Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*
Raspunsuri - Pagina 9
Ellenuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Neata si poftiti la o ! Intai, Felicitari Miutza! Sa ai o sarcina usoara si s-aduci pe lume un bebe sanatos! L-am admirat pe Marc la petrecere! Cred ca a fost minunat acolo, sa-i vezi pe toti cum fac dedicatii mamicilor! Helene, si Adela a avut o tentativa sa bage o cartela de tel in DVD dar am prins-o si i-am spus ca-l chem pe politai sa-i ia DVD-urile. Si-acum zice "mami pune dbd-ul, nu Ade ca bine poitaiu" (in loc de V zice B) Dar face alte tampenii; sunt ceva de speriat la varsta asta; numai nenorociri le trec prin cap. Mda....dimineata am dat la zapada... IAAAARRRRR!!! LauraD, cum ai ajuns la munca? Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
gand la gand ..
ce vorbareata mica e adeluta ta. abia astept sa ne vedem in parc. ai dreptate, acum e varsta distrugerilor .. toate minunile ii dau prin cap evei .. asta e, trec ele si fazele astea ..
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
irlandeza spune:
Miutza, FELICITARI mamico, asta da cadou de 8 Martie. Sa ai o sarcina usoara, sa te bucuri de ea si sa ai un bebe sanatos.
BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !
Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008
miri_mik spune:
neatsa:)
m-a pocnit feng shuiul asta frate d enu ma lasa:) se pot ameliora atatea...
caz concret, va amintiti de alexis, baiatul violent d ela sacha... care nu doarme nici el noaptea. ieri am avut o conversatie cu mamie chantal si i-am sugerat, fara sa bat cu pumnul in masa o alta pozitie de plasare a patului. tatal copilului a mormait si alea alea pana cand mamie i-a zis ca suprafata e aceeasi, dispozita e alta. punct. urmare... alexis a dorlmit una din extrem de rarele lui nopti intregi (nu le doarme singur niciodata doar daca mai e cineva cu el). si m-a rugat deci sa-i dau titlurile si referintele ca sa se documenteze.
o fi o perioada de care am eu nevoie acu,d e revolutii, de amenajari de pregatiri, dar sunt convinsa ca nu e itampator ca m-a pocnit acu si nu mai devreme sau mai tarziu. kikiki
miri_mik mami de bruno (28.02.2006) si de sacha (08.01.2008) si de... bebe jérémy noah sapt.33
Povestea pseudo-nasterii
Povestea nasterii
emabucuresti spune:
miutza felicitaaaaaaaari! sa ai inca un bebe sanatos si frumos! sarcina usoara!
elle la ei ma gandeam sa comand, ii gasisem si eu, mercic, pup!
roli merci de raspunsuri, uf sashone se trezeste noaptea, am incercat la pranz sa i pun impreuna, si atunci s a trezit dupa o ora, si l am luat valvartej sa nu i strice somnul de frumusete lui milan, hihi
ce parere aveti, cele cu copilasi mai mari, fac vreo afacere daca iau scaun de 9-36 kg, adica bun pana pe la vreo 12 ani? adica ar sta copilul confortabil in acest tip de scaun 2 in 1, cand va fi mai marisor, dupoa 4 ani incolo? e vb de acest tip de scaune http://www.mothercare.com/b/44453031/279-8803852-1953027?_encoding=UTF8&rs=44453031&sort=price&finderFlag=0&viewID=results&mcb=core&size=42&rh=n%3A44453031&page=1
elle stii ca eu sunt fan roz, dar nu ma lasa sotul sa le iau prea multe culoarea asta, la tricouri pt noul sezon tot am scapat la roz iar, hihi
emabucuresti spune:
nu ma mai lasa grasunelul asta mic sa scriu, uf
la multi ani sarbatoritelor!
kalosalina sa fii sanatoasa, norocoasa si fericita!
ginnette spune:
Eu acum am vazut ca aveti prieteni la semnatura; cum ati facut? sau trebuie sa fi facutceva special?
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Lala_D spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ginnette Eu acum am vazut ca aveti prieteni la semnatura; cum ati facut? sau trebuie sa fi facutceva special? Roxana si Adela - 09.12.2007 ! Buburuza de 2 ani Albume www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela |
E simplu. Ai in bara de deasupra mesajelor langa PM un omulet cu un plus. Pe cine doresti sa adaugi dai click in mesajul ei pe omulet si se deschide o dereastra in care iti cere sa cinfirmi ca il vrei prieten. Respectiva iti va da accept cand va primi mesaj privat de confirmare.
Ai un mesaj privat de confirmare de la mine.
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby
ginnette spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lala_D
E simplu. Ai in bara de deasupra mesajelor langa PM un omulet cu un plus. Pe cine doresti sa adaugi dai click in mesajul ei pe omulet si se deschide o dereastra in care iti cere sa cinfirmi ca il vrei prieten. Respectiva iti va da accept cand va primi mesaj privat de confirmare. Ai un mesaj privat de confirmare de la mine. O zi excelenta ! Lala. Bogdan si Andrei (27.12.2007) My hobby |
ca mi-ai deschis ochii.
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
ginnette spune:
Eu n-am nici-un omulet
Si cred c-am facut si o tampenie cand am dat 'accept'.
Buburuza de 2 ani
Albume
Lala_D spune:
Roxule ne "cerem prietenia" ca in vremurile vechi de la scoala : vrei sa fi prietena mea ?
O zi excelenta !
Lala.
Bogdan si Andrei (27.12.2007)
My hobby