Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emabucuresti spune:

nu mai pot cu vemea de afara!

am doi muciosi si stranutaciosi, bona e si ea racita, cred ca ma incearca si pe mine o raceala

lala felicitari pt reusita lui bogdan!!

elle voi lua prin bebeshopp scaunul

roxana ce tare ai fost la faza cu agatatul tabloului in capul colegei de birou, ca esti supi la serv., sper sa vina vremuri mai bune, dar ai fost asa funny, hihihi

Mergi la inceput

stankuta tinem si noi pumnii pentru voi dragele noastre si trimitem ganduri bune! sofiuca mica si curajoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roli25 spune:

Stancuta, Dumnezeu sa va ajute sa se termine totul cu bine! Suntem cu gandul la voi!

Roli mami de Andrei (16 ianuarie 2008) si Marc (9 iunie 2006)

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

elle ai pm

Mergi la inceput

V-am spus cat de tare urasc orasul asta infect? Daca nu, v-o spun acum...il urasc din tot sufletul si urasc faptul ca sunt nevoita sa imi cresc copiii in jegul asta de oras, sa-i plimb prin balti si scuipati si kkti de caini, masini care merg pe trotuare si te stropesc din cap pana in picioare, tigani, mitocani....ufff...nu mai pot!
Mi-a cazut Andrei intr-o balta imensa, cat era de lung, pe burta si cu fata direct in balta. Cand l-am ridicat siroiau zoaiele alea infecte de pe el, fatuca era numai noroi, avea noroi in gurita...doamneeee...sper sa nu-mi ia vreo nenorocire din infectia aia . Cand am ajuns acasa avea un kg de apa in ghetute!

www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603790736786/" target="_blank">ANDREI
www.flickr.com/photos/14037522@N04/sets/72157603794082565/" target="_blank">MARC
www.flickr.com/photos/14037522@N04/2472556291/in/set-72157604930822343/" target="_blank">VACANTELE NOASTRE IN 4
BAIETII MEI IUBITI

Se zice ca doua lucruri sunt infinite pe lumea asta: universul si prostia umana. În privinta universului, eu înca mai am unele îndoieli. (A.Einstein)

Mergi la inceput

Cand puteam sa ne mutam la Brasov s-a tinut sotul tare ca vrea sa traiasca la capitala , acum nu mai putem sa facem nici o miscare ca suntem incatusati de ipoteca la casa .

BAIETII MEI IUBITI

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danonique spune:

Buna tuturor!Imi cer scuze ca nu am mai intrat de o vesnicie dar sa stiti ca nu v-am uitat.Cu intarziere va multumesc ptr urarile facute Vanessei la implinirea celor 4 ani.Nu credeam ca cineva isi mai aminteste de noi si spre marea mea surprindere am vazut ca nu mi-ati uitat printesa.tuturorEu nu mai am timp de nimic de cand s-a nascut Darius.E un alintat care ma vrea langa el zi si noapte.Peste 2 saptamani va implini un an.Inca nu merge singur.De ceva timp am descoperit ca are o mica problema la piciorul drept adica are tendinta de a merge cu varful in interior si trebuie sa mergem la kineziterapeut.Nu e ceva grav si se rezolva cu cateva masaje.ALBERT e bine.Ii place la gradinita si ma uimeste zilnic cu cate ceva.Vorbeste si in franceza si in romana si stie o multime de cantece si poezii.Isi iubeste fratiorii dar se cearta/bat zilnic de la jucarii. tuturor.Voi incerca sa intru mai des.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

seara buna!

diana, din inima ca totul sa decurga bine luni iar sofia sa auda in curang glasul tau si vorbele tale de iubire !!! sa auda muzica, sa auda ciripitul pasarelelor, sa auda si sa vorbeasca cu copiii!!! am convingerea ca va fi asa. pentru ca o meritati, pentru ca o merita fiecare ingeras de copil!!!

beinazuta, ce papusica frumoasa am vazut eu in fotografiile tale...
ai mai vorbit cu cretulina? mi-e tare dor de ea...

alinush, hai ca tot talentata ramai si cred ca esti prea autocritica si nu s-a inatmplat chiar dezastrul de care vorbesti
oboseala si-a spus cuvantul. eu intotdeauna ma miram de capacitatea ta de a te culca la 12 noaptea dupa ore de roboteala...
bine, tu ajungi si mai tarziu acasa decat mine... dar eu... cred ca as lesina daca ar trebui sa adorm dupa 11 noaptea...
of.
cum te descurci cu temele cu luca? le face cu tine sau cu tati?
ma gandesc cu groaza la aspectele astea ... ce ma fac eu din toamna...?!
macar i-a niste magneB6, sau niscaifier...
ai grija mare cu oboseala asta!
cu drag!!!!

elle, ce-ti mai fac printesele?

roli, parca esti sora cu barbata-meu in dorinta de a fugi de bucuresti. dar, iti dau dreptate ca este greu de suportat atata mizerie - si la propriu si la figurat...
eu tot am sperante ca ne vom civiliza incetul cu incetul, ca vom invata sa ne respectam reciproc...
cum este copilul?

ema, offf.. sanatate multa !!! sper sa le treaca mai repede decat lui eleni. are aproape o luna de muci si tuse. le duce mititica pe picioare dar... innebunesc ca nu se mai sfarsesc odata.
si cum ar putea sa-i treaca cand pasiunea vietii ei este sa stea desculta...nu conteaza ca este gresia rece, ca mai este fereastra dechisa la bucatarie..lipa-lipa cu piciorusele goale

din ciclu "cum ti le serveste inapoi propriul copil"...
acum ceva timp i-am explicat lui dimitrakis ( cred ca dupa ce ne-a povestit alina de problemele cu luca!)ca faptul ca-l cert nu inseamna ca nu-l iubesc ... ca d'aia i-l cert, pentru ca-l iubesc si-mi pasa de el si de ce urmeaza sa devina...
mi s-a parut ca nu a bagat la cap, ca nu a inteles nimic...
astazi de dimineata cand ii duceam pe copii la cresa/gradi...
aud in spate conversatie intre dimitrakis si eleni ( ma rog... mai mult un monolog al lui dimi )
ii explica serios ca o iubeste, ca este surioara lui si faptul ca o bate seara de seara inseamna ca o iubeste multca-i pasa de ea...

pentru ca stiu sigur ca o iubeste mult... ma bucur ca a inteles ideea mea si nu cred ca se mai gandeste cand i-l cert ca nu-l iubesc. sper sa inceapa sa realizeze ce si cand/cum greseste...
pe de alta parte... nu as vrea sa ramana cu chestia asta in cap ca pe o teorema ... sa ajunga sa-si bata nevasta ca tot o iubi-o

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laura_dimitris spune:

Citat:
citat din mesajul lui danonique

Buna tuturor!Imi cer scuze ca nu am mai intrat de o vesnicie dar sa stiti ca nu v-am uitat.Cu intarziere va multumesc ptr urarile facute Vanessei la implinirea celor 4 ani.Nu credeam ca cineva isi mai aminteste de noi si spre marea mea surprindere am vazut ca nu mi-ati uitat printesa.tuturorEu nu mai am timp de nimic de cand s-a nascut Darius.E un alintat care ma vrea langa el zi si noapte.Peste 2 saptamani va implini un an.Inca nu merge singur.De ceva timp am descoperit ca are o mica problema la piciorul drept adica are tendinta de a merge cu varful in interior si trebuie sa mergem la kineziterapeut.Nu e ceva grav si se rezolva cu cateva masaje.ALBERT e bine.Ii place la gradinita si ma uimeste zilnic cu cate ceva.Vorbeste si in franceza si in romana si stie o multime de cantece si poezii.Isi iubeste fratiorii dar se cearta/bat zilnic de la jucarii. tuturor.Voi incerca sa intru mai des.

Dana mami de Vanessa(08.03.2006) Albert (20.12.2007)si Darius(29.03.09)
poze

ma bucur ca te "vad" !!!
mama, in curand face si darius 1 an!!!
ce repede a trecut timpul...
ti-am admirat frumosii copii in fotografiile din decembrie...
fotograia asta parca este o reclamaadevarata lacraciun/iubire si spiritul craciunului
http://family.webshots.com/photo/2436951510103257307prvRdp

Laura - mandra mami de Dimitrakis - 25.04.2003
si Eleni - 05.02.2008
www.flickr.com/photos/21462816@N06/" target="_blank">poze

povestea nasterii lui eleni

iarna2009-2010

Mergi la inceput