Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!
Raspunsuri - Pagina 13
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ciarli Gata, poze noi la semnatura ![]() Leia&Maia |
Scumpe foc fetitele
.Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaSunt fetita mare
aurel_cris spune:
Pussi sanatate multa la bulinutele tale.
Noi abia am scapat de raceala,am fost toata trupa racita.Ieri am fost si noi la biserica si am impartasit bubulina.Aici au inceput ploile vad,deasemenea tot frig este.Biancai ii iese un canin deci avem showuri nocturne mai naspa ca de obicei.
A si vreau sa vad pozici de la intalnire,nu are nimeni?![]()
Pupici.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
elenada spune:
Eu acum m-am intors de la spital cu Matei. Infectia uribara nu a cedat tratamentului cu antibiotric asa ca alrg sa vedem unde e buba de nu cedeaza.
La vazut o dr pediatra care i-a facut si ea ecografie. A vazut si ea refluxul si malformatia de uretra.
A zis ca nu poate sa spuna cat de grava e malformatia pt ca ecpgrafic nu se vede asa bine.
Ea a spus ca daca reusim sa scapam de infectie si nu mai recidiveaza sunt sanse sa se corecteze de la sine malformatia.
La decalotat. Nu pot sa va zic cat a plans micutul. Am plans eu de durerea lui. Ma dat rau peste cap toata partea asta.
I-a recoltat si urina cu sonda direct din vezica sa vada daca mai apare infectia.
Ea spune ca e foarte posibil sa fie infectia la suprafata pe putulica.
Am inceput de aseara iar tratamentul cu augumentin.
Duminica e de garda si ma asteapta la ea sa vedem cum a iesit rezultatul uroculturii.
Sper sa fie bine.
Acum Matei doarme. E epuizat saracul de atata chin.
elena
fericita de
Ana Maria &
Matei Stefan - 18 iulie 2009
Piticii mei iubiti
Povestea noastra in Tabu
***CAMPANIA NOASTRA *** www.petitieonline.ro/petitie-p28651051.html" target="_blank">PETITIA NOASTRA - semneaza si tu!!
madalina28 spune:
Elenada eu stiu ca daca este sub tratament cu antibiotic nu este concludenta urocultura!Sanatate multa micutului!
Pussi cum mai sunt fetele?
Cris of si voi ati fost bonlavioare nu am stiut sanatate multa!
Degeaba m-am ferit eu am facut cum am facut ca m-am procopsit cu o pacatoasa de raceala/gripa,de abia ma tarai, am luat o paracetamol si fervex, degeaba, ceai la greu cu lamaie, acum fug prin casa de bubulina, a luat si sotul de la mine sper din tot sufletul sa nu ia si mica mea!
amzulica spune:
Elenada - si pe noi ne-a socat decalotarea - am facut-o la 9 luni si atat a urlat, si ca si cum n-ar fi fost de ajuns m-a pus si pe mine sa efectuez decalotarea sa fie sigura ca am inteles ce am de facut la baie pentru ca vreo 2 zile a trebuit sa-l curat cu rivanol.
Asta trebuia sa fie manevra sotului dar ... Ma rog - acum suntem OK.
Ramyyyyy - hai cu poze de la turta. Te-am trecut motivat la intalnire.
Sanatate multa la copilasii bolnaviori.
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
huski spune:
fetelor, ma primiti si pe mine?
Sunt fericita mamica a unui grasunel nascut prin cezariana pe data de 28.01.2010, 4.240kg, 54cm si apgar 10, la Giulesti, medic. prof. Marinescu ET: 18.05.2009
Nu am reusit pana acum sa scriu desi am mai avut tentative, dar ....stiti cum e...piticul imi ocupa tot timpul![]()
Elenada, imi pare rau pentru micutul Matei, sper sa se rezolve cat mai repede.
Cat despre problema noastra cu iesitul afara la 3-4 zile, cred ca incepe sa se rezolve, de 3 zile face zilnic fara ajutor.Multumesc oricum de sfat. O sa tin cont.
Huski,
de Radu Theodor
kittyke spune:
Off Elenada saracu Matei mi-e mila de el si noi am decalotat pe Mark in spital (noi acasa nu am reusit) si cand facea pipi urla de durere cam o saptamana ...nasol 
Madalina imi pare rau pentru voi , insanatosire grabnica 
Cris bine ca a trecut raceala si sunteti mai bine acum
Amzulica pentru tine si Luca 
Sper sa ne revedem data viitoare la o terasa cu bebici si cu husbenduri