Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!
Raspunsuri - Pagina 10
Kariris spune:
Ciarli e undeva in afara Bucurestiului in comuna Rosu Chiajna. Nu ma intreba unde e ca habar n-am, dar soferul meu spune ca nu e departe ca e undeva dupa pasajul Lujerului.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
ciarli spune:
Lachi, nu pot sa ajung. Da, nu-mi dai pe PM un cont sa-ti pun niste banuti pentru o coroana de flori? Poate mai pun si alte fete.
Si poate faci rost si de un cont al sotului lui Carmen, ma gandeam ca, lunar, sa mai pun si eu niste banuti pt copii, nu mult, da' acolo ceva, cred ca ii va fi groaznic de greu sa creasca singur doi copii.

www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
ciarli spune:
Stiu eu unde e cimitirul, e destul de departe, am mai fost la o inmormantare a cuiva drag acolo.
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
Bianca B spune:
Suntem alaturi cu sufletul si gandul de familia indurerata si ne alaturam si noi rugaciunii de la ora 13
Petrecere 1 anisor
David, puisorul nostru drag (17.02.2009) Primul Craciun 09
Bianca, mamica celui mai frumos copil din lume
Daca vreodata nu primesti zambetul pe care il astepti, fii generos si daruieste persoanei respective un zambet. Deoarece nimeni nu are mai mare nevoie de un zambet decat persoana care nu stie sa zambeasca celorlalti
many_bani spune:
Incep prin a spune " sa-i fie tarana usoara lui Carmen si Dumnezeu sa o odiheasca"
Azi am avut vaccinul de 4 luni, usor decalat spre cinci luni si sunt supi, de la intalnirea de data trecuta cu d.na dr. (la trei luni si jumatate)nu a mai luat in greutate decat 150gr., acum are 7kg. si 70 cm. Nu este mic in comparatie cu alti copii de varsta lui dar ma ingrijoreaza stagnarea, ca urmare avem de facut niste analize ca nu cumva sa fie anemie.
Sper sa trecem cu bine peste noaptea asta si sa nu apara reactii adverse. Inca nu am pus supozitoare asa cum a recomandat dr., i-am administrat remediu homeopat iar acum il monitorizez, daca face febra poate ii pun si supozit.
Va pup
NB
mami de
Vlad (29.10.2009)
Poze
Moniland spune:
Many, e un grasunel Vladut si frumos foc. Faptul ca a luat doar 150 gr cand el deja are 7 kg nu stiu cat de grav poate sa fie. Lauriciul meu de abia acum are 7 kg si se apropie de 8 luni. Si eu le-am facut analize sa vad daca nu au vreo pb si maine voi lua rezultatele. Apoi voi vedea daca e cazul sau nu de vitamine.
Sa aveti o noapte linistita!
de
Laura Ioana
Irina Maria(26 iulie 2009)
many_bani spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Moniland Many, e un grasunel Vladut si frumos foc. Faptul ca a luat doar 150 gr cand el deja are 7 kg nu stiu cat de grav poate sa fie. Lauriciul meu de abia acum are 7 kg si se apropie de 8 luni. Si eu le-am facut analize sa vad daca nu au vreo pb si maine voi lua rezultatele. Apoi voi vedea daca e cazul sau nu de vitamine. Sa aveti o noapte linistita! de Laura Ioana Irina Maria(26 iulie 2009) |
Multumim pupam fetele
mami de
Vlad (29.10.2009)Poze
dream1971 spune:
Nu-mi vine sa cred...Am auzit ce s-a intamplat dar nu mi-am imaginat ca poate fi cineva de pe forum...
Dumnezeule!!! Carmen odihneste-te in pace. E ingrozitor ce se intampla. Multa putere familiei!

dream1971 spune:
Nu am mai intrat de mult si asta nu pentru ca v-am uitat ci fiindca sunt foarte foarte ocupata. Timpul nu-mi mai ajunge pur si simplu. V-am mai citit din cand cand cand dar nu am apucat sa scriu.
Nu pot insa sa nu va scriu si sa va multumesc pentru urarile adresate lui Matei. De teama de a nu omite pe cineva nu spun nume dar va trimetem la toate eu si Matei cate un
.
Noi ne chinuim cu cresa care nu ne prieste deloc. 2-3 zile acolo sunt de ajuns sa se inbolnaveasca. E tare greu mai ales cand trebuie sa ma impart intre serviciu,casa si copil. Dar suntem fericiti ca-l avem pe Matei si un zambet de-al lui ne face sa uitam de toate supararile si greutatile cotidiene.
Va
pe toate fare exceptie!
aurel_cris spune:
Sa iti fie tarana usoara scumpa Carmen,nu te vom uita niciodata mami draga,Dumnezeu sa aiba grija de pui tai scumpi.
Dream asa este la inceput pana se imunizeaza Mateiasul scump,imi pare rau ca sunteti mereu bolnaviori.Cand ai timp totusi mai da-ne de veste,eu tare m-am atasat de voi si ma bucur mult cand vad vesti noi.
Many_bani sper ca Vladut a fost ok dupa vaccin,cat despre greutate se mai intampla sa fie si perioade in care nu pune mult in greutate dar atata timp cat este in parametri mie mi-au zis ca e ok.Aici nici nu se pune problema sa ii faci analize copilului pentru asa ceva.Dupa un an sti ca va pune mai putin in greutate,de ex. Bia mea din oct. nu mi-a mai pus deloc in greutate.M-am dus la control si mi-au zis ca fata este bine pentru varsta ei sa nu imi fac probleme.Eu normal ca m-am stresat dar acum cred ca are un prag de crestere caci mananca de rupe si a pus in greutate 300 gr,sper sa ii ramana pofta asta de mancare.
Cristina
de
Bianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare