Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!
Raspunsuri - Pagina 5
elenada spune:
Fetelor multumesc de raspunsuri. M-am linistit acum.
Azi au mancat foarte bine fructe cu branzica. Deci am inlocuit cumva lapticul cu branzica. Tot e bun.
Ieri domnisoarei mele nu i-a palcut pireul de legume asa ca a papat laptic. sper sa ii placa azi. tot schimb si eu la el una alta ca sa nu le dau in fiecare zi acelas lucru dar se pare ca in unele zile nu il nimeresc pe placut piticilor.
Va pupic
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
adaca spune:

pentru toate mamicile si multi ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pentru piticii
Va salut pe toate, noi suntem bine, suntem mari si tare, tare nazdravani. Rares face ce nu au facut Darius si Caius, dar ce conteaza sanatos sa fie.
madalina28 spune:
Fetele cica e intalneala joi la Dantes care va bagati?
Elenada bine ca ai descoperit ceva ce le place, la mine tot greul cu matza a inceput odata cu diversificare, nu faptul ca gatesc aproape zilnic(recunosc ii mai dau si 2 zile din aceeasi mancare, asta dc i-a plaut in prima zi) ci mofturile domnisoarei ma omoara.
Ade
da pozici cu nadravanii nu ne pui?
aurel_cris spune:
Astazi am fost si noi la controlul de 2 anisori,Bia are 87cm,11.700kg,este dezvoltata cam in toate ca pentru un copil de 2 anisori jumatate,exceptie fiind vorbirea unde ar fi la 1 anisor jumatate.Ne-a dat o trimitere la verificat auzul dar sigur este ok si la speech therapist sa o verifice.Stie o gramada de chesti daca ii zici sa iti arate,ce sa zic si fratele meu a vb cam pe la 2 ani jumatate.Dar cand a inceput nu-l mai oprea nimeni,ramaneai uimit de cate stia,deocamdata nu ma ingrijorez.
A doua zi dupa ziua ei sa vedeti ce autograf ne-a dau pe fotoliul alb,sa vedem acum daca ies la curatatorie.
.
Pupici la toata gasca.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
Bianca B spune:
Gata, au trecut si babele, Dochia si-a scuturat bine cojocul sapt trecuta prin toata Ro, sa speram ca au fost ultimii fulgi ![]()
Rami multumesc, ciupercile sunt oua umplute cu capacele de rosii, m-am inspirat de pe site-ul bucataras. Tortul a avut blat de pandispan cu crema de branzica iar ornatul mi-a luat mult timp, fiind si prima data cand am folosit glazura de zahar. La 2 anisori o sa-mi ia mai putin timp ca doar am experienta
Bianca de aurel_cris
ptr frumosul autograf ![]()
Si eu il las pe David sa deseneze dar ca sa fiu sigura ca nu raman pete am cumparat carioci a caror culoare iese la spalat.
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
elenada spune:
Buna fetelor
Madalina sa stii ca ai mei sunt inebuniti dupa pireul de fructe. La pireul de legume fac cu randu. A fost o perioada cand Matei nu prea manca si Ana manca tot. Acum daca mananca Matei s-a gandit Ana sa faca ea figuri. Le gatesc zilnic din dorinta de a avea in fiecare zi gusturi noi si ei nici nu apreciaza.
Aurel cris ce autograf frumos va dat micuta vedete. Cine stie cand ajunge mare ce vedeta importanat o sa fie si o sa imparta autografe peste tot.
Bianca am salivat in fata pozei cu bunatati. Foarte frumos aratau si cred ca au fost si foarte gustoase. Felicitari esti o gospodina desavarsita.
Fetelor stiti un medic kinetoterapeut bun in Bucuresti. As vrea sa ii duc pe pitici la un consult.
Va pup
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Bianca B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elenada Buna fetelor Bianca am salivat in fata pozei cu bunatati. Foarte frumos aratau si cred ca au fost si foarte gustoase. Felicitari esti o gospodina desavarsita. elena fericita de Ana Maria & Matei Stefan - 18 iulie 2009Piticii mei iubiti Povestea noastra in Tabu ***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!! |
Doar cand vreau

Elenada multumesc, imi prind bine laude

Mani_bany multumesc
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
rami 73 spune:
Eu ma bag la intalnirea de maine, Mada.
Adica asa sper. Tu vii ?
Bianca, deci tortul ala era facut de tine ?
Wow, chiar ca te pricepi, fata de altele...
Si eu fac des oua umplute, ce idee mi-ai dat sa le dau forma de ciupercute.
La mancare gatita ma mai pricep si eu, dar la dulciuri...
Aurel, ma bucur ca Bianca e bine.
Nu te mai tot ingrijora cu vorbitul, mie mult mai important la un copil mi se pare sa gandeasca, sa faca singur niste corelatii etc. Nici noi nu spunem foarte multe cuvinte fata de alti copii. Dar nu-mi fac nici o grija, cu siguranta va vorbi pana se marita (poate chiar prea mult
).
madalina28 spune:
Rami aveam de gand sa venim dar cu ninsoarea de afara chiar nu stiu ce sa facem, trb sa vb cu Andreea sa vedem ce hotaram.
Elenada mie pediatra imi spunea ca bebelusii la aceasta varsta au gusturi cam ciudate, daca refuza piureul de legume i-l poti amesteca cu un fruct care ii place ei/lui, de ex eu la un mom dat ii amestecam cam tot cu caisa si piersica.Cu un kineto nu te pot ajuta poate fetele din Buc.
Ma gandesc oare ce o fi facand Moni cu printesele nu a mai dat pe la noi de mult timp ca de altfel muuulte mamici!
Nu mai suport iarna asta vreau caldura, sa fie 40grade sa ma prajesc la soare nu-mi placea iarna nici inainte acum deja o urasc!
pussi spune:
salutiiiiiii
aurica frumos desenul, si la mine e la fel... pe pereti
Bine ca sunteti ok, cu vb nu te agita, se datoreaza probabil celor 2 limbi care se vorbesc curent in jurul Biancai!
elenada gusturile sunt diferite, Tustele pe la 9 luni au mancat cu placere si fara probleme cam tot ce la dadeam... dar acum la 2 ani si 3 luni aveeeeeeeeeeeeem la preferinteeeeee de as putea bucatariiiiiiiiii toata ziua!
bianca ff frumos tortul si bunatatile! o sa ai timp si de bucatarie dupa 2 ani!![]()
mada Sofia ce mai face?