Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!
Raspunsuri - Pagina 4
madalina28 spune:
La multi ani doamnelor!
Rami hehe ce vremuri cu stat pe la terase/cluburi pana se inchidea, iar 1-8martie nu trecea fara macar un streaptease, dar si acum bucuria e mai imensa cu bubulina langa mine si sincer nu duc dorul de asta inca nu sunt hotarata sa ma duc sau nu, cumnata mea care are si ea o fetita de 1ani si 2luni ma tot bate la cap, dar ca sa ma simt bine am bagat un coafor, machiaj, epilat![]()
many_bani spune:
LA MULTI ANI, frumoase doamne,
Sa aveti o primavara de vis
Pup
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
pussi spune:
mada sa sti ca si eu m-am schimbat enorm.... vorba ta, fara cluburi, terase, cafele si restaurante. Parca sunt mai familista![]()
Bianca B spune:
La multi ani femeie frumoasa, frumoasa ca razele soarelui primavara cand ne umple sufletele de voiosie!
Zambeste, astazi e ziua ta!
Tot anul sa iti fie un zambet!

Ramy multumesc de atentionare. Am modificat si sper sa fie fotografiile de la petrecere de data asta 
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
amzulica spune:
La multi ani, mamici! Sa avem o primavara frumoasa cu sanatate si cu bucurii.
Ehee, cluburi, discoteci, nopti pierdute pe la terase vara, pe la strand cand nu mai puteam respira. Istorie ... DAR ... e insutit mai frumos acum. Luca a inceput sa spuna clar mama si tata, stie pa si bravo in rest tipa si nu-i tace gura toata ziulica.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Uitasem - azi e baba mea da? Ninge la Bucuresti ... ![]()
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
ciarli spune:
LA MULTI ANI, MAMICI DRAGI!!!

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
rami 73 spune:
Hi, hi, ieri a fost baba mea, a fost soare, desi cu dinti...![]()
Aveti dreptate, s-a schimbat putin perceptia "distractiei" de pe vremuri, acum totul este diferit si probabil asa va ramane...totusi, eu recunosc ca am inceput sa simt nevoia socializarii mai dese si de ce nu, o mica destrabalare, macar asa, de 2 ori pe an.
Cred ca face bine putina divagare de la cotidian.
Pussi, camara n-am incuiat-o, dar sunt cu ochii pe ea; bobocica mea merge bine deja, si-a dat drumul deodata, ia si curbele cand e cazul.![]()
Si facem o multime de lucruri: pa-pa, batem din palme, batem din picioruse, dansam pe muzica, imitam catelul, sarpele (ssssss...), calutul, tractorasul
, aratam ochii, nasul, gura, urechile, parul, degetelele, burtica, pasarica
, picioarele, manutele (si la ea si la ceilalti), stim toate jucariile, recunoaste culorile (doar la cuburi deocamdata), arata un degetel cand o intreb cati ani are, aduce obiecte la cerere chiar din alta camera, aprinde/stinge lumina la cerere (si nu numai
), canta (e mortala, parca e la opera
) etc. Bine, multe la face de mai demult, de pe la 9 luni. Spune tata (la greu
), papa (cand ma vede cu castronul), apa (cand vede canita), mama inca nu
, plus pe limba ei o gramada. Hai ca am laudat-o, ca doar e a mea.![]()
Elena, eu zic ca piticii tai papa destul laptic, si hrana solida de asemenea. Noi acum papam laptic doar la trezire si la culcare, cate 240 ml, deci aproape 1/2 litru. Oricum, asa cum a zis si Pussi ei isi iau calciul si restul si din branzica, iaurt, smantana etc.
Bianca, ce flacau motorizat ai
, cred ca a fost incantat de cadou. Mi-au placut aperitivele,
ciupercutele din ce le-ai facut ? A, si tortuletul - f. original.![]()

de
Bianca Maria 4.03.2008