Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!
Raspunsuri - Pagina 11
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui aurel_cris Many_bani sper ca Vladut a fost ok dupa vaccin,cat despre greutate se mai intampla sa fie si perioade in care nu pune mult in greutate dar atata timp cat este in parametri mie mi-au zis ca e ok.Aici nici nu se pune problema sa ii faci analize copilului pentru asa ceva.Dupa un an sti ca va pune mai putin in greutate,de ex. Bia mea din oct. nu mi-a mai pus deloc in greutate.M-am dus la control si mi-au zis ca fata este bine pentru varsta ei sa nu imi fac probleme.Eu normal ca m-am stresat dar acum cred ca are un prag de crestere caci mananca de rupe si a pus in greutate 300 gr,sper sa ii ramana pofta asta de mancare. Cristina de Bianca Maria 4.03.2008 BiancaSunt fetita mare |
Da, am trecut cu bine si peste acest vaccin, multumim.
Cat despre analize nici eu nu sunt fan, insa a sarit familionul in capul meu ca daca are copilul ceva si eu stau cu mainile in san
.O sa facem o urocultura daca reusesc sa recoltez si ptr hemoleucograma mai negociem, imi este mila de el sa-l intepe, chiar daca este in deget, ptr. sange.

Adaca ai niste flacai pe cinste, sa va traiasca
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
aurel_cris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adaca Am pus cateva poze, daca vreti sa le vedeti ![]() ![]() ![]() ![]() Ade cea mai fericita si DARIUS, CAIUS(15.09.2005) si RARES(13.12.2007)![]() ![]() www.flickr.com/photos/14340770@N02" target="_blank"> GAZELE MELE |
Sunt superbi mami,cred ca esti tare mandra de ei.

Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
BiancaSunt fetita mare
madalina28 spune:
Lachi te rog daca ai vreun cont al sotului lui Carmen sa-l faci public sunt sigura ca multe dintre noi ar vrea sa doneze cate un banut acolo care sigur le-ar folosi micutilor!
Ade ai niste baieti
unul mai frumos ca celalalt!Caius m-a dat pe spate cum sta el cu manuta sub barbie, ce privire domne' un adevarat cavaler!
Many, Sofia la 4luni avea tot 7kg, eu zic sa nu te ingijorezi, daca in primele 4luni ei iau in jur de un kg pe luna apoi incep sa ia mai putin mai ales unii bebelusi care incep diversificarea, a mea a luat cam un kg in primele 3luni apoi o luna 800g, o scosesem din maternitate cu 3200, de la 4luni a inceput sa ia intre 300 si 500gr, nu zic ca de pe la 11luni pana la un an si 4luni nu a luat decat vreo 300gr,dar era in parametrii normali, apoi de la 1,5ani pana la 1,11luni a luat foarte mult in jur de 4kg din cauza tratamentului profilactic tbc,iar acum are aceeasi geutate parca a mai scazut putin ca la sfarsitul lunii decembrie, dar nu ma ingrijorez este in grafic, urocultura este bine sa i-o faci, dar sa-l intepi asa de mic.....eu pe a mea am intepat-o prima data la un an si 8luni si tare mila mi-a fost!Atata timp cat mananca bine este ok, ei isi iau din alimente,lapte atat cat le trebuie!Ti-am scris cam tot istoricul sa te lamuresc un pic cam cum sta situatia in general la mai toti bebeii!
Aseara a fost intalnire de fiv-oase(multe dintre voi stiti) tare frumos a fost si m-am bucurat ca v-am revazut si ca v-am cunoscut pe unele dintre voi, poate mai repetam figura dupa Pasti dar sa veniti toate cu bebelusii din dotare sa facem sport impreuna ca aseara doar eu am fost de serviciu
de am tot alergat dupa nazdravanii de Sof si Vladi!
Amzulica m-am indragostit de Luca!Tare frumos si dulcel mai este!Telefonul merge?Inca o data scuze dar eram ametita rauuuu!Apropos ce ti-a spus Kitta?La mine s-a stricat verigheta
!Astept un semn de la voi cand ajungeti prin Ploiesti!
pussi spune:
salutiiiii
adaca foarte frumosi feciorii tai!![]()
lachi Am citit la alt subiect ca sotul lui Carmen nu accepta bani, dar jucariile sunt bine venite. Daca vrei sa te ocupi de achizitia unor jucari pt. baieti sau crezi tu ca exista o alta modalitate de ai ajuta te rog sa ne zici!
amzu nu te stresa cu greutatea... daca recomandarile sunt sa faci analize, fa-le! Eu am ajuns la concluzia in timp vb cu diverse mamici ca in dupa 4 luni nu mai pun in greutate ca la carte ... depinde de copil, se satura de lapte, nu accepta mancarea solida.... Si infectiile nu se iau asa usor!
Ma bucur ca v-ati intalnit! Vreau sa vad si poze!
amzulica spune:
Madalina - Luca e smecher de Bucuresti&Ploiesti, aseara era asa ca tocmai il trezisem din scaunul auto, altfel ce-ar fi chiuit si el pe acolo de ne dadeau aia afara ... Verigheta a zis ca urmeaza fata
eheee daca ar fi si adevarat ... cand i-am spus sotului in masina radea. Cica si gata?
Faza e ca la noi nu se poate intampla o minune natural ... si eu la Giulesti nu ma mai duc, nu mi-e dor de coana Geta. Deloc.
Pussilina - io n-am zis nimic de Luca - al meu mancaaa de rupe orice ii dai si oricand. Cred ca la 1,1 ani bate deja spre 12 kg. E barosan de barosan.![]()
Eh, a fost tare frumos aseara - ce frumos ca am cunoscut personal fetele, dupa 5 ani de citit ... sa profitam de vara sa iesim si la terase pe undeva, si poate mai cresc si copilasii sa-i putem aduce si pe ei.
Vine cineva la Kidex? ![]()
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
amzulica spune:
Adaca - ai niste flacai superbi - Doamne cum poate fi cu 3 ca la mine casa e vraiste cu unul singur
cu 3 cred ca ne-ar da lumea afara din bloc. 
Cami mamica lui
Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
many_bani spune:
Madalina multumesc de raspuns, faza la noi este ca nici nu mai suge prea mult, mai mult se zambileste la san iar la el saltul a fost foarte mare. La controlul anterior s-a constatat ca luase 700 gr. iar cum numai 150 gr. Am negociat cu sotul sa facem acum urocultura si daca la 6 luni vedem ca este naspa treaba o sa facem si analize de sange. 
Pussi eu era cu greutatea feciorului la 4 luni. Multmesc
Amzulica esti o fericita ca Luca este mancacios, eu cand vad ca se stramba la tzitzi imi vine sa plang 
Va pupicesc
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
pussi spune:
amzu, mani bany scuze ca am incurcat borcanele!

many bani in general cei mii fac febra la infecti...la ei nu prea sunt asimtomatice! Poti sa-i faci si copro si exudatele, pt. linistea ta!
madalina28 spune:
Pussilina eu zic ca este totusi prea mic pt coprocultura!Poze de la intalneala a facut IoanaTugs le asteptam si noi.Aaaa si sa o parasc pe Ciarli care se vaita ca vrea sala, stii cum arata si ce sexoasa e...?
Many dar cu formula l-ai incercat?multi bebei efuza sanul pur si simplu sau cand mamei i-a venit cm-ul se spune ca-si schimba laptele gustul, asa a facut nepotica mea la 6luni s-a intarcat singura pur si simplu nu mai voia sa suga!