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns techila spune:

Citat:
citat din mesajul lui mary_07

Acum am vazut si eu poezioara (cred ca special pt mine a scris acum Techila).Suuper faina

Da,uitasem si eu s-o feicit pe Ebruska pt marea realizare

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

mai are cateva strofe poezia, poti sa le furi linistita...ca si voi sunteti tot doi frati acasa...

Dana- rasfatata mamica de andrei si stefan 25aug09, techila 25mai07 si dexter 03mai09 - ditai familia
nasterea a doua putze

Noi suntem doi frati, în casa * * * * * * *Mama noastra ne vorbeste
Si nu ne certam deloc,
* * * * * * * * * * Si ne mangaie duios,
Si suntem tacuti la masa,
* * * * * * * * * Iara seara ne citeste
Si cuminti în orice loc.
* * * * * * * * * * Ori ne spune-un basm frumos.

Mergi la inceput