**Buburuze de 2009 in actiune (16)**

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

este cris si de s-ar vedea macar ca papa ca disperatul, dar l-ati vazut cum e....deci stric mancarea degeaba cum ar veni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

stai linistita ema ca si cand o incepe sa pape solide cum trebuie...pai sa te ti bine si noi pe langa tine ca nici nu o sa mai stii ce si cum sa le mai combini

mami de brotac teroristMIRUNA(29 mai)

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Dragele mele sunt disperata. Azi noapte mi-a facut Rares febra 39.5, am fost la urgente cu el, mi-au zis ca nu are nimic, n-are nici rosu in gat, nici la plamani nu se aude nimic, i-au facut si analiza de sange si au iesit bune, nu exista infectie in organism...bine ca erau si niste incompetenti acolo la urgente ca sincer nu am incredere, azi mergem la 3 la pediatra sa il consulte.Zicea dr de garda "da nu stiu ce are, chiar nu stiu" "nu stiu ce sa zic"...am vrut eu sa-i zic ceva...ne ies dintii de sus, unul a puscat iar dincolo e f umflat, sa fie oare dintisorii? Voi ce ziceti? Azi noapte la spital nici nu ma lasa sa-i dau nurofenul cu siringa, cum ma apropiam de gurita cum urla,iar astia de la urgente ziceau" dati-i-l. chinuiti-va", cum sa-i dau cand copilul urla de numa...offf...sunt asa suparata.In fine am venit acasa i-a scazut febra iar pe la 10.30 cand s-a trezit iar a avut 39.2, i-am dat din nou paracetamol supozitor si i-am pus comprese cu apa si otet si i-a scazut la 37.7...voi ce ziceti? Poate sa faca febra asa mare de la dintisori? Va rog dc ma puteti ajuta cu un raspuns, sunt disperata! Va pup pe toate si buburuzele din dotare!

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

off offf lavi am auzit dintisorii asti poate sa ridice temperatura si pana la 39,5..dar nu stiu ce sa spun..oricum tinem pumnii pentru la 3 dupa masa cand mergeti la pediatru si sa ne spui cum este noi pupam dulce rarerul sa treaca perioada asta

Brotac Terorist

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lavi, poate are o viroza care debuteaza cu febra, noi asa am patit, a facut febra si nici el nu avea nimic la consult, si la 2 zile au inceput mucii si tusea. Verifica-l si de o infectie urinara! Sanatate multa! Sa ne tii la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Cris, Anna ...abia astept pana la ora 3 sa merg la pediatra, acuma doarme, parca vad cand se trezeste ca are din nou febra
Anna dar infectia urinara nu trebuia sa apara la analizele de sange? sau numai prin recoltarea urinei se poate vedea? Eu sper sa fie doar dintii sa nu-mi raceasca din nou! Merg sa ma pun si eu umpic in pat fiindca sunt rupta de la 2 de azi noapte n-am dormit deloc!
Va pup pe toate si revin mai tarziu dupa ce venim de la dr!

Mami fericita de printisor Rares Florin

Rareselul creste mare

http://lb1f.lilypie.com/D3Sbp2.png 23.mai.2009
Are mama un campion, te iubesc mult piticanie mica!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Lavi, nu stiu daca apare infectia urinara la analiza de sange, mai bine o intrebi pe pediatra. Stiu ca-ti doresti sa fie dintii, dar eu am dubii la o febra asa mare.

Mergi la inceput

anna chiar uitasem ca la voi tot cam asa au fost simptomele cand s-a imbolnavit vladut
lavi tinem pumnii

Brotac Terorist

Mergi la inceput

sanatate pt puiut Lavi, nu, analiza de sange nu depisteaza infectia urinara. asteptam vesti bune, neaparat

Mergi la inceput

deja is in pana de idei cris...m-am uitat pe cutia de faina de orez cu aroma de vanilie si ce credeti????astia o combina si cu piure de legume...cum ar fi???spanac cu aroma de vanilie..........bleahhhhhhhhhhhhh

Mergi la inceput