Clopotei de ianuarie-februarie 2008 *254*

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns grati.ela spune:

cu Parisul e o intreaga poveste: ca sa scap de gura Ozanei (ma toca de cand ne+am intors din Paris in 2008) i-am zis ca in vara lui 2010 mergem la Disneyland daca va lua premiul I sau premii la olimpiadele de romana si mate la sector si municipiu. O parte e realizata deja: la sector premiul I romana, premiul III mate, la municipiu premiul III romana...a ramas mate in aprilie. Ea e sigura ca nu are cum sa o scranteasca si sa piarda premiul I la scoala (pe primul a terminat cu 10, pe al doilea are emotii doar la romana unde desi e premianta la olimpiade - la ultima, o combinata romana plus mate a luat premiul II pe sector - nu e deloc apreciata de profesoara ei!!!)... Asaca, daca vrem sa mai salvam ceva banuti rezervam avion acum!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beinazutza spune:

helou, helou
Sa stiti ca nu v-am uitat , imi este tare dor de voi.
noi ne-am mutat sediul si pana acum nu am avut net.
Va pup! citesc din urma si sper sa revin.
Am cateva pozici facute acum cateva zile daca doriti...

http://family.webshots.com/album/576996207sROWxb?vhost=family

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

helou, helou
Sa stiti ca nu v-am uitat , imi este tare dor de voi.
noi ne-am mutat sediul si pana acum nu am avut net.
Va pup! citesc din urma si sper sa revin.
Am cateva pozici facute acum cateva zile daca doriti...

http://family.webshots.com/album/576996207sROWxb?vhost=family

este mortala poza asta http://family.webshots.com/photo/2191952060104502726EDALjS cum sta ca o domnisoara dar a uitat suzi in guritza!!! Si ce flacau frumos am vazut acolo!!! printesa!

Mergi la inceput

revin...
stiam ca am primit urari si de ziua lui Beatrice si de ziua mea, va rog sa nu va suparati ca nu nominalizez pe nimeni, va multumesc din suflet !
si cu aceasta ocazie urez si eu multa sanatate si fericire tuturor clopoteilor si mamicilor care si-au sarbatorit zilele de nastere.
La noi la serviciu este o perioada destul de urata , s-au dat si se mai dau oameni in somaj... ce s-a spun este foarte trist. Ne-am mutat sediul, suntem cu totii intr-un stres , nu stim ce ne rezerva ziua de maine...
Beatrice este bine, aproape in fiecare zi ne bucura cu cate un cuvant sau o propozitie scurta noua.
grati, da, nu stim ce sa ne mai facem cu suzi nu vrea sa o lase nicicum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stancutza spune:

Buna zuzici!

Sofia nu ma lasa sa scriu, decat sa va sspun ca ne internam luni dimineata, ea va fi al doilea copilas operat. Suntem prinsi cu diverse zilele astea, va imaginati.

Va pup si va tin la curent - luni dupa operatie o sa aiba loc si o conferinta de presa, dar o sa incerc sa va dau un sms cu ce s-a intampat.

OPupici, si aveti grija de voi si de clopotei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginnette spune:

Citat:
citat din mesajul lui stancutza

Buna zuzici!

Sofia nu ma lasa sa scriu, decat sa va sspun ca ne internam luni dimineata, ea va fi al doilea copilas operat. Suntem prinsi cu diverse zilele astea, va imaginati.

Va pup si va tin la curent - luni dupa operatie o sa aiba loc si o conferinta de presa, dar o sa incerc sa va dau un sms cu ce s-a intampat.

OPupici, si aveti grija de voi si de clopotei.

Stancutza, mama de Sofia Elena - 21.01.2008

Poze
www.youtube.com/profile_videos?user=stancutza78" target="_blank">Filmulete
Povestea nasterii Sofiei

Tin pumnii sa treaca totul cu bine!
Abia asteptam sa ne dai de veste.
printzesa!

Roxana si Adela - 09.12.2007 !
Buburuza de 2 ani
Albume
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=72a107299dc6373d65cb12&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=email" target="_blank">Adela

Mergi la inceput

Diana Sofiuca si va fi bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

hello gagici

hai ca se indreapta vremea afara, in weekedn vor fi 9-10 grade, se duce zapada asta.

laurici felicitari surioarei tale!! e primul bblus?

miri cred ca va arata superb casuta! abia astept s-o vad.

nati cat am strigat dupa tine! ce vorbeste stefi a ta .. cred ca e o scumpa. faci recuperare cu ana?

laurici hai ca vine primavara! m-ai facut sa rad cu ascunsul in dulap .. saracele bunici, cred ca erau disperate ..

grati wow ce vacante frumoase veti avea!

alinus baga mami odihna ca nu e ok asa.

beinazuta ce copii frumosi ai!! ce zulufata dulce e beatrice si ce flacau aratos e richard.

stancutza tin pumnii si ma rog sa fie bine!

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput

DIANA, SUNTEM ALATURI DE VOI , VA SI TE ASTEPTAM CU VESTI!
ELLENUTA, ma uimesti de fiecare data! niciodata nu uiti sa spui o vorba buna tuturor fetelor care scriu in aceasta odisee.Eu una am observat un lucru, de cate ori am scris ceva, era imposibil ca tu sa nu imi dai un raspuns sau sa imi scri cuvinte frumoase .Iti multumesc!. asta am simtit !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellenuta spune:

Citat:
citat din mesajul lui beinazutza

DIANA, SUNTEM ALATURI DE VOI , VA SI TE ASTEPTAM CU VESTI!
ELLENUTA, ma uimesti de fiecare data! niciodata nu uiti sa spui o vorba buna tuturor fetelor care scriu in aceasta odisee.Eu una am observat un lucru, de cate ori am scris ceva, era imposibil ca tu sa nu imi dai un raspuns sau sa imi scri cuvinte frumoase .Iti multumesc!. asta am simtit !

Elena, mami de Eva Maria (14.01.2008) si Anna Sophia (04.10.2009)
Eva
Anna
papa bun

Mergi la inceput