Dovlecei de sept-oct 2009 *101* a venit primavara"

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iulika29 spune:

Am vazut si pozutele cu Maia..toate 233 La cele cu tabloul cel frumos am mai zåbovit putin..Maia e o scumpå..Si are muuult pår.Så iti tråiasca fetita , mami!!

Sabina imi pare tare rau ca treci printr-o perioada mai proasta..Dupå atata timp , te cred ca esti trista cand ramai singuricå.Si mai ales ca ai avut mici probleme si cu Erika.Sper din tot sufletul så treaca perioada asta urata si astenia aia de primavarå, la care si eu reactionez mai altfel.Te pup si te imbratisez

www.webshots.com/user/IulikaB" target="_blank">POZE

Iuliana, Cea mai Fericitå de Bruce Nicholas (14.08.2009)

Bruce, minunea noastrå

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana15 spune:

mai Selen mami..era ceva despre diversificarea aceasta..ca tot sunt pe val acum..oare ai zis ca i-ai dat ceva de dimineata la Ebruska?! vai, lecitina vietii...lasa ca ma duc sa vad in urma..dar mai tarziu ca s-a trezit mandra..15 min, pe ceas!!! (de somn)

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanna81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Dana15

am inceput si noi diversificarea..nu sunt in extaz pentru acest lucru, dar nici nu ma intristez;

stateam cu Ana in pat, ea pe spate se juca cu elefantelul ce i-l tineam eu atarnat..mancam un mar asa, cu pofta..copila se intrerupe din joc si ma tinteste..incepe sa plescaie..zic "hai sa vedem"..i-am cojit o bucatica de mar si i-am dat-o..si-o tinea singura in manuta si si-o indesa in gurita..a supt-o, a molfait-o si la un moment dat pentru ca mi-a fost teama sa nu se inece (marul era din acela de tara, super copt, oarecum deshidratat de la stat in caldura din bucatarie) i-am luat-o..a inceput sa tipe!
am vrut sa-i fac repede niste suc, dar nu parea sa aiba rabdare sa asamblez eu storcatorul..am dat pe razatoare..a mancat cam 5 varfuri de lingurita! era asa fericita! va rog sa ma credeti ca zambea cu gura deschisa cand vedea lingurita..unde mai pui ca nu avea rabdare si isi lua singura piureul din lingura si si-l ducea la gura

ma bucur tare ca i-a placut..si ca a inghitit frumos..draga mamii draga!

Mamica de minune scumpa Ana Elisa -16.octombrie.2009

Nasterea unei prichindute

Thank God I'm a woman!

www.flickr.com/photos/38426629@N04" target="_blank">Noi

ce dragut si ce emotionant povestesti tu mereu. un pentru o mamica foarte foarte gingasa. apropo, azi noapte ii aratam lui razvan cum tragea sotul tau la masina de cusut. a fost vizibil impresionat.

Ioana mama lui Carol Ioan

Pataniile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Inca una si tac
Io in viata mea cel mai mult am urat sa miroasa a mancare in casa..de haine nu mai vorbesc (vomit instant)
Da de cand fac supica lu buburuza, asa imi place cand vine un miros de ceapa si telina si ce mai bag io acolo ma simt si io utila, na, ca nu-i dau din borcane cum credeam..si nici nu gateste mama pt ea..as ma infoi in pene...

Si mai Selen, m-ai omorat cu site-ul ala..as vrea sa-i iau un www.ertual.ro/Product/B000J31QIS/Unique-Infant-Baby-Snail-Costume-Sz-12-18M" target="_blank">d-asta sau www.ertual.ro/Product/B00171N6IO/Lil-Characters-Infant-Lamb-Costume-Off-White-Pink-Light-Blue-12-18-Months" target="_blank">d-asta da sunt pt copii peste un an..sunt bestiale, mor de ele..va dati seama cum ar arata inntr-un costum d-asta ?

Uka, cea mai fericita mamica de C a r i n a - 14 septembrie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selen80 spune:

Uka EGZACT, I am unique!
ca mi-ai adus aminte, n-am mai intrat demult la mamici de Constanta...de DanaAlex vorbesti, nu?

Dana cu cat entuziasm povesteti tu fiecare lucru legat de Anutza
de diversificare...eu am zis ca i-am dat ieri si alaltaieri suc de morcov, si ca azi ii bag si putin suc de mar....atat...cred....

de ursulica Ebru Fatima (29.08.2009) PRIMA POZA!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui happy_uka

Inca una si tac
Io in viata mea cel mai mult am urat sa miroasa a mancare in casa..de haine nu mai vorbesc (vomit instant)
Da de cand fac supica lu buburuza, asa imi place cand vine un miros de ceapa si telina si ce mai bag io acolo ma simt si io utila, na, ca nu-i dau din borcane cum credeam..si nici nu gateste mama pt ea..as ma infoi in pene...

Si mai Selen, m-ai omorat cu site-ul ala..as vrea sa-i iau un www.ertual.ro/Product/B000J31QIS/Unique-Infant-Baby-Snail-Costume-Sz-12-18M" target="_blank">d-asta sau www.ertual.ro/Product/B00171N6IO/Lil-Characters-Infant-Lamb-Costume-Off-White-Pink-Light-Blue-12-18-Months" target="_blank">d-asta da sunt pt copii peste un an..sunt bestiale, mor de ele..va dati seama cum ar arata inntr-un costum d-asta ?

ar fi criminala!!! se potriveste la ce shootinguri faci tu cu Carinutza...o imbraci asa la aniversarea de 1 an

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemsy spune:

Buna fetelor!
La multi ani dovleceilor sarbatoriti!!
Nu stiu daca s-a mai spus, dar uitati aici daca tot se vorbeste de antepremergator:
http://www. bimbomarket.it/quattro-P10470.htm

Revin ca s-a trezit!

Gianina, fericita de strengar Loris Stefan (02.10.2009)

Asa s-a nascut Loris

Mergi la inceput

acum am intrat si eu mai "in detaliu" pe site-ul ala, si au niste preturi beton, si la jumperoo, si au si centre din alea de activitati cum mi-au placut mie, oare care-i shpilu' de-s asa ieftine??!

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_07 spune:

Dana,atat de frumos ai scris de momentul altor "gusturi"mi-o si imaginez pe Ana molfaind de zor la marut
Si eu ii mai dau lu' Razvi cate o bucata mai mare de mar decojit,pt gingiute...cand molfaie la ea,se aude un scartait tare sod.Oricum,la noi,e muult mai de efect decat orice jucarie de dentitie

Fetelor,despre ce poezioara a Techilei vorbiti?Am tot cautat postari de-ale ei dar nu am vazut nimic in afara de ce a avut si pana acum.Plizzz,deschideti-mi si mie ochii

Mely , implinita de Alexandru si Razvan

Primavara e modul in care natura ne spune : "Sa inceapa petrecerea !"

_

"Cine-ti saruta genele-n somn ?
Si cine-i acolo cand ingerii dorm ?
Toate zanele bune sa te ocroteasca...
Toate florile campului sa te infloreasca..."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happy_uka spune:

Citat:
citat din mesajul lui selen80

Uka EGZACT, I am unique!
ca mi-ai adus aminte, n-am mai intrat demult la mamici de Constanta...de DanaAlex vorbesti, nu?

Dana cu cat entuziasm povesteti tu fiecare lucru legat de Anutza
de diversificare...eu am zis ca i-am dat ieri si alaltaieri suc de morcov, si ca azi ii bag si putin suc de mar....atat...cred....

POZE URSULICA 0-6 luni
POZE URSULICA 6 LUNI +
nunta

Exact, de ea e vorba; am iesit de cateva ori, mai vb la telefon, e foarte sufletista. Are 2 copii suuuper haiosi dar genul piticii atomici... criminali, sunt 10 luni intre ei... mereu ii spun ca nu stiu cum reuseste!!

Mi-ai dat super idee s-o imbrac de ziua ei in oita sau iepuras sau melc ... Hihi!!

Mergi la inceput