**Buburuze de 2009 in actiune (16)**
Raspunsuri - Pagina 20
cris_82 spune:
uitasem sa va pun meniul ca de mult nu am mai scris de el si poate asa mai dam si o idee mamicilor care sunt in pana de idei
7 fara 10-formula(200 ml si ar mai fi vrutgrasooooooooooo..)
9:20 -painica prajita cu gem de portocale cu continut redus de zahar si 2 boabe de strugure(numai ca a halit numai unul ca al doilea era chinuit sa intre in pampers la fofi)
12:00 -lapte consum (150 ml..uitasem sa va spun ca de cateva zile am inceput sa-i dau la pranz din asta si vad ca e ok)
12:30 -supa de galuste
17:00 -iartel cu pufuleti(sigur nu e sanatoasa dar daca ei ii place..no coment)
20:30 -formula(200 ml)
si apoi somn pana dimineta
mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)
Brotac Terorist
Serialbastre spune:
Pai si eu tot pentru stat la soare ma gandeam, in parc, la mare pe plaja. Cred ca pentru copii trebuie ceva cu SPF mare, poate 50?!
Acum o mai dau cu crema de la Nivea, mai ales pe fata ca se resimtea tenul de la vant/frig. Eu nu am folosit decat foarte putin timp ulei de masaj, cand i se mai descuama pielea pe la glezne, eu am un pitic impotriva uleiului de masaj.
Vreau sa-i iau o sapca smechera, dar inca nu am gasit.
Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)
Blogul Cezarei
cris_82 spune:
andreea tot asa ma gandeam si eu cu spf 50 sa fie cremacu ulei de masaj nici eu nu am mai dat-o de cand era mititica si acum zace prin baieprobabil pana o expira
sa stiica nici eu nu gasesc sepcutze pentru piticiau avut in iarna la carrefour extrasezon ,dar nu i-am luatsi acum ma oftic la culme
ca sa nu mai zic ca peste tot pe unde am vazut imbracaminte pentru copii am intrebat de fesulici din ala gen strumf si nu gesesti pe nicaieri
Brotac Terorist
Simina1980 spune:
Meniu ieri:
8.30-formula 150 ml
12.30-mar+branzica+biscuiti
15.30-piept de pui+piure cartof
19.30-cereale cu formula
22.30-formula 120 ml
Meniu azi:
8.30-formula 150 ml
12.30-para+branzica+biscuiti
15.30-ficatel de pui+piure de legume din cartof,brocoli,pastarnac
19-cereale sau iaurt
22-formula
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
emanouela spune:
daca va scriu eu menuuuuuuu cadeti in spagat
de ieri pana dim la 7 adica 24 ore...ca aziiiiii, Dumnezeu cu mila
deci
7 -180 lapte
intre 10 si 10 juma o pare, juma de mar, juma portocala si faina orez cu aroma de vanilie, pasate
12- 90 lapte
1 si ceva piure de cartofi, morcov, spanac, rosie decojita si fara samburi...cam 180 gr
5 si ceva 180 lapte
8 -180 lapte
23 si ceva -180 lapte
2 si ceva -180 lapte
7 dim -180 lapte
sexy nu???????
anna-mama spune:
Pregatiri de vara... pai o sa iau hainutele la inspectat sa vad ce mai ii vine si ce nu, dar...mai intai vine primavara Pt vara imi trebuiesc tricouri, body-uri cu maneca scurta si tip maieu, pantaloni scurti, pantaloni lungi f subtiri, geaca subtire impermeabila pt ploaie si vant si pt zilele racoroase folosesc hainitele din primavara, plus, incaltaminte: pantofiori plus una pereche sandalute. Plus, ffff important palariutele si sepcutele, intotdeauna sa aiba ceva pe cap.
Crema de soare, eu am folosit Klorane pt piele sensibila, dar mai mult la plaja pt ca nu prea l-am scos afara pe caldurile mari. Asta vara il scoteam dimineata de la 7.30, iar la 11 maxim eram in casa si apoi mai ieseam seara pe la 17.00. Oricum, aveam crema la mine si il dadeam afara in caz de nevoie.
Simina, ce bine doarme piticutul nu se trezeste deloc? al meu se trezeste de nenumarate ori pe noapte
Ema, a venit soata aseara, s-a distrat pe cinste, si era cam ametit de la zborul cu avionul
Noi am venit acum de afara, a inspectat Vladut tot parcul. Acum se uita cum e facut un sertar pe dedesubt
anna-mama spune:
Cris, te faci sexoasa, ai? Abia astept sa vedem pozele de la botez, iti tin pumnii Ce bine ca Miru doarme cum trebuie, pe mine m-a zapacit al meu de tot cu somnul Si al meu are zile in care tzipa cum nu-i convine nimic, dar nu-l las asa, mie nu-mi place sa ajung sa merg cu el pe strada si sa-mi faca circ la prima chestie care nu-i convine.
Klorane are FP 50+, eu sunt multumita de ea. Am folosit-o si la mare si nu am avut nicio problema.
cris_82 spune:
la noi doar ce au plecat musafirii..fina cu puticul ei de 2 luni jumate.L-am tinut cu noi in bucatarie pana am terminat eu treaba ,in carutul la terorista si asta egoista se tot ducea la el sa-l jumoala de ciudaacum am adormit-o si e asa de linisteeeeeeeeeeeee
simina foarte gustoase meniurile
sa mor de nu al tau ema e cel mai beleaaaaaaaa..si in spagat nu am cazut,dar am aterizat in sfoara ca o adevarata gimnasta
anna maiiiii,dar ce mester ai tuasa ca sa nu te plangi atunci cand o sa ai probleme cu sertarele ca le repara vladut
Brotac Terorist
cris_82 spune:
de acord cu tine anna nici mie nu-mi place sa vad un copil care se tavaleste pe jos sau tipa cat il tin plamanii in plina strada ca vrea cine stie ce tocmai de aceea nici eu nu o las sa faca ce vrea si sa urle aiurea.E greu ca nu inca e micuta si nu ma pot intelege cu ea,cu toate ca e o smechera si jumate si speculeaza maimuta sa vada de unde e castigul mai maree cert ca o sa am de lucru cu tero pana o fac sa fie asa cum vreau eu..
Brotac Terorist