Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"
Raspunsuri - Pagina 12
happy_uka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dana15 am inceput si noi diversificarea..nu sunt in extaz pentru acest lucru, dar nici nu ma intristez; stateam cu Ana in pat, ea pe spate se juca cu elefantelul ce i-l tineam eu atarnat..mancam un mar asa, cu pofta..copila se intrerupe din joc si ma tinteste..incepe sa plescaie..zic "hai sa vedem"..i-am cojit o bucatica de mar si i-am dat-o..si-o tinea singura in manuta si si-o indesa in gurita..a supt-o, a molfait-o si la un moment dat pentru ca mi-a fost teama sa nu se inece (marul era din acela de tara, super copt, oarecum deshidratat de la stat in caldura din bucatarie) i-am luat-o..a inceput sa tipe! am vrut sa-i fac repede niste suc, dar nu parea sa aiba rabdare sa asamblez eu storcatorul..am dat pe razatoare..a mancat cam 5 varfuri de lingurita! era asa fericita! va rog sa ma credeti ca zambea cu gura deschisa cand vedea lingurita..unde mai pui ca nu avea rabdare si isi lua singura piureul din lingura si si-l ducea la gura ma bucur tare ca i-a placut..si ca a inghitit frumos..draga mamii draga! Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Ce frumos ca i-a placut Anitei merisorul scumpa de ea..o sa vezi ce o sa-i placa fructele, o sa fuga dupa lingurita ! tinem pumnii sa fie mancacioasa !
Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009
Dana15 spune:
Uka
din greseala mami..fara intentie..
Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009
Nasterea unei prichindute
Thank God I'm a woman!
www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi
happy_uka spune:
citat din mesajul lui mary_07 Fetelor,despre ce poezioara a Techilei vorbiti?Am tot cautat postari de-ale ei dar nu am vazut nimic in afara de ce a avut si pana acum.Plizzz,deschideti-mi si mie ochii Mely , implinita de Alexandru si Razvan Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !" _ "Cine-ti saruta genele-n somn ? Si cine-i acolo cand ingerii dorm ? Toate zanele bune sa te ocroteasca... Toate florile campului sa te infloreasca..." |
Aici e poezioara.
selen80 spune:
eu zic de acum sa scriem asa UKA
Godd, somebody stop me, am avut tastarnita rau azi!
de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!
POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta
happy_uka spune:
citat din mesajul lui Dana15 tare mult mi-au placut costumatiile de pe situl pus de Uka..Carinuta ar fi super haioasa imbracata asa..ea oricum este haioasa Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009 Nasterea unei prichindute Thank God I'm a woman! www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi |
Selen Unica a pus site-ul, io doar am gasit melcu'
happy_uka spune:
citat din mesajul lui selen80 eu zic de acum sa scriem asa UKA Godd, somebody stop me, am avut tastarnita rau azi! de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA! POZE URSULICA 0-6 luni POZE URSULICA 6 LUNI + nunta |
Za big Uka
Nee, m-as simti prost.. pluus ca mie nu-mi place culoarea rosu
Da' Luci, de ce nu intri on-line, stai in umbra? I miss you!!
suede spune:
Uka super costumasele...Carinuta ar arata super in asa ceva
Laura fericita de puiut scump norocos Mihnea Costin 12.10.2009
FEBRUARIE:
http://family.webshots.com/album/576696699yHysnI
iulia0807 spune:
citat din mesajul lui doris_79 IULIA,ce copil frumos este RADUCU!Sa fie sanatos! mami de theodora ioana 01.09.2009 si andrei gabriel 23.07.2003 Poze Theo Poze noi |
Multimim mami Doris ! si ai tai sa creasca sanatosi
Raducu si mamica lui Iulia
Bebe voios de mami Iulia
raluk16 spune:
Bucatareasa Uka eu zic sa te mai interesezi de costumasul cu melcul daca nu il poate purta acuma, ca ala acuma e fain, cat sta pe burta, un melc in picioare nu arata tare bine
Esti fenomenala, rad aci de una singura (dar macar nu ma sun pe mine cand ma simt singura ). Ce tare ai fost si cu lista cu bullets!
M-am emotionat tare de ce mi-ai zis, asa ca nici nu o sa repet, ca mi-o iau in cap
Abia astept sa vad poze cu voi hippioti betivi la Vama
Semnat: Raluca Dana
Mami fericita de minune Alex (16 octombrie 2009)
NelaM spune:
Uka, ia zi-mi mami mie la ureche ce culoare iti merge la suflet? Si sa nu zici roz, ca eu nu te vad fata de bombon, ci mai degraba de culoarea verde.
Auzi, da' cu copiii aia ce ai sa ii articulezi (fie si in gand, numai)? Sa bag aia cu pamfletu', oare?
Doamnelor, va salut!
Nela si Ana nazdravana (19.09.09)
Don't take yourself so seriously, no one else does...
Am vrut sa scriu cu zise 1... bine ca nu mi-a iesit cu rosu si bold!