Mamici prin fiv(12) Sa ne rugam pt First_Carmen!
Raspunsuri - Pagina 9
adaca spune:
Cand am vazut stirea la tv, ma gandeam daca este o mamaica fiv, dar nu indrazneam sa intru pe forum sa vad. Si m-a derutat si faptul ca cei din presa au anuntat ca are gemene si ca a nascut acum un an.
Fereasca Dumnezeu pe toata lumea.
zisaCami spune:
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si multa putere familiei!
Ce tragedie ... am sperat intr-o minune pana in ultima clipa! 
Delia21 spune:
Nespus de trist...si nespus de nedrept
.Cuvintele sunt de prisos....mare pacat ca puisorii aceia vor creste fara mami a lor....fara ca ea sa se bucure de ei...offffff.Si mie imi pare.....ca dumnezeu a fost...nedrept
madalina28 spune:
Offff Doamne tare nedreapta este viata asta!

Carmen sa te odihnesti in pace,iar de sus sa ai grija de minunile pt care ai luptat atat!
ciarli spune:
Dumnezeule, m-am infiorat toata!!!
Eu am inceput sa ma gandesc sa o las mai moale cu toate, sa stau cat pot de mult cu puii mici. Restul nu conteaza.
Dumnezeu sa o odihneasca si sa aiba in paza puii mici!
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia
ella_72 spune:
Fetelor ...nu pot sa cred...
Cand ma pregateam eu pentru tratament stiu ca am vorbit cu ea....imi spunea ce tratament a urmat .... mi-e rauuuuu.....off Doamne....
Ce pot sa mai zic.....Dumnezeu s-o odihneasca in pace si sa aiba grija de copilasii ei....
Cate suferinta.....
Ella , mami de minune Tudor 
madalina28 spune:
De cate ori intru si vad poza cu Carmen ma buseste plansu'!Eu am schimbat titlul subiectului cand am auzit ca este in spital as vrea sa-l lasam asa (asta daca vreti si voi)si daca s-a dus tot ar trebui sa spunem o mica rugaciune pentru sufletul ei!

Kariris spune:
Maine dupa ora 14 incepe priveghiul la capela din Rosu. Miercuri la ora 13 e inmormantarea. Eu mai am 6 locuri in microbus cine mai vine cu mine sa-mi dea PM.
Lachi mamica de Karina si Iris
http://www.dropshots.com/lachione#albums/a%20treia%20luna
pussi spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui madalina28 De cate ori intru si vad poza cu Carmen ma buseste plansu'!Eu am schimbat titlul subiectului cand am auzit ca este in spital as vrea sa-l lasam asa (asta daca vreti si voi)si daca s-a dus tot ar trebui sa spunem o mica rugaciune pentru sufletul ei! ![]() ![]() ![]() Madalina & Sofia (01.02.2008) calea sigura a esecului este sa renunti... |
sunt perfect de acord!
despre rugaciune, hai sa fie miercuri la ora 13 cand e inmormantarea!
ciarli spune:
Lachi, e in Bucuresti sau in afara Bucurestiului?
www.kodakgallery.com/I.jsp?c=125dtbzf.4phg5fl3&x=0&y=kdca89" target="_blank">Leia&Maia

Madalina & Sofia (01.02.2008)