Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si eu ma rog pt Carmen. Doamne Da se se faca bine!

de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amzulica spune:

Citat:
citat din mesajul lui lachione

Fetelor voi pe ce lume sunteti? Nu ati aflat ce a patit first carmen a noastra, mamica prin fiv si ea?
Eu azi am aflat si sunt socata, speriata, nu-mi revin!
M-a sunat Sheri si mi-a spus ca e in coma, ca nici eu nu am mai intrat pe forum de foarte mult timp. Doamne cat e de nedreapta viata asta!
Haideti sa ne rugam pentru ea sa o ajute Dumnezeu sa se bucure de copilasii ei in continuare!
cititi la generale.

Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna

eu de cand am auzit stirea la TV m-am gandit instinctiv la ea - nu stiu de ce - se pare ca o mai tin in viata doar aparatele. Fereasca Dumnezeu - Doamne ajuta sa se intample o minune sa nu ramana copilasii obtinuti atat de greu fara mamica lor.

La multi ani pentru Matei de Dream.

Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rami 73 spune:

Sunt pur si simplu socata ! Carmen, te rog lupta pentru viata ta ! Doamne, ajut-o sa revina la copilasii ei !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Am ramas fara cuvinte la stirea despre Carmen,si eu sa revina langa pui ei.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Mateias
Dream mami daca citesti sa iti faci si un pic de timp sa ne spui ce face strengarul mic.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madalina28 spune:

Am citit ieri ce s-a intamplat cu Carmen,am vazut si la tv, nu pot crede!Doamne Ajut-o sa-si vada copilasii mari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Mamici dragi, eu intru destul de rar aici (spre rusinea mea) dar aseara, citind, am vazut ca una dintre mamicile curajoase prin fiv trece printr-o tragedie... De atunci nu-mi pot lua gandul de la ea! Carmen, ma rog pentru tine, sa dea Dumnezeu sa se intample minunea si sa te intorci la copilasii tai!

manu
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008
http://family.webshots.com/album/570097332OcrkWq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutiiiiiii

Matei, LA MULTI ANI FERICITI!!!

DD sa te aiba in paza Carmen! nu stiam ca e vorba de ea!

cati bine ai revenit! ce mai faceti voi?
mada noua achizitiei e Anei e un cucui.... N-am decat sa le pun casca de protectie, genunchiere, citiere... sau o armura romana.... ieri am facut prima plimabare cu tranvaiul Ama facut analizele pt. cresa si in 22 cred ca incepem!

wk frumos!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

cati_magureanu eu sunt o mamica de baietel obtinut prin crioET. Din cate stiu eu se fac fertilizari incontinuare, nu sunt probleme, singura clinica inchisa este Sabyc. Despre procedura am inteles ca difera de la o clinica la alta, dar in esenta cam aceleasi lucruri se administreaza. Pot sa-ti spun cum a fost la mine.
Eu am facut ET pe 18 feb.2009, am inceput din decembrie cu AC, pana in ianuarie cand am fot sunata si au zis sa intrerup Ac si sa incep cu estrofem. A fost cam cu 14-15 zile inainte de ET, am inceput cu 2tb/zi dar dupa primele echo. a crescut doza la 4tb./zi, deoarece endomedrul meu nu se ingrosa, cu 3 zile inainte de ET am inceput si utrogestanul si acidul folic si am tinut-o asa si dupa confirmarea sarcinii, pana spre 12 sapt. cand am primit schema de diminuare. Nu stiu cat ai inteles, ca si eu sunt cam imprastiata, daca mai pot sa te lmuresc cu ceva cu mare placere. Despre preturi nu stiu nimic, eu am facut la o clinica privata din buc. Bafta
Moni fetele tale sunt adorabile
Si eu ma ptr. Carmen.
Mamici cu pitici mai mari, cand aveti timp imi spuneti si mie din experienta voastra cu diversificarea. Scheme de diversificare sau pur si simplu cum ati inceput voi, se apropie si la noi momentul iar eu sunt intr-o mare ceata
Pup si w-e placut.

mami de Vlad (29.10.2009)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns betty78 spune:

Si eu pentru Cramen. Doamne ajuta sa se faca bine si sa revina acasa cat de curand

Betty78de Eric-Daniel 20 oct 2009 si Mario-Alexandru 16 aug 2007
www.flickr.com/photos/15923681@N07/" target="_blank">Pentru cine vrea sa ne admire
pozele noastre
asa creste bebe Mario

Mergi la inceput