Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Mada, probabil ai aflat intre timp ca intalnirea de azi s-a amanat pe saptamana viitoare din cauza vremii. Oricum eu nu-mi puteam scoate masina din garaj, am o rampa f. abrupta si e plina de zapada. Si eu m-am saturat de iarna asta !!! Ma enerveaza ca nici nu pot scoate pitica afara si e f. agitata si ea.

Elena, nici eu nu cunosc vreun kineto, poate ar trebui sa intri la mamicile de varsta voastra sa intrebi.

Eu sunt cam intoarsa pe dos, fina mea care asteapta un bebelus (are 32 sapt.) s-a internat de urgenta cu sangerari mari; are placenta previa, e lipita de uter am inteles, sau ceva de genul, si e in pericol sa nasca prematur. Acum e internata, sta numai in pat, nu are voie nici la toaleta sa mearga, i-au pus pampers... Si asa era ea ingrijorata ca are anticorpi de lupus. Of, eu o tot incurajez, i-am zis ca piticii merita orice sacrificiu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Rami da am auzit ca s-a amanat oricum nu ajungeam, mai bine sapt viit, am auzit ca de duminica isi intra in drepturi primavara!

Pussilinamultumim de intrebare suntem bine, Sof nazdravana dar sanatoasa asta e cel mai imporatant!o sa incarc in seara asta poze cu ea ca nu am mai pus de mult!Tustele ce nazdravanii mai fac?

Aurico bine ati venit in club!Dupa cum am mai spus Sof mi-a desenat cu marker permanent canapeaua crem nici macar huse detasabile nu are si peretele din sufragerie tot crem, tot cu marker permanent!Sanatoase sa fie si la cat mai multe picturi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

LA MULTI ANI Mateias scump !!! Sa fii sanatos, norocos si sa-ti bucuri parintii ! Dream, sa-ti traiasca baietelul, gata cu bebeluseala. Stiu ca n-ai timp, dar poate mai treci pe la noi, macar sa ne pui si noua niste poze. Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

LA MULTI ANI FERICITI MATEI!

Fetele ce le mai gatiti puilor?Eu sunt in pana rau de idei cu mofturoasa mea!
Inca o intrebare pt fetele cu copilasi mai mari le dati ciocolata?Sof inca nu primeste dar ma gandeam ca o bucatica bio odata la o sapt nu ar strica mai ales cacaoa stimuleaza inteligenta, adevarat eu ii mai pun cacao in diverse praji pe care i le fac in casa sau ii mai dau budinca bio cu cacao.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

La multi ani Matei!!

Noi suntem bine, ne chinuim in a manca si a nu manca.
De o luna fetitele mele fac zilnic kinetoterapie. Irinus cica ar fi usor hipotona la picioruse, in schimb e tare activa si iute.
Le puteti vedea www.flickr.com/photos/monicahhh/sets/72157621980600772/" target="_blank">aici

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kariris spune:

Fetelor voi pe ce lume sunteti? Nu ati aflat ce a patit first carmen a noastra, mamica prin fiv si ea?
Eu azi am aflat si sunt socata, speriata, nu-mi revin!
M-a sunat Sheri si mi-a spus ca e in coma, ca nici eu nu am mai intrat pe forum de foarte mult timp. Doamne cat e de nedreapta viata asta!
Haideti sa ne rugam pentru ea sa o ajute Dumnezeu sa se bucure de copilasii ei in continuare!
cititi la generale.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Remember me?
va imbratisez mamici dragi! Din pacate, n-am mai trecut pe la voi de f. multa vreme...La Multi ani, cu intarziere cu ocazia lui 8 Martie! Sper ca ati petrecut frumos, ati fost rasfatate si apreciate mai mult ca de obicei!

Un pupic special pentru vechile mele prietene pussi, ginger, ciarli, delfi, cellu...nu mai stiu cine mai era...andicu...Pup si pe mada si cris...dar cu ele ma "vad" un pic mai des la clubul clopoteilor, unde mai intru din cand in cand...

De cand n-am mai intrat am vazut ca au aparut multe mamicute noi! Le salut calduros! Ma bucur pentru voi si sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi!

As vrea sa va intreb ceva...cine poate sa-mi raspunda, please...

In curand o sa vin in Romania si intentionez sa fac si al doilea FIV (de data asta cu embrioni criogenati). Mi-au mai ramas de la primul FIV 3 embrionasi si as vrea sa incerc din nou anul acesta...

Intrebarile mele ar fi:
- care mai este siuatia FIV in Romania? Auzisem ca s-au sistat pe o perioada nedefinita, in urma unui scandal si as vrea sa stiu daca se mai fac sau nu. Am citit ca ordinul este de pe la sf. anului trecut sau de la sf. lui 2008? ..nu mai stiu...trebuie sa verific..
- daca a facut vreo mamica FIV cu embrioni congelati,poate imi da si mie mai multe detalii despre procedura...(daca a facut pe ciclu natural, ce trebuie sa faci inainte: analize, alte investigatii, minitorizari..)
Eu voi face la Giulesti...ce preturi mai sunt pe acolo? (daca stie cineva)..

Multumesc f. mult, in avans! Va imbratisez si ma duc sa va mai citesc un pic din urma!

Pupici

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

My God, Lachi! N-m stiut..eu chiar sunt pe alta lume...daca n-am mai intrat de mult..
Saracuta de ea! Ma rog la Dumnezeu sa se faca bine! Ma duc sa citesc ce s-a intamplat!
Multumim ca ne-ai spus! sa ne rugam pentru ea!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adaca spune:

LA MULTI ANI MATEI !

Urmeaza sa pun si ceva fotografii.

Mergi la inceput

La Multi Ani Mateiut, tizul nostru! Sa fii sanatos, sa cresti armonios, sa fii un om bun si sa le aduci bucurii parintilor tai, nenumarate!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput