Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginnette

Eu n-am nici-un omulet
Si cred c-am facut si o tampenie cand am dat 'accept'.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Pai tu pe al tau nu il vezi ca nu iti ceri prietenia singurica.
Il vezi pe al celorlanti .
Pe al meu din mesajul asta il vezi ?
Da click pe el.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gattasalvaje spune:

Citat:
citat din mesajul lui Miutza

La multi ani de 8 martie! sa fiti fericite, iubite si respectate mereu!

Eu am primit cel mai frumos cadou azi! doua liniute pe testul de sarcina! trebuie sa caut odiseea de octombrie-noiembrie...uff am asa o melancolie...parca va parasesc cand de fapt asta inseamna doar ca voi fi si acolo si aici (mai rarut, recunosc )

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Miutza , sa fie intr-un ceas bun ...samburelul sa se dospeasca bine timp de 40 de saptamani si sa se nasca sanatos si voinic !

Gattasalvaje - mamica de Sara Eliza ( 22 Decembrie 2007 )

Sara Eliza - cel mai frumos cadou de Craciun POZE
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Roxana , stiu ca tu vorbeai pe-aici cu Laura , parca , de siropul de patlagina ...nu mi-am notat si acum am si eu nevoie sa stiu cum se da .Sara imi tuseste de cateva zile , cred ca e o viroza care debuteaza cu gat inflamat si se lasa apoi cu tuse...am sunat doctorita cand eram ingrijorata ca face laringita ( isi pierduse vocea aproape total ) si mi-a zis sa-i fac aerosoli cu dexametazona , i-am facut 3 zile , i-a revenit vocea dar a inceput sa tuseasca . Daca sun iar doctora o sa zica sa vin s-o vada , ceea ce nu prea vreau pt ca e la mama naibii si cu frigul si cu zapada de afara , n-am niciun chef sa traversez Bucurestiul. Vreau sa incerc intai siropul asta si , daca nu se vede nicio ameliorare , sa ma duc la dr.

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lala_D spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Roxana , stiu ca tu vorbeai pe-aici cu Laura , parca , de siropul de patlagina ...nu mi-am notat si acum am si eu nevoie sa stiu cum se da .Sara imi tuseste de cateva zile , cred ca e o viroza care debuteaza cu gat inflamat si se lasa apoi cu tuse...am sunat doctorita cand eram ingrijorata ca face laringita ( isi pierduse vocea aproape total ) si mi-a zis sa-i fac aerosoli cu dexametazona , i-am facut 3 zile , i-a revenit vocea dar a inceput sa tuseasca . Daca sun iar doctora o sa zica sa vin s-o vada , ceea ce nu prea vreau pt ca e la mama naibii si cu frigul si cu zapada de afara , n-am niciun chef sa traversez Bucurestiul. Vreau sa incerc intai siropul asta si , daca nu se vede nicio ameliorare , sa ma duc la dr.

Povestea nasterii

Simo eu ii dadeam lui Bogdan o lingurita de 3 ori pe zi.

O zi excelenta !
Lala.

Bogdan si Andrei (27.12.2007)

My hobby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

LalaD, am zis ca numai tampenii fac - si pe vremea noastra era mai simplu, c-o ceream 'in direct'
Hai c-am nimerit pana la urma!

Simo, eu i-am dat dupa ce a inceput sa 'produca' ceva tusea; ii dadeam cate-o lingurita (cam 5ml) de 3 ori pe zi, inainte de masa cu 1/2h.

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irlandeza spune:

Citat:
citat din mesajul lui emabucuresti

ce parere aveti, cele cu copilasi mai mari, fac vreo afacere daca iau scaun de 9-36 kg, adica bun pana pe la vreo 12 ani? adica ar sta copilul confortabil in acest tip de scaun 2 in 1, cand va fi mai marisor, dupoa 4 ani incolo? e vb de acest tip de scaune http://www.mothercare.com/b/44453031/279-8803852-1953027?_encoding=UTF8&rs=44453031&sort=price&finderFlag=0&viewID=results&mcb=core&size=42&rh=n%3A44453031&page=1

Sunt f. bune. Si noi avem ,pe negru, ca-i mai suferitor la murdarie, nu mai stiu firma. E mai rentabil asa. Si Alexia doarme f. bine in el. E mai problema daca ai de mers distante lungi, de cateva ore si daca adoarme, atunci doarme in fund, nu se pot lasa pe spate.

BAZAR GENERAL - hainute, jucarii
Sa-l ajutam pe ALEX - te asteptam cu vesti bune din Israel
Sa-l ajutam pe BOGDAN
Sa salvam un inger - ALINA DONESCU
ROBI- o minune de copil, sa-l ajutam
Sa ajutam la terapia pentru EMMA
www.soringologan.com/" target="_blank">Ajutati un suflet - SORIN GOLOGAN
Ajutati-l pe CATALIN,un baietel de 5 ani, sa traiasca !

Alexia - la petrecerea unei fetite
www.curcubeucuochialbastri.blogspot.com/" target="_blank">curcubeu cu ochi albastri - blog
Printesa noastra a crescut !!!03.IAN.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gattasalvaje

Citat:
citat din mesajul lui Miutza

La multi ani de 8 martie! sa fiti fericite, iubite si respectate mereu!

Eu am primit cel mai frumos cadou azi! doua liniute pe testul de sarcina! trebuie sa caut odiseea de octombrie-noiembrie...uff am asa o melancolie...parca va parasesc cand de fapt asta inseamna doar ca voi fi si acolo si aici (mai rarut, recunosc )

Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)

Miutza , sa fie intr-un ceas bun ...samburelul sa se dospeasca bine timp de 40 de saptamani si sa se nasca sanatos si voinic !

Povestea nasterii

Miutza, felicitari pt liniute!!!!!!!! sa ai o sarcina frumoasa si o nastere usoara!!!!!!!!

Andreea si Eric, micul meu univers... (9 decembrie 2007) si 23+ cu Filip

ERIC, POZE RECENTE
ERIC IN 2009
ERIC , PRIMUL ANISOR

Eu sunt barbatelu' lu' mama!!! Uite ce mare am crescut !!!
Pui mic, mic...

BLOG DE PICI...

Esti mereu cu mine, in suflet, in gand...oriunde ai fi...pentru totdeauna...

Mergi la inceput

Lala , Roxana ...saru-mana mult de tot !
Merg acum la farmacie sa cumpar .

Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

am luat analizele copiilor. desi Dudu avea destule inrosite verificandu-le corespunzator varstei au reiesit normale. la Ozi insa, sideremia 139 era considerata normala numai ca in raport cu varsta (am verificat pe analizemedicale.com ) a iesit mare. sunt destul de alertata...toate celelalte analize sunt ok.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Miutza, felicitari pentru un asemenea cadou de 8 martie!!! Ce frumos!! Sarcina usoara si nastere la fel! Sa ai un bebelus sanatos!

Mirikule, cu feng shuiala te inteleg. Sefa mea a fost prinsa de virus mai bine de 2 ani (acum vad ca a lasat-o mai moale) si stiu tot cum e cu stelele, cu activarile, cu toate cele. Am invatat volens nolens! Dar iti spun sincer ca ma lua durerea de cap la inceputul fiecarui an cand trebuia sa mutam tot mobilierul din birouri ca sa activam nu stiu ce stele.

Grati, nu stiu sa-ti spun legat de sideremie...

Eu am alta ingrijorare. Nu stiu ce mi-a venit in seara asta si la dus l-am verificat pe Luca la testicule. Are in scrot un singur testicul!!! Fetelor....e de bisturiu?? Ce ma fac??? Cum de n-am observat pana acum? Oare se poate rezolva numai chirurgical??? Mi-e o teama de mooorr!!

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!

Mergi la inceput