Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!
Raspunsuri - Pagina 3
many_bani spune:
Anis bine ai venit 
Am rasfoit si eu albumul tau, ai niste fetite minunate, sa va traiasca 
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
Bianca B spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anis Primul meu copil e FIV, INGRID ALEXIA< nascuta la 2.08.2005 ,FIV la Giulesti cu COCEi si nasterea Cu TUTUNARU. Dupa care au urmat 2 sarcini f naturale si asa am 3 fete... *** AniS Iris-Medeea *** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)*** Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)*** Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) *** IUBIRILE MELE"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself." |
Anis nebanuite sunt caile Domnului! Sa-ti creasca frumos printesela si sa fiti sanatosi cu totii

Ramy felicitari Ilincutei umblarete, ce era ea plina de activitate pana acum! sa vezi de acum inainte! sa vezi ce sport prin casa ai sa faci si tu
Doris sa-ti traiasca puisorul dragalas, sa creasca frumos, sa pape bine si sa doarma si mai bine

Astazi e baba mea si e o dimineata absolut superba asadar macar inceputul de an va fi 'insorit'. Nu conteaza de fapt cum va fi caci cu David in viata noatra fiecare zi e o binecuvantare.
si o duminica frumoasa va dorimPrimul Craciun
David, puisorul nostru drag (17.02.2009)
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
aurel_cris spune:
Suntem si noi pe drumul cel bun Bianca este bine nu se mai satura acum toata ziua zice papa
,astazi o sa facem si noi un gretaras in cinstea ei.Nu cunosc deloc copii aici sa ii fac o party,asta este.O sa va fac niste poze sa vedeti ce isprava mi-a facut asa ca de 2 anisori.
Mada hai ca ti-am dat si eu o mana de ajutor am trecut datele de la Anis,Doris ca tot aveam un pic de timp liber
.Si am sters listuta pt ianuarie,februarie la noi apar mereu noi fivuleti
.
Pupici la toata gasca.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Cum cresc eu
madalina28 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris Suntem si noi pe drumul cel bun Bianca este bine nu se mai satura acum toata ziua zice papa Mada hai ca ti-am dat si eu o mana de ajutor am trecut datele de la Anis,Doris ca tot aveam un pic de timp liber .Pupici la toata gasca. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaCum cresc eu |
Distractie placuta azi, chiar dc nu sunt si pici sunt sigura ca pitica se va simti foarte bine fiind numai ea in centrul atentiei!Tu zici ca mi-ai dat mie o mana de ajutor????Immmm nu prea cred!Cred ca este invers!Tu deschizi capitole si faci listute eu numai am completat pe ici pe colea!

Anis ti-am admirat fetele sunt absolut minunate toate 3, dar Ingrid m-a dat pe spate cu ochii ei!
Ce faceti doamnelor maine?Pe mine m-a invitat cumnata mea la streaptise masculin dar nu stiu ce sa fac parca ma simt ca o baba nu am mai fost dinainte sa raman gravi intr-un club!Ma mai gandesc macar un coafor tot bag dimineata na ca sa ma simt bine toata ziua chiar de raman si fac macinici!
elenada spune:
Buna fetelor
Rami ce m-ai desumflat cu abdominoplastia. Chiar ma gandeam sa pun banuti deoparte pt asa ceva. Ma consolez cu gandul ca poate dupa ce incep piticii sa mearga am ce alerga si poate mai dau jos ceva kg.
Amzu nu am pretentia sa fiu cu abdomenul plat dar nici cu balonul desumflat atarnand nu imi place. Vreau sa mai pot si eu purta un costum de baie din doua piese.
Eu aseara am fost in club cu niste prietene. Am fost complet depasita de situatie. Muzica oldies dar parca prea oldies. Inghesuiala mare zgomot mult fum si cam atat. M-am ramolit rau frate.
M-am lecuit de club pt mult timp.
Fetelor cam cate grame de mancare solida ar trebui sa manance un bebe de 7 luni la o masa. Asa cam care ar fi media?
Piticii mei nu prea mai beau laptic. Au scazut portia rau de tot. de la 180 ml cat beau inaite abia beau 120 ml si rar 150 ml la o masa. ei mai au doar 3 mese de lapte.
Pupici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
Bianca B spune:
Seara buna
Baba mea a fost insorita pana la apusul soarelui!
Amzulica maine e baba ta, sper ca n-ai uitat
Pai sa mai lase ceva fete Luca al tau si la feciorul meu, sa nu fie egoist
lui David ii plac alea mai mari decat el 
Aurel_cris ma bucur ca si-a revenit Biencuta, sigur va recupera mancarea nemancata cat fost bolnavioara
Anis printesele 2 si 3 le-ai nascut tot prin cezariana?
Nu stiu cum e in Ro dar pe aici foarte multe femei sunt insarcinate. La biserica astazi erau mai multi copii decat adulti
Este un cuplu care are tripleti, ea duce unul si el doi, mereu intra in fata la impartasit. Sincer m-au trecut fiorii cand i-am vazut la inceput, cand stiu cum a fost doar cu unul parca ... dar Dumnezeu da la cel care poate duce, nu?
Am adaugat si noi foto de la petrecerea de sambata trecuta, poftim si ne admirati ![]()
Petrecere 1 ani#351;or
David, pui#351;orul nostru drag (17.02.2009) Primul Cr#259;ciun 09
Bianca, m#259;mica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
Bianca B spune:
Aoleo
am scris cu diacritice romanesti si uite ce semnatura mi-a iesit 
Gata am modificat!
Elenada sincer nu stiu si nici nu am cantarit papica. Am inceput diversificarea la 6 luni fara o sapt iar David la 7 luni inca avea doar o masa solida. Pe la 11 luni a avut vre-o 3 sapt cand isi injumatatise lapticul baut zilnic. Acum bea cam 1/2 litru pe zi.
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
rami 73 spune:
La multi ani de 8 martie, dragi mamici !
Sa ne fie sanatosi copilasii si sa ne cante in curand cantecele de ziua mamei !![]()
He, he, Mada, mi-ai adus aminte de vremurile bune. La mine de cativa ani era traditie programul de streptease masculin de 1-8 martie, n-am scapat nici o trupa.
Eu si cateva prietene aveam abonament la asa ceva. Anul trecut si anul asta n-am mai fost, dar de la anul musai imi revin la normal.
Cu cluburile nici eu nu ma omor, din cauza fumului...
Bianca, nu reusesc sa vad pozicile voastre, apar doar cele de la Craciun. Eu am pierdut pozele de la 1 an, ma chinui acum sa recuperez macar o parte din ele.
Elena, din pacate daca e multa piele in exces, aia nu prea se duce cu sport, daca slabesti e mai rau; cred ca se poate scoate, dar fara liposuctie.
Noi am inceput diversificarea la 5,5 luni, sincer nu mai stiu exact cat manca la 7 luni, dar ea a mancat bine de la inceput, fara nici un moft la nimic. La un moment dat ne-am stabilizat la aprox. 250 g la o masa. Mofturi la lapte am mai avut si noi asa, pasager, dar isi revine, am avut chiar si zilele trecute. Am inteles ca mai sunt perioade din astea, dar trec, o sa treaca si la voi. Se vede din poze ca fetita e mai mancacioasa.![]()
Pupici tuturor !
elenada spune:
Pentru ca sunteti cele care insenineaza zilele barbatilor - desi ei se plang dar numai pentru ca asa s-au obisnuit - pentru ca sunteti cele care suflati dragoste peste orice faceti voi si familia voastra, pentru ca sunteti cele care numai cand priviti catre copiii vostri, dati lumii mai multa frumusete, pentru ca sunteti cele care gasesc in fiecare zi timp pentru orice problema si orice nevoie a celor dragi, pentru ca, desi va mai plangeti cateodata, o luati de la capat in fiecare zi, mai puternice si mai hotarate, pentru ca sufletul vostru stie ce e iubirea, cum se daruieste si cum se primeste ea... si pentru tot ceea ce reprezentati... pentru voi timpul se opreste putin in loc la fiecare inceput de Primavara, sa va aduca un omagiu...La multi ani!
Rami ai mei papa dimineata la 10 cam 200 gr de pireu de fructe iar la pranz cam 150- 180 gr pireu de legume cu carnita. Mananca foarte bine dar nu mai beau asa mult laptic. La 6 dimineata abia mananca 120 ml laptic la 6 seara cam tot la fel 120-150 ml depinde cum au ei chef iar seara inainte de culcare beau 150 ml laptic cu o lingurita de cereale in el. Asta e tot laptele lor. Nu e nici jumatate de litru pe zi. parca e prea putin.
Bianca cred ca uneori poate fi mai greu cu un bebe decat cu doi sau trei. Singurul inconvenient cand ai doi sau trei e ca te deplasezi putin mai greu. Eu nu reusesc sa ies singura cu ei afara ca nu ii pot duce pe amandoi dar in rest ma descurc.
Va pup fetelor
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
pussi spune:
LA MULTI ANI DRAGI MAMICI SI DOMNISOARE!
aurica ma bucur ca sunteti mai bine!
ramy cum stati cu mersul? ai incuiat camara?![]()
elenada cu mancarea....si eu am avut fel si fel de ganduri pe la 5-9 luni! In primul rand daca manaca asa bine mancarea solida, e ff bine si trebuie sa ti cond de faptul ca mult mai consistenta decat laptele, prin urmare e normal sa manance mai putin lapte dupa ea. Daca pe tine te nelinisteste cantitaea de lapte bauta(din cate vad asta e problema) poti pune unt in pireutul de legume sau poti inlocui masa de lapte de la 18 cu iaurt/branzica... 28 gr. branza echivalaeza cu 114 ml lapte! Tustele de la 1 an nu au mai vrut lapte deloc si l-am inlocuit cu lactate .... mult mai multe decat laptele baut. Acum iar beau 300 ml dimineata! dar mai au cel putin o masa de lactate!
Cu abdomenul... nu cred ca mai am sanse de plat niciodata
tot ce fac e cremuiala zilnica cu diverse substante de reducere in cm
efecte nu prea sunt, poate ca are mai multa tinuta si nu atarn asa...
Cluburi... dupa o incercare esuata... pas!

Iris-Medeea
*** sufletelul meu mic*** (9 octombrie 2008)***