Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

darene, am uitat astazi sa-ti zic ca ma bucur ca samburelul creste si este totul in regula!!! asa sa o tii pana la sfarsitul celor 40 de saptamni !!!
cat despre fumat... nu ceda. o spun chiar eu care am fumat la sarcina cu dimitrakis, care am fumat la inceput si cu eleni si.... mor de ciuda ca nu am fost tare sa stau departe de tigari si m-am reapucat de fumat dupa ce nu am mai alaptat
in ultima vreme, fumez si-mi vine sa plang si ma gandesc la tot felul de grozavii si nenorociri...
bietul meu unchi a murit de cancer la plamani cu metastaze la creier duminica trecuta.... marti l-am ingropat. duminica am urmarit o emisiune la tv despre cazul unui tip mort la 39 de ani cu acelasi diagnostic... tigarile...
si sunt asa de slaba si de lasa....
as vrea sa adorm intr-o seara si sa ma trezesc dimineata uitand cu totul ca am fumat vreodata...

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cati_magureanu spune:

Fetele dragi, sunt socata! Tocmai ce am citit la mamici prin FIv (madalinule, ai intrat acolo? Cris?) ca o colega de-a noastra de acolo si membra DC este fata de 34 ani care a intrat in coma la servici, din cauza epuizarii! Este vorba de Claudia (claudia_prea)! Sa ne rugam pentru ea sa-si revina! S-a luptat atat pentru copilasii ei (are gemeni) si i-a dorit atat sia cum....
Spuneti o rugaciune pt. ea! Sa o ajute Dumnezeu sa se intoarca iar la familia ei frumoasa!

Edit: este vorba de Carmen (first_carmen) nu Claudia! Doamneee...ametita sunt

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

----------------------------------------------
www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata
in Programul national de Sanatate!

Mergi la inceput

Stirea aici:
http://webtv.realitatea.net/actual/http-www-realitatea-net-un-nou-caz-stroescu-o-femeie-in-coma-de-la-suprasolicitare_704110-html

Aveti grija de voi! Stresul asta ne omoara unul cate unul!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

www.petitieonline.ro/petitie/semnaturi/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Semneaza petitia pt introducerea procedurilor de reproducere asistata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Stancutza ne rugam sa fie totul bine si in cateva luni sa intrii sa ne zici ca "te doare capul de cat vorbeste Sofia" .
Laura, scapasem de tuse cu tincturile alea dar a luat de nu stiu unde pneumonia asta pacatoasa, iar tincturile nu au mai putut-o ajuta. Acum e mai bine, azi noapte a fost prima noapte fara tuse, sa vedem peste zi ce face.
Lala am vazut ca sunteti fani Elmo, welcome to the club ca sa zic asa, Emma stie numele toturor montruletilor din Sesame street si cum apare unul nou cum incepe "mami, cine? this?" si sa te fereasca sfantul sa-i zici ca nu stii. Are plusuri, haine, carti, masinuta, cana cu ei de am ajuns sa ocolesc rafturile cu lucruri din Sesame Street.
Beinazuta ce copii frumosi ai!

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Hi Eliza! Ce faci? bantui pe aici? Imi pare rau de tusea Emmei si sa aud de diagnosticul ala..Din pacate stiu cum este cu doctorii pe aici..totusi..eu am avut nocorc ca cei mai multi dr. cu care am avut de-a face sa fie cooperanti si dr. buni! Culminand cu dr. ginecolog cu care am nascut pentru care voi avea o vesnica stima! Un tip de milioane (culmea..de origine romana! Tatal lui era roman si a venit aici de mic, cu parintii lui)...Insa am dat si pste dobitoci din astia ancorati in sistemul asta tampit de aici! Nu ca al nostru o fi mai breaz..dar nici cu astia nu mi-e rusine!
O pupam pe Emma cea dragalasa si speram ca se vor rezolva problemele cu tusea!

O salut si pe Danonique, in viteza! Pupam toti cei 3 pui mici si scumpi! Ne bucuram ca ai mai intrat pe aici!

Laurici, de cand am auzit ce vreme este in tara, numai la tine ma gandesc! :-) Sper ca va veni primavara mai repede iar tu vei fi mai vesela!

Lala, felicitari pentru Bogdan! Asa copii...jos palaria!
Sa o tina tot asa, ba chiar mai mult daca se poate! sa ne mandrim cu oameni ca el, in viitor!
Si ca Ozi a lui Grati si ca multi altii!
Apropo, concediu super fain la Barcelona, Grati! Eu sunt indragostita de Barcelona, pe viata!...si in general de Spania!

Roli..imi pare tare rau de ce s-a intamplat! Asa este...Bucurestiul a ajuns sa fie super infect...dar are si frumusetea lui, totusi... (nu-mi arunca cu cratita in cap, please)..De la mii de km asa incepe sa se vada!

Miri, abia astept sa ne pui fotos cu noua casuta! M-ai facut super-curioasa! Stiu ca esti super talentata la decoratiuni asa ca imi si imaginez, deja, ce ai descris tu acolo!
Ce face burticul?

Nu mai stiu ce vroiam sa scriu...Vestea asta cu carmen m-a dat peste cap...

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

Aaaa...vroiam sa-i urez Dianei mult succes cu operatia! iti tinem pumnii si ne gandim la Sofiuca luni!
Doamne ajuta!

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aurel_cris spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Fetele dragi, sunt socata! Tocmai ce am citit la mamici prin FIv (madalinule, ai intrat acolo? Cris?) ca o colega de-a noastra de acolo si membra DC este fata de 34 ani care a intrat in coma la servici, din cauza epuizarii! Este vorba de Claudia (claudia_prea)! Sa ne rugam pentru ea sa-si revina! S-a luptat atat pentru copilasii ei (are gemeni) si i-a dorit atat sia cum....
Spuneti o rugaciune pt. ea! Sa o ajute Dumnezeu sa se intoarca iar la familia ei frumoasa!

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

Abia acum am citit si eu,am ramas muta,Doamne sper ca vei face o minune.

Cristina deBianca Maria 4.03.2008

Bianca
Sunt fetita mare

Mergi la inceput

Cris, ce papusica frumoasa este Bianca! La multi ani pentru ziua ei (nu mai stiu daca am intrat atunci sa-ti urez)! Sa fie sanatoasa si sa va aduca multe bucurii! Ma bucur ca se simte bine acum si ca a inceput sa manance bine!

Pup

SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cati_magureanu

Edit: este vorba de Carmen (first_carmen) nu Claudia! Doamneee...ametita sunt

Mami de Matei (13 ianuarie 2008)
SUFLET DRAG
Intr-o zi de 13...

Da Cati, asta tara nenorocita in care traim! Eu am citit stirea in ziar si apoi am aflat ca e membra DC. Dumnezeu s-o aiba in paza pe ea si pe micuti!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza spune:

Cati, vad ca nu sunt singura care bantuie pe aici .
Noi inca mai cautam un pediatru capabil si dispus sa asculte mai mult.
Tu ce faci? Ce face Matei? Am tras cu ochiu si am vazut ca va ganditi sa mai incercati un FIV. Sa fie cu noroc.

Eliza
2-3 ani
1-2 ANI
Povestea nasterii

Mergi la inceput