Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*
Raspunsuri - Pagina 11
ceska777 spune:
Seara buna,
numai ca la noi nu prea e. Va spuneam parca in week end ca B a avut o eruptie pe piele si se scarpina? Luni dimineata aproape nu se mai cunostea nimic. Ei bine, azi sunt eu rosie: pe fata, pe gat, decolteu, pe brate in jos, in zona imediat sub sani...Ce naiba e asta? De dimineata fusesem la medic si ma cercetasem de amigdalita... e groaznica si iau antibiotice dar atunci nu aveam nimic pe piele!!!!!!
Maine gaza ar trebui vaccinata si nu stiu ce sa fac.... daca a avut totusi ceva? Si acum am luat eu?
Ce fac?
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra
alina023 spune:
Ceskule, nu-i posibil ca la tine sa fie o reactie alergica la antibiotic?
Cat despre vaccinul lui Benji...cel mai bine este sa te consulti cu medicul! si bafta multa maine!
Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)
Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei
Ajutati-l pe Cata, un baietel de 5 ani, sa traiasca!!!
Ellenuta spune:
miri e interesant feng shuiul asta. eu tind sa cred ca functioneaza.
ema scaunul ala e incomod la drum lung .. eu tot spre unul in genul evolva tind. mai eu unul interesant de la recaro, tot pe mothercare.
gatta sanatate multa saratelului!
grati nu stiu ce sa-ti spun despre sideremie .. nu o fi raportat oare si la kg, nu numai la varsta?
alinus eu stiu ca se rezolva numai chirurgical ..
ceska asa ma gandeam si eu ... ca poate e o reactie de la antibiotic.
Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun
Miutza spune:
Fetelor, multumesc din suflet pt urari!!!
nu-mi vine sa ma inscriu la odisee din motive de loialitate - daca pot spune asa - si din lipsa de timp sa intru pe ambele threaduri si in plus stiu ca orice problema as avea si v-as intreba voi mi-ati raspunde si daca ma plang aici de greturi si alte alea nu ma dati afara, nu?
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)
Miutza spune:
Miri, feng shuiul functioneaza acum vreo 4 ani cand am inceput sa pun in aplicare cateva principii si eu mi-am zis la fel, nu e intamplator ca l-am descoperit acum de atunci tot mai aflu cate ceva, mai schimb una alta din cand in cand...iti intra in reflex fara sa devina o obsesie
Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+
Poze cu raza mea de soare
Noi 2+2 si restul lumii (b l o g)
aurel_cris spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Miutza La multi ani de 8 martie! sa fiti fericite, iubite si respectate mereu! Eu am primit cel mai frumos cadou azi! doua liniute pe testul de sarcina! trebuie sa caut odiseea de octombrie-noiembrie...uff am asa o melancolie...parca va parasesc cand de fapt asta inseamna doar ca voi fi si acolo si aici (mai rarut, recunosc ) Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+ Poze cu raza mea de soare Noi 2+2 si restul lumii (b l o g) |
Felicitari,sarcina cat mai usoara mami.
Cristina deBianca Maria 4.03.2008
Bianca
Sunt fetita mare
ginnette spune:
Seara buna,
Am bantuit pe best jobs / ejobs - mi-e asa o sila la munca -si-am zis sa trec pe-aici, sa vad care mai este miscarea.
Observ ca |Helene n-are somn; he, he...au adormit bulinele si ai o clipa se respiro, nu?!
Ceska, si eu zic sa te condulti cu medicul in privinta vaccinului; dar ce vaccin mai are de facut?
Cat despre tine, tot asa zic si eu: reacti ela antibiotic.
Alina, off, poate totusi nu este nevoie 'remediu' chirurgical; zic si eu, nu ma pricep si nici n-am auzit.
Grati, unde ai facut analizele? sa nu se fi strecurat vre-o greseala.
A propos de feng shui, in w/e ii mut patul bulinei sa nu mai fie perpendicular pe peretele cu usa; mai mult din motive meteo - e curent unde este acum - decat feng shui, dar cine stie?! poate scapam si de suzeta (cred ca ma streseaza mai mult pe mine, decat pe ea).
Gata, am plecat la culcare.
Somn usor !
Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela
Ellenuta spune:
citat din mesajul lui Miutza Fetelor, multumesc din suflet pt urari!!! nu-mi vine sa ma inscriu la odisee din motive de loialitate - daca pot spune asa - si din lipsa de timp sa intru pe ambele threaduri si in plus stiu ca orice problema as avea si v-as intreba voi mi-ati raspunde si daca ma plang aici de greturi si alte alea nu ma dati afara, nu? Miutza , mami fericita de minune de fetitza scumpa si iubita Maya Ioana (25.01.2008) si 5+ Poze cu raza mea de soare Noi 2+2 si restul lumii (b l o g) |
mai mami daca te voi putea ajuta cu ceva vreodata, o voi face. sunt aici pentru un sfat, o vorba buna .. da?!
sa stii ca si eu eram la inceput mai retinuta in a ma inscrie la odisee dar sunt acolo fete minunate, ca si aici de3 altfel .. insa tot la zuze si clopoti ma simt .. ACASA.
Eva
Anna
papa bun
Ellenuta spune:
roxi hehe ... dusul de seara si bantuitul pe net dupa 11 noaptea sunt momentele mele de relaxare .. in rest numai dupa curutul zuzelor ..
pup adeluta buburuza
Eva
Anna
papa bun
ceska777 spune:
citat din mesajul lui alina023 Ceskule, nu-i posibil ca la tine sa fie o reactie alergica la antibiotic? Cat despre vaccinul lui Benji...cel mai bine este sa te consulti cu medicul! si bafta multa maine! Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003) |
Dl sot a ajuns acasa si ii povestesc si arat ca acum sunt eu rosie: "azi era pe usa la gradi un bilet ca au cazuri de scarlatina"......
Nu stie sa-mi zica daca era si azi dimineata biletul sau abia la pranz! El l-a dus si adus azi. Ca daca era de dimineata l-as fi luat acasa si mergeam cu el la doctor imediat.... Oare se mai poate constata maine daca e/a fost scarlatina la B? O sa ma vada pediatrul pe mine si o sa ii zic ca asa era si B sambata. Si tre sa sun inainte sa ajungem acolo sa ne bage in camera separata. Cool!
Ma gandisem si eu sa nu fie reactie alergica la antibiotic la mine dar n-am facut niciodata la amoxilicina sau la un alt antibiotic. Si luasem numai 2 buc pana la aparitia petelor.....
Una din simptomele scarlatinei e si durerea de gat, umflarea nodulilor limfatici in zona gatului etc. Ma gandesc ca daca era ceva la mine azi dimineata oare nu obeserva doctorul de familie? Chiar daca inca nu era eruptia!???
La naiba.........maine suntem la medic si apoi in carantina!!!!
Ceska, mamica de Benjamin
mic si scump (23.12.2007)
Blogu` nostru
Am venit pe lume...asa a intrat Benji in viata noastra