Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!
Raspunsuri - Pagina 12
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 Many[/b] dar cu formula l-ai incercat?multi bebei efuza sanul pur si simplu sau cand mamei i-a venit cm-ul se spune ca-si schimba laptele gustul, asa a facut nepotica mea la 6luni s-a intarcat singura pur si simplu nu mai voia sa suga! |
Am incercat si cu biberonul, in prima zi nici nu deschidea gura, 10 min. m-am chinuit sa-i bag tetina in gura si nu a fost chip. Apoi nici suzeta nu a mai vrut in ziua aia. Inca nu am cm, sper ca mofturile lui sa fie trecatoare. Am fost avertizata de pediatra ca este poibil sa accepte greu alte gusturi, cica asta este problema copiilor alaptati exclusiv, cu exceptia celor pofticiosi.
Pupicesc mamicile si piticii
NB
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
elenada spune:
Si eu vreau poze de la intalnire.
M-am [regatit si eu sa vin la intalnire si cand sa plec pe sot la apucat o durere de rinichi iar pe Ana o criza de plans asa ca am ramas acasa sa linistesc copilul si sa doftoricesc sotul.
Am vazut ca au mers si bebici. daca stioam ii urcam si eu pe ai mei in masina si veneam.
Data viitoare apar si eu in formatie completa.
Pupici
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
DORIS_71 spune:
Abia acum am citit de Carmen. Sunt fara cuvinte si cu ochii in lacrimi. E nedrept ce s-a intamplat.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace.
madalina28 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamici_fiv
Da cunosc problema Sofia nu a pus gura pe bibu pana pe la un an cand am inceput operatiunea intarcarea, dar a mea a iubit tatica mama mama niciodata nu a refuzat-o si acum cand adoarme, cand e suparata alinarea ei este cu mana la tzitzi, mai nou zice veau sa mios tzitzi si isi baga capul sub bluza mea sa miroasa,ce? numai ea stie.... Elenada pai data viitoare nu mai ai cum sa lipsesti! |
pussi spune:
| citat din mesajul lui madalina28 Pussilina eu zic ca este totusi prea mic pt coprocultura!Poze de la intalneala a facut IoanaTugs le asteptam si noi.Aaaa si sa o parasc pe Ciarli care se vaita ca vrea sala, stii cum arata si ce sexoasa e...? ![]() Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
ca sa iasa ceva in copro ar trebui sa fie sau diaree sau constipatie... sau palid rau si cu vanatai sub ochisori! Cred ca ai dreptate!
Ciarli vreau poze cu voi!
Noi nu suntem bine deloc. Eni mi-a facut azi noapte febra 39,8 si Ana 39,2

madalina28 spune:
| citat din mesajul lui pussi Noi nu suntem bine deloc. Eni mi-a facut azi noapte febra 39,8 si Ana 39,2 ![]() |
Offf sanatate muuuulta!si mie tare mi-e teama de schimbarile astea bruste de temperatura, anul trecut la inceputul lui aprilie mi-a facut pneumonia!
ciarli spune:
Pupici fetelor.
Mada, mersi de compliment pe care ti-l intorc, si tu arati beton. Vreau si io pozele de la intalneala.
Pussi, nu pot deloc sa pun pozele lasemnatura, nu stiu ce sa mai fac?
Imi pare rau de piticele tale si Leia mea a inceput sa tuseasca. Pe mine m-a avertizat sora-mea ca e o epidemie naspa de laringita. Sper ca tustele sunt ok.
Pupici la toata lumea.
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Madalina & Sofia (01.02.2008)